Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Καλά έκανες τύπε.
Στη θέση σου όμως θα προτιμούσα μεγαλύτερο νησί, με αεροδρόμιο ή τουλάχιστον ελικοδρόμιο. Να έχεις πιθανότητα επιβίωσης αν σου συμβεί κάτι.
Αν πάθεις ένα έμφραγμα/εγκεφαλικό/πνευμονική εμβολή/ακατάσχετη αιμορραγία σε Αίγινα, Αγκίστρι ή Πόρο, θα πας άκλαφτος.
Κάτι δηλαδή που θα συνέβαινε στα περισσότερα ελληνικά νησιά.
Κατά τύχη ζείς .., πάρτο απόφαση και βολέψου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
6.056
Στα περισσοτερα τροχαία που εμπλεκονται πεζοι, φταίνε οι πεζοί.

Μην ξεχναμε οτι και προ και επι κούλη η αστυνομια τροχαια ειναι ανύπαρκτη,

Και σε όλα που μπλέκονται δίτροχα, φταίνε τα δίτροχα. ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΗΘΗΣΗ .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Κατά τύχη ζείς .., πάρτο απόφαση και βολέψου.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Και νιώθω ευτυχής δηλαδή που έχω ζήσει και τόσο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
οδηγηση μεχρι τα 55 μαξ και αυστηρα κιολας.
μετα ποδαρατο, οδηγο η' 3μ.
ουτε καν ποδηλατο.
δημοσιος κινδυνος τα μπαρμπαδια, ακομα και πεζοι.
για να μην αναφερθω στα τσογλανια (και τα δυο φυλα), που πληρωνουν για να παρουν το διπλωμα και ουτε τα βασικα δε ξερουν.
Δε σε κόβω πάνω από 25

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
6.056
Τα καριόλια με τα μηχανάκια που οδηγούν σταθερά στο αντίθετο ρεύμα ;
Τα άλλα καριόλια με μηχανάκια που οδηγούν σε πεζόδρομους και πεζοδρόνια ;;
Δεν έπρεπε να πυροβολούνται ;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Τύπε @BestNotGeorge , ζεις καιρό στο νησί;
Περνάς καλά;
Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα συζήτησης για τη ζωή στο ελληνικό αρχιπέλαγος.
Πολλοί άσχετοι στεριανοί, βλέπεις, νομίζουν ότι η ζωή σε ένα νησί της Ελλάδας είναι όπως τη βλέπουμε αυτοί τον Αύγουστο, ας πούμε...

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Τύπε @BestNotGeorge , ζεις καιρό στο νησί;
Περνάς καλά;
Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα συζήτησης για τη ζωή στο ελληνικό αρχιπέλαγος.:buck2:
Πολλοί άσχετοι στεριανοί, βλέπεις, νομίζουν ότι η ζωή σε ένα νησί της Ελλάδας είναι όπως τη βλέπουμε αυτοί τον Αύγουστο, ας πούμε...
Κανά τρίμηνο τα καλοκαίρια
Εχει κάτι 70χρονα, λουκούμια:buck2:

Κι εμένα λουκουμάκι με βλέπουνε ..

ΥΓ
Παλιότερα χρόνια στην Ικαρία
Χειμώνα
Είχε ένα μπωλ στο ζαχαροπλαστείο
Κι έριχνες κλειδιά με όνομα

Επαιρνες ένα και πήγαινες και πηδούσες.
Δύσκολος ο Χειμώνας ..

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
@tellystalone6969 το έχω ξαναγράψει, πριν δύο περίπου χρόνια, δίτροχο παρέσυρε και τραυμάτισε καρκινοπαθή ηλικιωμένη θεία μου ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
Δεν ξέρω τι έγινε με την πάρτη του δράστη, μου μετέφερε το περιστατικό μια φίλη, μήνες αργότερα.
Επίσης, έχω δει με τα μάτια μου, δίκυκλο στον Πειραιά, προς Πασαλιμάνι, να πηγαίνει με 50-60 σε πεζοδρόμιο πλάτους ενός - ενός και είκοσι...
Πείτε λίγο τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών, αλλά με τη μεγαλύτερη ΔΥΝΑΤΗ σωματική βλάβη για τον αναβάτη του δικύκλου, έτσι;

Κανά τρίμηνο τα καλοκαίρια
Εχει κάτι 70χρονα, λουκούμια:buck2:

Κι εμένα λουκουμάκι με βλέπουνε ..

ΥΓ
Παλιότερα χρόνια στην Ικαρία
Χειμώνα
Είχε ένα μπωλ στο ζαχαροπλαστείο
Κι έριχνες κλειδιά με όνομα

Επαιρνες ένα και πήγαινες και πηδούσες.
Δύσκολος ο Χειμώνας ..
Κατάλαβα.
Παπαριές καμαρωτές ζεις σε νησί.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
6.056
@tellystalone6969 το έχω ξαναγράψει, πριν δύο περίπου χρόνια, δίτροχο παρέσυρε και τραυμάτισε καρκινοπαθή ηλικιωμένη θεία μου ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
Δεν ξέρω τι έγινε με την πάρτη του δράστη, μου μετέφερε το περιστατικό μια φίλη, μήνες αργότερα.
Επίσης, έχω δει με τα μάτια μου, δίκυκλο στον Πειραιά, προς Πασαλιμάνι, να πηγαίνει με 50-60 σε πεζοδρόμιο πλάτους ενός - ενός και είκοσι...
Πείτε λίγο τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών, αλλά με τη μεγαλύτερη ΔΥΝΑΤΗ σωματική βλάβη για τον αναβάτη του δικύκλου, έτσι;
Ρε άκουσες το περιστατικό που δικάστηκε πρόσφατα ;
55χρονος την είπε σε μηχανάκι που πήγαινε πάνω στο πεζοδρόμιο !
Ο ντελιβεράς τον έβρισε ... και όταν έκανε να φύγει ο άλλος .... ο ντελιβεράς σκότωσε τον 55χρονο με μπουνιά στο σβέρκο .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Ρε άκουσες το περιστατικό που δικάστηκε πρόσφατα ;
55χρονος την είπε σε μηχανάκι που πήγαινε πάνω στο πεζοδρόμιο !
Ο ντελιβεράς τον έβρισε ... και όταν έκανε να φύγει ο άλλος .... ο ντελιβεράς σκότωσε τον 55χρονο με μπουνιά στο σβέρκο .
Ναι τύπε, το έχω παρακολουθήσει το θέμα στενά. Δεν πήγαινε πάνω σε πεζοδρόμιο, αλλά σε κεντρικό πεζόδρομο στη Θεσσαλονίκη, στην Αγίας Σοφίας. Σαν να λέμε Αιόλου ή Ερμού εδώ στην Αθήνα. Νέος βέβαια πεζόδρομος, αλλά κεντρικότατος. Όχι κανένα σοκάκι - πεζόδρομος στα Λαδάδικα, που κυκλοφορούν συχνά οχήματα για τροφοδοσία ας πούμε.
Έχω μάθει ότι έχει προφυλακιστεί ο τύπος, δεν έπεισε ανακριτή - εισαγγελέα και θα δικαστεί για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.
Ελπιδοφόρο, αν μη τι άλλο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
6.056
Ναι τύπε, το έχω παρακολουθήσει το θέμα στενά. Δεν πήγαινε πάνω σε πεζοδρόμιο, αλλά σε κεντρικό πεζόδρομο στη Θεσσαλονίκη, στην Αγίας Σοφίας. Σαν να λέμε Αιόλου ή Ερμού εδώ στην Αθήνα. Νέος βέβαια πεζόδρομος, αλλά κεντρικότατος. Όχι κανένα σοκάκι - πεζόδρομος στα Λαδάδικα, που κυκλοφορούν συχνά οχήματα για τροφοδοσία ας πούμε.
Έχω μάθει ότι έχει προφυλακιστεί ο τύπος, δεν έπεισε ανακριτή - εισαγγελέα και θα δικαστεί για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.
Ελπιδοφόρο, αν μη τι άλλο .

Θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη , όχι ανθρωποκτονία.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.847
Πόντοι
6.515
Τυπε αμα όλα τα διτροχα αποσυρονταν από την Αθήνα και στη θέση τους έμπαιναν ΙΧ όλοι θα έμεναν ακινητοι

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη , όχι ανθρωποκτονία.

Σωστά. Δεν έχει δικαστεί ακόμα...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.927
Πόντοι
2.356
Τυπε αμα όλα τα διτροχα αποσυρονταν από την Αθήνα και στη θέση τους έμπαιναν ΙΧ όλοι θα έμεναν ακινητοι
Έχουμε συγκοινωνίες.
Επίσης διαθέτουμε δύο άκρα για περπάτημα. Ονομάζονται πόδια. Πληροφοριακά ε;

Δεν θα κάτσει μέσα πάνω από 3-4 χρόνια τύπε. Το μέγιστο .........
Αναλόγως τους δικηγόρους του.
Και αναλόγως τους δικαστές.
Φύλο, συνείδηση, εξάρτηση από τα ναρκωτικά, από τον πούτσο...

paradise2323

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Υπήρχε μια μηχανή στην οικογενεια οπου το 2005 εγινε κλοπή. Ο πατερας μου πηγε στο αστυνομικο τμήμα και προχωρησε στην δηλωση της κλοπης κλπ κλπ. μετα απο καποια χρονια βρεθηκε, και την εβαλε σε ενα υπογειο παρατημενη. τον τελευταιο χρονο πηγε σε συνεργειο την εφτιαξε ο μαστορας και η μηχανη εκανε καποιες πολυ μικρες αποστασεις τυπου δουλεια σπιτι, μιλαμε για αποσταση 2-3 χλμ. Οποτε παμε στο ζουμι, δυστυχως ο πατερας μου δεν πηγε ποτε στην αστυνομια να δηλωσει οτι βρεθηκε, χωρις χαρτια η μηχανη τιποτα. την παρασκευη που μας περασε εγινε ενα μικρο τρακαρισμα χωρις τραυματιες απλα ζημια στο αμαξι περιπου 200-250 ευρω. Τωρα τι κανουμε; οπως ειναι λογικο ο οδηγος του οχηματος περιμενει δηλωση απο εμας διοτι ο πατερας μου εφταιγε. Τωρα στην καλυτερη απλα τα βρισκουμε στο μιλητο με τον αλλο οδηγο χωρις να μπλεχτουν ασφαλιστηκες; στην χειροτερη;;

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.738
Πόντοι
9.931

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.411
Πόντοι
7.046
Και συνεχίζουμε ακάθεκτη...

Είμαι σίγουρος (not) , ότι εφτσιγε η βροχή και η ολισθηροτητα του δρόμου όπως λεει το άρθρο...

τυχαίο και μεμονωμένο γεγονός ότι μάλλον πήγαινε πάνω από 80/90 του ορίου για φορτηγά, όλοι οι ταχογραφοι απειραχτοι...

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.738
Πόντοι
9.931
Είμαι σίγουρος (not) , ότι εφτσιγε η βροχή και η ολισθηροτητα του δρόμου όπως λεει το άρθρο...

τυχαίο και μεμονωμένο γεγονός ότι μάλλον πήγαινε πάνω από 80/90 του ορίου για φορτηγά, όλοι οι ταχογραφοι απειραχτοι...
Βαλε και τον παράγοντα φθαρμένα ελαστικά.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.570
Πόντοι
206

Βασικά φταίει ο συνδυασμός. Μην ξεχνάς ότι έχει να βρέξει κανένα δίμηνο. Οι δρόμοι τώρα είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορεί να σου τύχει. Ακόμη και πεζός να είσαι θα τσακιστείς. Η βρώμα και η σκόνη που υπάρχει στο οδόστρωμα μετατρέπετε σε γλίτσα.

Βάλε τώρα και οδηγό που πολύ πιθανό να νομίζει ότι είναι ο Σουμάχερ και πιθανόν τα λάστιχα που είναι καθρέφτης και θα τα αλλάξει με τις πρώτες βροχές και το γλυκό έχει "δέσει".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom