Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.515
Πόντοι
206
Πρόπερσι στο εταιρικό αυτοκίνητο τα λάστιχα ήταν ΑΘΛΙΑ. Το αφεντικό μου ήταν τόσο αχαρακτήριστος που περίμενε το χειμώνα να τα αλλάξει. Ήδη από την άνοιξη δεν είχα φρένο. Το καλοκαίρι άνετα κατέβαινα σε αγώνες καλλιτεχνικού πατινάζ. Αλλά είχα πεισμώσει τόσο πολύ με την ηλιθιότητα του που δεν του έλεγα τίποτα. Το ήξερε; Ναι γιατί είναι ψείρας. Δεν τα άλλαζε όμως γιατί είναι γίδι. Και να πω ότι δεν έβγαζε; Αφού τότε ξεκίνησε να χτίζει νέο σπίτι.

Αλλά τον άφηνα και κάπου μέσα μου παρακάλαγα για ατύχημα. Πραγματικά ήθελα να γίνει η μαλακία να τον σκίσω για την γυφτιά του. Ευτυχώς που πήρε το αμάξι να πάει κάπου και το κατάλαβε.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Πρόπερσι στο εταιρικό αυτοκίνητο τα λάστιχα ήταν ΑΘΛΙΑ. Το αφεντικό μου ήταν τόσο αχαρακτήριστος που περίμενε το χειμώνα να τα αλλάξει. Ήδη από την άνοιξη δεν είχα φρένο. Το καλοκαίρι άνετα κατέβαινα σε αγώνες καλλιτεχνικού πατινάζ. Αλλά είχα πεισμώσει τόσο πολύ με την ηλιθιότητα του που δεν του έλεγα τίποτα. Το ήξερε; Ναι γιατί είναι ψείρας. Δεν τα άλλαζε όμως γιατί είναι γίδι. Και να πω ότι δεν έβγαζε; Αφού τότε ξεκίνησε να χτίζει νέο σπίτι.

Αλλά τον άφηνα και κάπου μέσα μου παρακάλαγα για ατύχημα. Πραγματικά ήθελα να γίνει η μαλακία να τον σκίσω για την γυφτιά του. Ευτυχώς που πήρε το αμάξι να πάει κάπου και το κατάλαβε.
Ρε τυπε αν γινοταν ατύχημα εσενα θα έτρεχαν, το αφεντικο σου θα εκανε τον μαλακα και θα ελεγε οτι δεν ηξερε τίποτα για την κατάσταση του αυτοκινητου και οτι δεν του είχες πει τίποτα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.515
Πόντοι
206
Ρε τυπε αν γινοταν ατύχημα εσενα θα έτρεχαν, το αφεντικο σου θα εκανε τον μαλακα και θα ελεγε οτι δεν ηξερε τίποτα για την κατάσταση του αυτοκινητου και οτι δεν του είχες πει τίποτα.

Το αυτοκίνητο δεν είναι με leasing σε εμένα. Ανήκει εξ' ολοκλήρου στο αφεντικό. Εγώ απλά το οδηγώ χωρίς κανένα "χαρτί" ή χρεωστικό ότι μου ανήκει. :sunglasses:

Δεν φαίνομαι ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είμαι ο χρήστης του συγκεκριμένου οχήματος. Για τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ ναι. Εκεί μπορεί να γίνει διασταύρωση με το login μου. Αλλά το αυτοκίνητο όχι. Απλά το έχω "δικό" μου προφορικά και να έχω 2-3 πράγματα ώστε να μην τα ψάχνω κάθε μέρα. Το αναφέρει και το συμβόλαιο που έχω. Παροχή της εταιρίας όχι για προσωπική μετακίνηση αλλά ΑΥΣΤΗΡΑ για το ωράριο εργασίας.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931

Αυτος ο μαλακας θεωρείται «επαγγελματιας» οδηγος τωρα, δεν ειχε κατεβάσει κανονικά τον γερανο με αποτέλεσμα να βρει στην οροφή του τούνελ και να ανατραπεί :jerking:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931

Σε σοβαρο κρατος η τυπισσα θα έτρωγε μερικούς μηνες φυλακή μη εξαγοράσιμη εννοείται και θα της έπαιρναν το δίπλωμα δια βιου, εδω αποψε θα παει σπιτι της για υπνο. Εν τω μεταξύ απο τυχη δεν ειχαμε θυμα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.565
Πόντοι
10.411
:confused::dunno:

Δώστε προσοχή στο video

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.005
Πόντοι
25.186
Aφαιρεση διπλωματος για 2-3 ετη.
Οριστική δημευση αυτοκινητου σε οποιον κι αν ανηκει.
Προστιμο διπλασιο της ζημιας που προκαλεσε η κυρια(πανω απο 10.000 το κοβω χοντρικά) και ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ.

Τα ιδια για ΣΤΟΠ,μεθη,ταχυτητα.ελιγμους,κοντρες.

