Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
αγριευει πολυ το νήμα εδω ... ααα ρεεεε @dimigoall .. ααα ρεεε
Εκτός από χυσοδοχείο είσαι και κατουροδοχείο????Πως φαίνεται ο έμπειρος ο άντρας ο γαμιάς
Δωράκι από 37χρ με κοιλίτσα και μεγάλη πούτσα, μπουλντοζιέρη από επαρχία
Και στο ντους, τον βλέπω να ετοιμάζετε να κατουρήσει
Σαν πυροσβέστης που κρατούσε μάνικα ήταν με την μακριά ψωλάρα του
Και του λέω να τα πιω; Μπες μου λέει. Και έτσι ήπια και μισό λίτρο φρεσκοστυμένο αντρικό χυμό από βαρβάτη ψωλή κορινθίας
το κάτουρο είναι σαν το τσάι για εμέναΕκτός από χυσοδοχείο είσαι και κατουροδοχείο????
Είσαι πολλαπλών χρήσεωντο κάτουρο είναι σαν το τσάι για εμένα
δεν θεώρησα σημαντικό να το αναφέρω
όποιος μου αρέσει και θέλει να κατουρήσει στο ντους
τα παίρνω στο στόμα, αν μου επιτρέψει
Fairy η Ava ??Όντως αγρίεψε μαν
ελπίζω να υπάρχουν και εδώ μέσα τόσο ωραία αντράκια στρ8 γνήσια αρσενικά, που να περνάνε απλά να πετάνε τα χύσια τους στον χώρο μου και να φεύγουν
Καλέ μου φίλε Νιπλης καλημέρα ο φίλος Πολυζωης έχει πει ότι ο φίλος dimigoal ειναι ανώμαλος ,,,πάει μόνο με γυναίκες,, και ειναι και δον ζουαν...Βέβαια εγώ δεν ξέρω τι ειναι αυτό....Χα χα χα χα@dimigoall για σενα λεει
Καλέ μου φίλε Νιπλης καλημέρα ο φίλος Πολυζωης έχει πει ότι ο φίλος dimigoal ειναι ανώμαλος ,,,πάει μόνο με γυναίκες,, και ειναι και δον ζουαν...Βέβαια εγώ δεν ξέρω τι ειναι αυτό....Χα χα χα χα
μην παραφραζεις τα λογια μου ειπα επι λεξη παει και με γυναικεςΚαλέ μου φίλε Νιπλης καλημέρα ο φίλος Πολυζωης έχει πει ότι ο φίλος dimigoal ειναι ανώμαλος ,,,πάει μόνο με γυναίκες,, και ειναι και δον ζουαν...Βέβαια εγώ δεν ξέρω τι ειναι αυτό....Χα χα χα χα