ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.132
- Πόντοι
- 5.006
Εγώ πέρναγα όταν ήταν ήδη ξαπλωμένος, είχε γίνει κανένα 5 λεπτο πρινΓια πες ... Έτσι όπως λένε έγινε η τον έκλεισε κάνεις ;
Εγώ πέρναγα όταν ήταν ήδη ξαπλωμένος, είχε γίνει κανένα 5 λεπτο πρινΓια πες ... Έτσι όπως λένε έγινε η τον έκλεισε κάνεις ;
Διήθηση λέγεται το περασμα
αναμεσα στα ΙΧ
Μερικοί πραγματι πηγαινουν σαν να μην υπάρχει αυριο
Αλλά από έναν 57αρη περιμενεις κάποια προσοχη
Κάτι τρέχει με το γαμο-εμβολιο, τρέλανε κόσμο...
Μ' αυτό δεν χώρας αναμεσα στα, ΙΧ ρε τυπετυπε να ξες παντως εμενα δεν με προσβαλλεις
ετσι κι αλλιως παω πολυ αργα και προσεχτικα με τη μηχανη μου
Μ' αυτό δεν χώρας αναμεσα στα, ΙΧ ρε τυπε
Έτσι ακριβως. Ρε καραμητρο 60 πηγες ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΡΟΧΕΧΕ... Τωρα.. Καλά κρασιά... RIPMηχανή τράκαρε με επτά αυτοκίνητα στην παραλιακή
H μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Πειραιά, κάνοντας προσπέραση, χτύπησε σε ένα καθρέπτη και κατέληξε πάνω σε ένα βανάκι, αφού πρώτα είχε τρακάρει με τουλάχιστον 7 οχήματαwww.skai.gr
συγνωμη αλλα τα ηθελε ο κωλος του ετσι οπως χωνονται.
καλα να παθει λοιπον 57 χρονων ΜΑΛΑΚΑΣ.
αδιαφορω για τα σχολια που θα κανουν οι μηχανοβιοι του μπου.
ε δεν ειναι και εκπληξηΔυο δυστυχήματα με μηχανές εχθές και προχθές. 3 νεκροί σε τρεις μερες.
αμα πιασει ο κουλης 200 εδρες θα τα φτιαξει αυτανα μαθουν να περνανε απο τις διαβασεις
να μαθουν να μην περνανε αναμεσα απο αυτοκινητα
ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
τα πεζοδρομια ειναι τιγκα στα σκατα σκυλιων γατιων, στα παρκαρισμενα μηχανακια/αμαξια, στα ακλαδευτα φυτα/δεντρα/χορτα, στα σκαλακια, στους καδους σκουπιδιων, στις τρυπες απο βγαλμενα (γυφτοι) καπακια ευδαπ, στα κακοφτιαγμενα παρκινγκ με κλιση, στα κολωνακια της ΔΕΗ κτλ κτλ κτλ. Εχει σημεια ειδικα προς κεντρο, που δεν ειναι να απορεις, γιατι οι παραλυτοι/αναπηροι της Αθηνας δεν βγαινουν ποτε εξω απο το σπιτι...ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
τα πεζοδρομια ειναι τιγκα στα σκατα σκυλιων γατιων, στα παρκαρισμενα μηχανακια/αμαξια, στα ακλαδευτα φυτα/δεντρα/χορτα, στα σκαλακια, στους καδους σκουπιδιων, στις τρυπες απο βγαλμενα (γυφτοι) καπακια ευδαπ, στα κακοφτιαγμενα παρκινγκ με κλιση, στα κολωνακια της ΔΕΗ κτλ κτλ κτλ. Εχει σημεια ειδικα προς κεντρο, που δεν ειναι να απορεις, γιατι οι παραλυτοι/αναπηροι της Αθηνας δεν βγαινουν ποτε εξω απο το σπιτι...
τα σκυλια τα πηραν για να βολταρουν στην καραντινα του κουλη και τους εμειναντα πεζοδρομια ειναι τιγκα στα σκατα σκυλιων γατιων,
...πεζοί και οδηγοί .... να τα λέμε και αυτά, να τα λέμε !με το γαμωκινητο στο χερι ειναι ολοι,σαν κοιμισμενοι,και με το κεφαλι κατω πεζοδρομιο, δρομος ολα ισιωμα..πως να μην τους μαζευουν τα αυτοκινητα
Πέθανε ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη
Ο άτυχος αστυνομικός ειχε μεταβεί στο σημείο με περιπολικό για να καταγράψει τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτηςwww.protothema.gr
Τι γίνεται ρε πούστη μου! Τι να πω μας ψεκάζουν και έχουν αποβλακωθει όλοι;;
Μιλάμε για τέταρτο περιστατικό μέσα σε τρεις μέρες!