Από αυριο δεν θα γινεται ουτε ενα τροχαιο ατυχημα-δυστυχημα.Μονο στην τσεπη ποναει ο Ελληνας.Ουτε καν στο θανατο.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
:confused::dunno:

Δώστε προσοχή στο video
Τα γαμησε ολα η σκατοκαριολα, αντε να παίζανε τίποτα παιδάκια εκείνη την ωρα στο παρκο η να καθοταν κάποιος στα παγκάκια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.565
Πόντοι
10.411
Τα γαμησε ολα η σκατοκαριολα, αντε να παίζανε τίποτα παιδάκια εκείνη την ωρα στο παρκο η να καθοταν κάποιος στα παγκάκια.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως διάολο κάρφωσε την mercedes στην bmw κατά τέτοιον τρόπο :confused:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Aφαιρεση για 2-3 ετη.
Οριστική δημευση αυτοκινητου σε οποιον κι αν ανηκει.
Προστιμο διπλασιο της ζημιας που προκαλεσε η κυρια(πανω απο 10.000 το κοβω χοντρικά) και ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ.

Τα ιδια για ΣΤΟΠ,μεθη,ταχυτητα.ελιγμους,κοντρες.

Από αυριο δεν θα γινεται ουτε ενα τροχαιο ατυχημα-δυστυχημα.Μονο στην τσεπη ποναει ο Ελληνας.Ουτε καν στο θανατο.
Οχι τυπε αφαίρεση διπλωματος δια βιου αυτο που εκανε δείχνει οτι ειναι εντελώς άσχετη με το θεμα οδήγηση και νούμερο ενα δημόσιος κίνδυνος οταν πιάνει τιμονι.
Απο τυχη δεν έχουμε 2-3 νεκρους σήμερα εξαιτιας της πουτανας.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.005
Πόντοι
25.186
Δεν μπορώ να φανταστώ πως διάολο κάρφωσε την mercedes στην bmw κατά τέτοιον τρόπο :confused:
Τα τροχαια στην Ελλάδα εχουν κατα 99% μια και μοναδικη αιτια.

Υπερβολικη ταχυτητα.=δεν ελεγχεις τιποτα.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Ολα γίνονται αμα πηγαίνεις με τερμα το γκαζι και το αυτοκίνητο αναπηδά σε διάφορα εμπόδια που παρασέρνει.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.565
Πόντοι
10.411
Οχι τυπε αφαίρεση διπλωματος δια βιου αυτο που εκανε δείχνει οτι ειναι εντελώς άσχετη με το θεμα οδήγηση και νούμερο ενα δημόσιος κίνδυνος οταν πιάνει τιμονι.
Απο τυχη δεν έχουμε 2-3 νεκρους σήμερα εξαιτιας της πουτανας.
Τώρα μόλις πρόσεξα ότι το είχες αναρτήσει ήδη,δεν το είχα προσέξει:confused::woldman:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.565
Πόντοι
10.411
Τα τροχαια στην Ελλάδα εχουν κατα 99% μια και μοναδικη αιτια.

Υπερβολικη ταχυτητα.=δεν ελεγχεις τιποτα.
Θα προσθέσω και την μαλάκυνση εγκεφάλου που έχουν οι περισσότεροι στον δρόμο

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.005
Πόντοι
25.186
Κι αλλο τωρα με νεκρο.

porto_rafti.jpg

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Κι αλλο τωρα με νεκρο.

porto_rafti.jpg
Πως το εκαναν αυτο; Λογικα κάποιος πήγαινε τερμα εχασε τον ελεγχο και περασε στο αντίθετο ρεύμα.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.005
Πόντοι
25.186

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
760
Πόντοι
86
Αυτη η λεοφ. Πορτο Ραφτη, καρμανιολα 40 χρονια που την ξερω, ρε παιδι μου.
ΟΙ Ελληνες οδηγοι, μαλλον δεν εχουμε καταλαβει οτι προταιρεοτητα εχει ο πεζος. Μετα με 100 χλμ σε κατοικιμενη περιοχη δεν πας. Δεν ξερεις τι θα πεταχτει απο το διπλα στενο η το πεζοδρομιο

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
445
Πόντοι
301

Κοιταξτε στο 0.14 ποσο τρεχει ο τυπος αλλά και ποσο ηλιθια ειναι η μανα που περναει με το παιδι της!! τετοιον δρομο καθετα εκτος διαβασης
Για ''απρόσμενες διελεύσεις πεζών'' προειδοποιούν οι ηλεκτρονικές πινακίδες σήμανσης τους οδηγούς στις μεγάλες λεωφόρους της πρωτεύσουσας. Λες και είναι τίποτα άγρια ζώα και πετάγονται στο δρόμο από το πουθενά. Βέβαια σε δεύτερη σκέψη όντως έτσι κάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom