Νέα

Τρομακτικά τα δείγματα που έβγαλαν οι ψυχολόγοι για την ΕΛ.ΑΣ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
μεγαλη συζήτηση

η γνώμη μου ειναι οτι οι μαλάκες θα παραμεινουν μαλακες. υποζύγια, που πανε σε σκατενια σχολεια και τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, βλέπουν σκουπιδια και διαβάζουν μαλακειες. πλήρως ελεγχόμενοι, κατευθυνόμενοι προς "τρίτους" εχθρους που παρακρατικοί δημιουργουν ωστε να μην γυρισει η οργή στους πραγματικους φταιχτες.

η ζωή ειναι εκτός ελλάδας. ή εντος αν εισαι καλά χωμενος. αλλιως εισαι και θα εισαι ενας μαλακας και μισός

Νοιώθω ήδη ενας και μισός. Με βλέπω να νοιώθω διπλός, σύντομα  :think:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Επισης, αυτο τι ειναι???
"Ωστόσο η απόφαση για το αν κάποιος είναι ικανός ή όχι δεν θα ληφθεί τελικά μόνο από τους ψυχολόγους αλλά από ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ."
Μηπως καποιος ειναι "ΠΟΛΥ καλο παιδι", αλλα το αδικησανε οι ψυχολογοι??? :rolleyes:
Nαι, και οποιος εχει 'μπαρμπα στην Κορωνη' θα την βγαζει καθαρη...οπως παντα!!! ;)
Επισης ο αρχηγος της ΓΕΛΑΣ, αν γινει καμια μαλακια θα αναλαβει μετα αυτος  την ευθυνη??? ή θα νιπτει τας χειρας του?...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θα τον διώξουν απ'το σώμα αλλά τουλάχιστον ας του πάρουν το όπλο και ας τον βάλουν σε κανένα γραφείο.
Η μήπως είμαι πολύ αγαθοβιόλης;
...Μα το αρθρο λεει οτι "Ωστόσο η απόφαση για το αν κάποιος είναι ικανός ή όχι δεν θα...", δηλαδη η επιτροπη της ΕΛΑΣ δε θα αποτρεψει καποιον να φυγει απο το σωμα, αλλα θα πει οτι καποιος ειναι ΠΟΛΥ καλο παιδι για να τον βγαζουν ανικανο να κραταει οπλο οι κακοι μεροληπτικοι ψυχολογοι... :grin: :grin:

Και τελικα πειτε οτι φευγουν 3000 ατομα απο την αστυνομια (που απιθανο το κοβω.. σαν αλλο ενα μετρο απλα για να ηρεμησουν τα πνευματα μου φαινεται εμενα και οτι σε κανα μηνα θα το παρατησουν-δεν θα ξανακουσουμε γιαυτο)... Και? Δεν θα ερθουν καινουργιοι??? Δεν γινεται καποιο ψυχολογικο τεστ πριν μπουνε αυτοι στο σωμα??? Δεν ειναι αυτονοητο να γινεται??? Μηπως θα επρεπε να γινεται και ψυχολογικο τεστ ή καποιου ειδους αξιολογηση στους εκπαιδευτες της σχολης που περνουν ολη αυτη τη νοοτροπια στους "μπατσους"??? (στους κακους "μπατσους", οχι στους καλους "αστυνομικους"... αν και δεν εχω δει κανεναν, αλλα the truth is out there... κατι σαν την αναζητηση εξωγηινων... I want to believe και τετοια!!)

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Εγω αυτο που ξρω ειναι οτι στο τοπο μας ολα αντημετοπηζονται με προχειροτητα ακομα και στο θεμα τον αστηνομικων ακου 2 ψυχολογοι για ολη την ΕΛ.ΑΣ .
Η τρελα σε ολο της το μεγαλιο εκει μεσα δηλαδει . :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
To 6% είναι τεράστιο δλδ ; Θα μπορούσαν εξ'αρχής να τους έχουν εξετάσει σωστά και να μην τους το έχουν δώσει ποτέ.
Αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα δυσαρεστουσαν την κομματική τους πελατεία.
Αντίθετα τώρα θα βρουν και αφορμή για επιπλέον προσλήψεις  

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγω αυτο που ξρω ειναι οτι στο τοπο μας ολα αντημετοπηζονται με προχειροτητα ακομα και στο θεμα τον αστηνομικων ακου 2 ψυχολογοι για ολη την ΕΛ.ΑΣ .
Η τρελα σε ολο της το μεγαλιο εκει μεσα δηλαδει . :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
που να μαθεις και ποσους εκπαιδευτες εχουν...
35 για ΟΛΗ την γελας!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Νομιζω οτι το θέμα των σαππών ειναι πολύ πιο σοβαρό

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τομίτο τί γίνεσαι ρε ΦΙΛΕ?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Α! Και να μην ξεχάσω. Κάθε φορά που στήνονται τέτοιοι μηχανισμοί στο Γιουνανιστάν στήνονται άμεσα και τα παραμάγαζα.
Κάποιοι θα βρουν αφορμή για υπηρεσία γραφείου έτσι και κάποιοι άλλοι θα χρηματιστούν για να μην βγάλουν άχρηστους για όπλο καποιους "καλούς οικογενειάρχες" και στερηθούν τπτ σχετικά επιδόματα...
Για να μην σκεφτούμε τπτ παρεμβάσεις στην διαδικασία από τα βολευτικά γραφεία.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε με λίγα λόγια  :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αν οι σάππες αποκαλύφτηκαν μετά απο συστηματική παρακολούθηση, τοτε μπραβο στην ελας. Αν όμως ήταν αποτέλεσμα κάποιου τυχαίου γεγονότος τοτε ειναι απλά θέμα χρόνου τα επόμενα όπλα και αντιαρματικά να φτάσουν στους παραλήπτες τους

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν οι σάππες αποκαλύφτηκαν μετά απο συστηματική παρακολούθηση, τοτε μπραβο στην ελας. Αν όμως ήταν αποτέλεσμα κάποιου τυχαίου γεγονότος τοτε ειναι απλά θέμα χρόνου τα επόμενα όπλα και αντιαρματικά να φτάσουν στους παραλήπτες τους
Νομίζω τα βρήκαν κάτοικοι του χωριού σε μια χωματερή

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν τον ξέρω. αλλά για να ειναι εκει που ειναι, πρέπει να ειναι άξιος

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν τον ξέρω. αλλά για να ειναι εκει που ειναι, πρέπει να ειναι άξιος
Όσο άξια ήταν και η σελήνη του Φώσκολου και όλοι οι άλλοι που έγιναν βουλευτές λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
άξιος αλλά για ποιο ρόλο αγαπητέ.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μα ο ρόλος που εχει στην και καλά "κυβέρνηση" χρειάζεται άνθρωπο με κύριο χαρακτηριστικό την ικανότητα στην ψευδολογία

στο ρόλο αυτό, ειναι άξιος. Μάλλον.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ΕΛ.ΑΣ το μεγαλύτερο θέατρο του παραλόγου!!!
Υ.Γ.Το άρθρο μιλάει μόνο για την Αθήνα δηλαδή στις υπόλοιπες περιοχές οι μπάτσοι είναι εντάξει στα μυαλά τους;;;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γκιουλέκας δεν ήταν ένας λήσταρχός;;;
Γκιουλέκας ειναι και ένας σκυλάς τραγουδιστης στα Τρίκαλα.
Γκιουλέκας και υφυπουργός
Τωρα Σαράφης και στα Τρίκαλα :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom