You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τrio ΜΜF
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
2-3 ατομα λες?και σεις αλλοι 2?εχεις ψηθει πως?σου αρεσει η ιδεα η εισαι ανεργος??
Καλημερα παιδια!Ειμαι σε διλημμα.μου εχουνε ζητησει 2-3 να κανουμε παρτουζα με την δικια μου για 150 ευρω και εχω μπει στο τρυπακι ρε γαμωτο.Χωρις να το ξερει η γυναικα φυσικα ετσι..........!τι να κανω ρε γαμωτο!
Δηλαδή η δικιά σου, θα έκανε παρτούζα στο έτσι χωρίς χρήματα, και προβληματίζεσαι αν θα δεχθεί με χρηματική αμοιβή? Θα μας τη γνωρίσεις?
βασικα εχουμε ξανακανει τριο με φιλο μας.αλλα θελει να γνωρισει τον αλλον να παιξει να πιουμε κανα ποτο και να μην ξερει οτι τον εφερα για αυτον τον λογο.για λεφτα ουτε θεμα να μαθει φυσικα αλλα εμενα τα λεφτα θα με βγαλουνε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση που βρισκομαι.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
βασικα εχουμε ξανακανει τριο με φιλο μας.αλλα θελει να γνωρισει τον αλλον να παιξει να πιουμε κανα ποτο και να μην ξερει οτι τον εφερα για αυτον τον λογο.για λεφτα ουτε θεμα να μαθει φυσικα αλλα εμενα τα λεφτα θα με βγαλουνε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση που βρισκομαι.
κοπελα σου ειναι αυτη φιλε???
Βασικα εχουμε ξανακανει τριο με φιλο μας. Αλλα θελει να γνωρισει τον αλλον, να παιξει, να πιουμε κανα ποτο και να μην ξερει οτι τον εφερα για αυτον τον λογο...
Τότε τι το συζητάς... έπρεπε ήδη να κανονίζεις την φάση!
Και είσαι τυχερός, γιατί εδώ μέσα θα βρεις πολλούς καινούργιους υποψήφιους "φίλους"
βασικα εχουμε ξανακανει τριο με φιλο μας.
Περιέγραψέ μας την φάση που κάνατε... κ πως είναι εμφανησιακά η κοπέλα... ηλικία; Εσύ πόσο είσαι;
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
ΝΑΙ?μπραβο ρε μαγκα τελικα εισαι πολυ σεξουαλικα απελευθερωμένος.να δεχεσαι να πηδανε την κοπελα σου,φιλοι σου??μπραβο...αντε αν το εκανα αυτο,λεμε ΑΝ το εκανα μονο με επαγγελματια θα ηταν.με φιλο μου???με τπτ.παντα μιλαμε αν ειναι μια κοπελα που γουσταρω και την θελω.αν ειχα μια σχεση του πουτσου ναι οκ δεν θα με ενοιαζε να την πηδαγε ολο το tv
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ψοφας για παρτουζομα καυλιαρα ;να ερθο κ εγο με μια φιλι να μασ
παρτουζοσετε κ εμασ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.326
- Πόντοι
- 22.785
εσι μασ ξερισ ....... πεσ κανεναΨοφας για παρτουζομα καυλιαρα ;
καλο λογο να μασ δεχτουνε
κοπελα σου ειναι αυτη φιλε???
Πόσο καιρό είστε μαζί;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμα σας αφησουν εξω αυτοι θα χασουνε,τι κελεπουρι εχουν χασηεσι μασ ξερισ ....... πεσ κανενα
καλο λογο να μασ δεχτουνε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.326
- Πόντοι
- 22.785
δεν ερχεσε κ εσι για σιγουριαΑμα σας αφησουν εξω αυτοι θα χασουνε,τι κελεπουρι εχουν χαση
αν ινε αφλογι αφτι να πιδιχτουμε μαζι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 14