Νέα

Scandalous Profs @ Πάντειο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Albert Speer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρίξτους στο γεντί κουλέα κύριε κύριε εισαγγελέα

Επισκέπτης
στοιχημα 10 κοριτσια σε στουντιο οτι το εξεχον ατομο θα βγει σε 1 χρονο απο τωρα.ακριβως.
Καλα σε 1 χρονο ισως οχι, ερχονται και εκλογες. Τι θα πει ο κοσμος? Ειναι στη μεση και αυτοι οι Αγαπιοι, Ευγενιοι ρε γαμωτο.
Να παγωσει λιγο το θεμα, να σκασει κατι αλλο, π.χ. κυπριακο και μετα στο εφετειο κατι θα βρεθει.
Θα μετριασθει η ποινη η θα μετατραπει σε πλημελημα κλπ. Μετα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και μπορει να απαλλαχθουν με κανενα βουλευμα(?) η κατι τελος παντων για να αναλαβουν αλλο ποστο στην παιδεια. Πως σας φαινεται υφυπουργος παιδειας?
Ολα τα κακα ερχονται μαζι, πως να σταθει μια κυβερνηση ρε παιδια?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Σε τετοια κατασταση ανυποληψιας που βρισκεται σημερα το πολιτικο συστημα και το κρατος ισως θα επρεπε να ειχαν καταρρευσει η να καταρρευσουν συντομα.Δεν νομιζω ομως οτι θα γινει κατι τετοιο.
Η κοινωνια ειναι πολυ συντηριτικη για να γουσταρει και να απαιτησει
τετοιες εξελιξεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H κοινωνία αποτελείται από βόδια που φοβούνται να μιλήσουν και δέχονται τα πάντα αδιαμαρτύρητα.

Με τόση διαφθορά και σκάνδαλα έπρεπε συνέχεια να είναι ο κόσμος μπροστα στη βουλή και να διαδηλώνει.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το κράτος...ποιό κράτος; Δεν υπάρχει κράτος. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ένας καλοστημένος γραφειοκρατικός μηχανισμός παρεμπόδισης του πολίτη, με σκοπό τον πλουτισμό και την εξυπηρέτηση των δημοσίων υπαλλήλων και των τεμπέληδων της βουλής και μόνο.

Με δικά μας έξοδα

Η κοινωνία νομίζω ότι είναι έτοιμη να δει κάποιον πολιτικό στη φυλακή.

Συμφωνώ - οι έλληνες είναι τελικά βόδια. Σε κάποια πολιτισμένη χώρα μετά από τοσα πολλα και τόσα μαζί θα είχε γίνει χαμός. Εδώ εμείς τελικά θα πληρώσουμε και τους τόκους απο τα λεφτά των ταμείων που έκλεψαν οι αυλικοί των ανεπάγγελτων της βουλής.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θα σας περιγράψω τι έγινε την περασμένη Παρασκευή στην λαϊκή του άγιων αποστόλων στην Νίκαια , ξαφνικά σκάει μύτη στην Λαϊκή με 3 αστυφιλακους ο μέγας αντιπρόεδρος της βουλής Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ  και το τι έγινε , αφού να φανταστείτε πέρασα από κοντά και παραλίγο να γλιστρήσω από το πολύ σάλιο από το γλείψιμο που του κάνανε  μιλάμε για μεγάλο πανηγύρι , και τώρα πείτε μου φταίει ο ΓΙΑΝΝΗΣ
Αλλά όταν ο άλλος είναι ΓΚΡΕΚΟΣ και έχει μάθει ότι με το γλείψιμο πας μπροστά  ποιος του φταίει , είχα κάτσει σε μια γωνία και τους χάζευα , επίπεδο λαού  φταίει  ο ΓΙΑΝΝΗΣ .

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
παιδες αυτου του ταπεινου φορουμ νομιζω οτι εχω θεμα,ειμαι φοιτητης στο τει χαλκιδας ολα καλα μεχρι εδω.τωρα τελευταια ανοιξε καινουργια σχολη  με το ονομα τεχνολογια αεροσκαφων ο πιο παλιος της φοιτητης ειναι στο 4 εξαμηνο.Αυτη η σχολη παιρνει χρηματοδοτηση εδω και 2 χρονια και θα συνεχισει και για αλλα 2-4 χρονια απο το υπουργειο παιδειας και μιλαμε για λεφτα γυρω στα 500.000 το χρονο.αυτα τα λεφτα απο οτι ξερω τα χειριζονται 3 ατομα οποτε οπως καταλαβαινεται μιλαμε για γερη μασα.στο τει εγω δεν εχω δει κατι καμια αλλαγη πχ κτηριακη αιθουσες αφου δεν φτανουν αυτες που υπαρχουν ουτε συντηρηση τον ηδη υπαρχαντον,ουτε αρκετο καινουργιο εξοπλισμο που θα επρεπε με τοσα λεφτα που εχουν στη διαθεση τους δεν ξερω τι τα κανουν αλλα μπορει να παει το μυαλο μου ολο και κατι θα κρατησουν και για αυτους.κυριε τριανταφυλλοπουλε καντε μια βολτα και απο τα ψαχνα.που πανε τα λεφτα των γονιων μου και τα δικα μου και τα λεφτα σας μην ξεχνατε οτι ολοι πληρωνουμε 19% φορο που δεν μπορουμε να τον γλυτωσουμε αφου οτι και να αγορασεις αμαξι,μηχανη,σπιτι,τυροπιτα,νερο τα παντα εχουν φορο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Βρε όλοι στη σέντρα και γενικώτερα το υψηλά κλιμάκια του σάπιου δημόσιου τομέα.
το πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο διαιτητής.αν κρίνω απ ό,τι συμβαίνει μέχρι θα το λήξουν πριν ακόμη αρχίσει.άσε που υπάρχει και το εφετείο,που ξέρεις γίνονται και θαύματα

Επισκέπτης
το πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο διαιτητής.αν κρίνω απ ό,τι συμβαίνει μέχρι θα το λήξουν πριν ακόμη αρχίσει.άσε που υπάρχει και το εφετείο,που ξέρεις γίνονται και θαύματα
΄Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά η απαξίωση είναι πιο ισχυρή κι απο την ανώτατη ποινή.

Επισκέπτης
...Η κοινωνία νομίζω ότι είναι έτοιμη να δει κάποιον πολιτικό στη φυλακή. ...
Enforcer, αντιζηλε, καλα τα λες στα ποστ σου. Εχετε σκεφθει ομως:
Οι πολιτικοι και η πολιτικη ζωη του τοπου ειναι ετοιμοι να δουν καποιον πολιτικο στη φυλακη?
(μην απαντατε, πλακα κανω...)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Και φυσικά έσπευσαν οι γνωστοί προοδευτικοί της Ελευθεροτυπίας να υπερασπιστούν τους πρυτάνεις και να κριτικάρουν την αυστηρότητα των ποινών..."στην περίπτωση Μεταξόπουλου η στερητική τής ελευθερίας ποινή μπορεί να ισοδυναμήσει με στερητική ακόμα και της ίδιας του της ζωής"...ούτε 25 ημέρες δεν θα κάτσει μέσα

Τελικα κατι κινειται σε αυτην την ερμη την χωρα...υπαρχουν λιγοι δικαστες και εισαγγελεις με αρχιδια που δεν υποκυπτουν στον καθε διεφθαρμενο πολιτικο που τους ασκει πιεσεις...ναι,υπαρχουν καποιοι ελαχιστοι ρομαντικοι Δον Κιχοτηδες δικαστικοι που δεν τα βαζουν με τα μικρα ταλαιπωρα πρεζονια αλλα με πανισχυρους επιχειρηματιες και πανεπιστημιακους-υπαλληλους των κομματων.Ηθελε και Φεραρι ο Μεταξοπουλος ?  Τωρα θα δουμε πως θα την παλεψει στον Κορυδαλλο...Ειδατε ομως υποστηριξη απο την μαφια των πανεπιστημιακων? Φοβουνται προφανως περαιτερω ερευνες και στα δικα τους πανεπιστημια...Αμεσως ο καραγκιοζακος ο Λοβερδος  πεταχτηκε να προσφερει τις υπηρεσιες του στον πρωην ομοσταβλο του και απο κοντα οι ρουφιανοι της Ελευθεροτυπιας και ο τρελο-Παγκαλος...Επιτελους ας μπει καποιος φυλακη σε αυτην την χωρα...προχτες αυτοκτονησε απο τυψεις Ιαπωνας υπουργος...επιτελους ας γινει κατι με την Μαφια των πανεπιστημιακων... 

Επισκέπτης
" ... επιτελους ας γινει κατι με την Μαφια των πανεπιστημιακων...  "
Ε, οχι και μαφια. Οπως ο καθε κλαδος (εργαζομενων) εχουν και αυτοι τα συμφεροντα τους, τα τυχερα τους κλπ.
Απλως αυτους τους πιασανε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητοί συναγωνιστές, απο τα γραφόμενά σας παρατηρώ σύγκλιση απόψεων αλλά και μια απογοήτευση όσον αφορά στα κόμματα και τους εκπροσώπους τους.

Κάτι απόλυτα λογικό.

Αγαπητέ αντίζηλε uiop, η ρητορική σου ερώτηση ήταν εύστοχη. Οι πολιτικοί δεν είναι έτοιμοι να δουν κάποιο δικό τους στη φυλακή και ως εκ τούτου, θα κάνουν τα πάντα ώστε αυτή η ατιμωρισία και ασυδοσία να συνεχιστεί.

Στο όνομα φυσικά της ελλάδος, και για το καλό του λαού.

Δυστυχώς, όπως λέει και ο hunter είμαστε Γραικοί και όχι έλληνες. Αυτό βέβαια βολεύει το πολιτικό σύστημα το οποίο με διάφορους τρόπους προσπαθεί να συνεχίσει επ άπειρον αυτό το φαύλο κύκλο.

Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζει. Οσο παραμένουμε απαθείς και τρώμε στη μάπα τους αυλικούς του κάθε αποτυχημένου ανεπάγγελτου βουλευτή (δε θεωρώ ότι το να είσαι βουλευτής είναι επάγγελμα) που επέλεξε την πολιτική για να πλουτίσει, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ερχονται εκλογές. Μαυρίστε τους. Ψηφίστε ό,τι θέλετε φτάνει να μην είναι μπλε ή πράσινο.

Οσον αφορά στους "πανεπιστημιακούς", πρόκειται για μια απο τις 2-3 μεγαλύτερες μαφίες που κρατούν τη χώρα πίσω, έχοντας όμηρους εμάς και τα παιδιά μας. Αν κάποιος δημοσιογράφος ή "δημοσιογράφος" ασχοληθεί λίγο με το θέμα, θα βγάλει πολλά λεφτά

Επισκέπτης
Αυτους που ΟΛΟΙ κατηγορουμε εδω: τους πανεπιστημιακους. (οχι τους κατηγορουμενους, αυτοι απλως το παραγ.....)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτους που ΟΛΟΙ κατηγορουμε εδω: τους πανεπιστημιακους. (οχι τους κατηγορουμενους, αυτοι απλως το παραγ.....)

Εχοντας ζήσει και εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα σε κάποια ανωτατο ίδρυμα (προφανώς δε μπορώ να πω που), οφείλω να ομολογήσω ότι λόγω χαρακτήρα δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω καριέρα σαν καθηγητης. Χρειάζονται κονέ (κομματικά, μασονικά και άλλα) και γλώσσα που δεν έχω.

Τα ρίσκα που παίρνεις, η μείωση της προσωπικότητας που υφίστασαι και η πιθανότητα όλα αυτα να εξαφανιστούν με ένα απλό τηλεφώνημα κάποιου υπουργού, δεν καθιστούν την επένδυση αυτή σε χρόνο αλλα και χρήμα συμφέρουσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom