Επισκέπτης
ρίξτους στο γεντί κουλέα κύριε κύριε εισαγγελέα
Δεν είναι φίλοι μου μόνο τα κόμματα...δυστυχώς.... τα ΑΕΙ είναι καθρέπτης της κοινωνίας μας...
Καλα σε 1 χρονο ισως οχι, ερχονται και εκλογες. Τι θα πει ο κοσμος? Ειναι στη μεση και αυτοι οι Αγαπιοι, Ευγενιοι ρε γαμωτο.στοιχημα 10 κοριτσια σε στουντιο οτι το εξεχον ατομο θα βγει σε 1 χρονο απο τωρα.ακριβως.
το πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο διαιτητής.αν κρίνω απ ό,τι συμβαίνει μέχρι θα το λήξουν πριν ακόμη αρχίσει.άσε που υπάρχει και το εφετείο,που ξέρεις γίνονται και θαύματαΒρε όλοι στη σέντρα και γενικώτερα το υψηλά κλιμάκια του σάπιου δημόσιου τομέα.
΄Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά η απαξίωση είναι πιο ισχυρή κι απο την ανώτατη ποινή.το πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο διαιτητής.αν κρίνω απ ό,τι συμβαίνει μέχρι θα το λήξουν πριν ακόμη αρχίσει.άσε που υπάρχει και το εφετείο,που ξέρεις γίνονται και θαύματα
Enforcer, αντιζηλε, καλα τα λες στα ποστ σου. Εχετε σκεφθει ομως:...Η κοινωνία νομίζω ότι είναι έτοιμη να δει κάποιον πολιτικό στη φυλακή. ...
Και φυσικά έσπευσαν οι γνωστοί προοδευτικοί της Ελευθεροτυπίας να υπερασπιστούν τους πρυτάνεις και να κριτικάρουν την αυστηρότητα των ποινών..."στην περίπτωση Μεταξόπουλου η στερητική τής ελευθερίας ποινή μπορεί να ισοδυναμήσει με στερητική ακόμα και της ίδιας του της ζωής"...ούτε 25 ημέρες δεν θα κάτσει μέσα
Εσεις εχετε ξεσαλωσει.
Τους ζηλευεις ε?
Αυτους που ΟΛΟΙ κατηγορουμε εδω: τους πανεπιστημιακους. (οχι τους κατηγορουμενους, αυτοι απλως το παραγ.....)