Στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στην Αθήνα, η πλειοψηφία των οδηγών είναι για τον πούτσο καβάλα.
Δεν ξέρω τι στο διάολο τους μαθαίνουν στις γαμημένες σχολές οδηγών, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ξέρουν την χρήση του φρένου, παρά μόνον του γκαζιού: πάνε όλοι πατητοί ακόμα και σε στενά που ΔΕΝ ξέρεις τι κρύβεται πίσω από αυτοκίνητα και πεζοδρόμια, ηλικιωμένοι με πρόβλημα όρασης/ακοής, παιδιά, ζώα (πέραν του ότι σε ολόκληρη την χώρα, ένα μεγάλο ποσοστό πληρώνει για δίπλωμα χωρίς να ξέρει στην ουσία να οδηγεί) .
Βρε ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ, δεν έχετε λίγιο μυαλό να ΕΛΕΧΓΕΤΕ όταν ξεκινάτε από φανάρι, αν περνάει κανένας τελευταία στιγμή τρέχοντας; Δεν νοιάζει κανέναν να σκοτωθεί κάποιος; Εγώ βρε παπάρες γιατί πάντα ξεκινώ ομλά και σιγά από φανάρι, ελέγχοντας γρήγορα αν περνάει πεζός δεξιά/αριστερά ή κάποιος οδηγός πέρασε με καρακόκκινο;
Είναι και η γαμημένη νοοτροπία της πρωτεύουσας (εποχής Νεάτερνταλ) να μην αφήνεις κανέναν να προσπεράσει, να αλλάξει λωρίδα, γενικά να "τους δείξεις/ τους την βγεις". Μιλάμε για ΚΟΜΠΛΕΞ.
Σίγουρα, υπάρχει και στην επαρχία παρόμοια νοοτροπία, ειδικά σε τσομπανοχώρια, αλλά ρε πούστη μου, θα περίμενα κάτι καλύτερο από την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ της χώρας.