serjtankian
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια. Ξερετε σε ποια studio μπορω να παρω δυο κοπελες μαζι? Κι αν ναι ποσο κοστιζει???
χαχαχα νταξει ρε παιδια δεν ειναι μονο η αποσταση. θελω να εχω και μια πιο πληρη αποψη...εκτος κι αν το φ104 ειναι το μοναδικο για την περιπτωση μουρε μεγαλε να γαμησεις θες ή Delivery???
Ευχαριστω. επειδη σε βλεπω ενημερωμενο για τις συγκεκριμενες κοπελες, εχει καποια απο αυτες σιλικονατα?μπες εδω
και θα δεις ποτε εχουν βαρδια 3 κοπελες. για πληροφοριες καλυτερα να παρεις τηλεφωνο και να το πεις απο πριν.
σου συστηνω οι 2 απο τις τρεις να ειναι ή η Μπετυ ή η Μαρινα ή η Ελένη
ρε μεγαλε να γαμησεις θες ή Delivery???
Πήγαινε Καρέα 30 απέναντι απο Α' Νεκροταφείο μετά τα μεσάνυχτα και παρε Σάρα και Τζίνα και θα με θυμηθείς αλλά μετά απο καμιά βδομάδα γιατί η Τζίνα λείπει.ΩΡΑΙΑ. Κατι σε πιο κοντινο μου ισως? Μενω Κουκακι.
Πήγαινε Καρέα 30 απέναντι απο Α' Νεκροταφείο μετά τα μεσάνυχτα και παρε Σάρα και Τζίνα και θα με θυμηθείς αλλά μετά απο καμιά βδομάδα γιατί η Τζίνα λείπει.
Αν δεν κρατιέσαι και θες να πας πάρε Σάρα με όποια αλλη δουλεύει μαζί της το βράδυ.
Παλι καλά θα περάσεις.
Οι τιμες τους, ειναι οι ιδιες ???Πήγαινε Καρέα 30 απέναντι απο Α' Νεκροταφείο μετά τα μεσάνυχτα και παρε Σάρα και Τζίνα και θα με θυμηθείς αλλά μετά απο καμιά βδομάδα γιατί η Τζίνα λείπει.
Αν δεν κρατιέσαι και θες να πας πάρε Σάρα με όποια αλλη δουλεύει μαζί της το βράδυ.
Παλι καλά θα περάσεις.
εκτός από αυτά τα 2 {Φυλής/Καρέα}, παίζει τίποτ'άλλο;Πήγαινε Καρέα 30 απέναντι απο Α' Νεκροταφείο μετά τα μεσάνυχτα και παρε Σάρα και Τζίνα και θα με θυμηθείς αλλά μετά απο καμιά βδομάδα γιατί η Τζίνα λείπει.
Παλι καλά θα περάσεις.
Φιλε μου !!!εκτός από αυτά τα 2 {Φυλής/Καρέα}, παίζει τίποτ'άλλο;
η αλήθεια είναι ότι οι κοπέλες της Άντζελας δε με ενθουσιάζουν και πολύ, οι πλούσιες καμπύλες δεν είναι το φόρτε μου {να και έχουν εξαιρετικές κριτικές για duo}, αλλά αυτό με τις Τσέχες στο Καρέα30 με εξιτάρει υπερβολικά...
Καλησπερα παιδια. Ξερετε σε ποια studio μπορω να παρω δυο κοπελες μαζι? Κι αν ναι ποσο κοστιζει???
θα ελεγχθεί εντός του μήνα...Φιλε μου !!! Μια δοκιμη, θα σε πεισει και ευχομαι ευχαριστα !!! Ενημερωσε μετα το τριπλο !!!