Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.247
- Πόντοι
- 3.846
Απομένει να το συζητήσετε και πιο ψύχραιμα. Παίκτη αν εσένα σε φτιάχνει το σκηνικό γιατί δεν της προτείνεις να πάτε μαζί σε swingers bar? Ειδικά μέρα που επιτρέπονται μόνοι άντρες. Εκεί θα μπορούσε να δει πως άλλες γυναίκες εκπληρώνουν τη συγκεκριμένη φαντασίωση και να τεστάρει τις αντοχές της. Μπορεί να καυλώσει και να θέλει και η ίδια, μπορεί και να το μετανιώσει. Είναι αυτό που λέμε μια δοκιμή θα σας πείσει.Ναι και εμένα στην αρχή ντρεπόταν μετά άρχισε να τα λεει χωρίς να ντρέπεται τώρα τα λεει χαλαρά και γουστάρει ότα το κάνουμε αν τις το ρωτήσω όταν καθόμαστε ψιλοντρεπεται αλλά όχι τόσο όσο τις αρχές κάί όταν την λέω να το κάνουμε στα αληθεια μου λέει σαν φαντασίωση θέλω Όχι στα αληθέια ..τώρα δεν ξέρω τι να πω αν θέλει η Όχι αληθεια
Θεωρώ όμως ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Μπορεί να ήθελε πιο πολλούς άντρες αλλά όχι γνωστούς σας και όχι άτομα που δεν ξέρουν να φέρονται ή που είναι άσχημοι. Αν βρεθεί σε χώρο που παίζει ελεύθερη σεξουαλικότητα μπορεί να απελευθερωθεί και η ίδια.