Νέα

Τρίο με τη σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kok.ni1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.247
Πόντοι
3.846
Ναι και εμένα στην αρχή ντρεπόταν μετά άρχισε να τα λεει χωρίς να ντρέπεται τώρα τα λεει χαλαρά και γουστάρει ότα το κάνουμε αν τις το ρωτήσω όταν καθόμαστε ψιλοντρεπεται αλλά όχι τόσο όσο τις αρχές κάί όταν την λέω να το κάνουμε στα αληθεια μου λέει σαν φαντασίωση θέλω Όχι στα αληθέια ..τώρα δεν ξέρω τι να πω αν θέλει η Όχι αληθεια
Απομένει να το συζητήσετε και πιο ψύχραιμα. Παίκτη αν εσένα σε φτιάχνει το σκηνικό γιατί δεν της προτείνεις να πάτε μαζί σε swingers bar? Ειδικά μέρα που επιτρέπονται μόνοι άντρες. Εκεί θα μπορούσε να δει πως άλλες γυναίκες εκπληρώνουν τη συγκεκριμένη φαντασίωση και να τεστάρει τις αντοχές της. Μπορεί να καυλώσει και να θέλει και η ίδια, μπορεί και να το μετανιώσει. Είναι αυτό που λέμε μια δοκιμή θα σας πείσει.

Θεωρώ όμως ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Μπορεί να ήθελε πιο πολλούς άντρες αλλά όχι γνωστούς σας και όχι άτομα που δεν ξέρουν να φέρονται ή που είναι άσχημοι. Αν βρεθεί σε χώρο που παίζει ελεύθερη σεξουαλικότητα μπορεί να απελευθερωθεί και η ίδια.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.280
Πόντοι
201
Ναι και εμένα στην αρχή ντρεπόταν μετά άρχισε να τα λεει χωρίς να ντρέπεται τώρα τα λεει χαλαρά και γουστάρει ότα το κάνουμε αν τις το ρωτήσω όταν καθόμαστε ψιλοντρεπεται αλλά όχι τόσο όσο τις αρχές κάί όταν την λέω να το κάνουμε στα αληθεια μου λέει σαν φαντασίωση θέλω Όχι στα αληθέια ..τώρα δεν ξέρω τι να πω αν θέλει η Όχι αληθεια
Έχω δει ανταπόκριση όταν της δείχνω πόσο με γκαυλώνει αυτό το παιχνίδι, τότε χαλαρώνει και παραδέχεται αν θα της άρεσε να την σκίσουν δύο. Πάντως γίνεται μούσκεμα όταν πηδιόμαστε και φαντασιώνεται παρτούζα. Νομίζω ένας striper είναι μια καλή αρχή

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Απομένει να το συζητήσετε και πιο ψύχραιμα. Παίκτη αν εσένα σε φτιάχνει το σκηνικό γιατί δεν της προτείνεις να πάτε μαζί σε swingers bar? Ειδικά μέρα που επιτρέπονται μόνοι άντρες. Εκεί θα μπορούσε να δει πως άλλες γυναίκες εκπληρώνουν τη συγκεκριμένη φαντασίωση και να τεστάρει τις αντοχές της. Μπορεί να καυλώσει και να θέλει και η ίδια, μπορεί και να το μετανιώσει. Είναι αυτό που λέμε μια δοκιμή θα σας πείσει.

Θεωρώ όμως ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Μπορεί να ήθελε πιο πολλούς άντρες αλλά όχι γνωστούς σας και όχι άτομα που δεν ξέρουν να φέρονται ή που είναι άσχημοι. Αν βρεθεί σε χώρο που παίζει ελεύθερη σεξουαλικότητα μπορεί να απελευθερωθεί και η ίδια.
Ναι σαν φαντασίωση το έχουμε πει και αυτό..και την είπα αν θα ήθελε να πάμε σε κλαμπ να δούμε πως είναι να μην κάναμε κάτι και δέχτηκε δεν ξέρω όμως αν ερχόταν εκείνη η στιγμήάν θα ερχόταν στα αληθρια ..δεν έχουμε στην περιοχή μας τέτοιο κλαμπ και δύσκολο όμως να πάμε

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Έχω δει ανταπόκριση όταν της δείχνω πόσο με γκαυλώνει αυτό το παιχνίδι, τότε χαλαρώνει και παραδέχεται αν θα της άρεσε να την σκίσουν δύο. Πάντως γίνεται μούσκεμα όταν πηδιόμαστε και φαντασιώνεται παρτούζα. Νομίζω ένας striper είναι μια καλή αρχή
Ναι και εμένα το ίδιο καυλωνει πολύ παραδέχεται και θελει και αλλα...θελω δυο πουτσες στο μουνι δύο στον κωλο πολλά διαφορά τέτοια μόυ λεει...βέβαια βάλαμε στο παιχνίδι και δονητες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.247
Πόντοι
3.846
Ναι σαν φαντασίωση το έχουμε πει και αυτό..και την είπα αν θα ήθελε να πάμε σε κλαμπ να δούμε πως είναι να μην κάναμε κάτι και δέχτηκε δεν ξέρω όμως αν ερχόταν εκείνη η στιγμήάν θα ερχόταν στα αληθρια ..δεν έχουμε στην περιοχή μας τέτοιο κλαμπ και δύσκολο όμως να πάμε
συγγνώμη ρε παίκτη, δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να μη μένετε Αθήνα.

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
συγγνώμη ρε παίκτη, δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να μη μένετε Αθήνα.
Δεν πειραζει και είναι μακρυά η Αθήνα..Θεσσαλονίκη δεν ξέρω αν έχει που μπορώ να πάω γνωρίζεις κάτι για εκει;

kalamobixths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2022
Like
1.488
Πόντοι
201
Παιχτες μια απο τα ιδια και εδω. Οταν την πηδαω και τις λεω για 2 πουτσες να την σκιζουν χυνει σαν τρελη. Οταν το συζηταμε για πιθανη εμπειρια δεν θελει. Σε swingers bar πηγαμε 1 φορα και ηταν ωραια φαση. Βλεπαμε και μας εβλεπε ενα αλλο ζευγαρι να πηδιομαστε αλλα ως εκει. Σκεφτομαι και στριπ κλαμπ να δοκιμασουμε. Γενικα εμπειριες να γουσταρουμε!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.247
Πόντοι
3.846

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.280
Πόντοι
201
Ναι και εμένα το ίδιο καυλωνει πολύ παραδέχεται και θελει και αλλα...θελω δυο πουτσες στο μουνι δύο στον κωλο πολλά διαφορά τέτοια μόυ λεει...βέβαια βάλαμε στο παιχνίδι και δονητες
Ο δονητής είναι απαραίτητο σκαλοπάτι στην παρτούζα νομίζω. Η δικιά μου άρχισε να απελευθερώνεται όταν έριξε ένα συγκλονιστικό χύσιμο με μένα στο μουνί και δονητή στον κώλο. Μάλιστα νομίζω στο ανάποδο της γύρισαν τα μάτια και έκανε και δεχόταν πράγματα που δεν τα φανταζόταν και κάποια μετά δεν τα θυμόταν, μιλάμε για χάσιμο και να τρέχουν ποτάμια. Πήρε μια ιδέα και τρελάθηκε, αλλά η πραγματική παρτούζα είναι μεγάλο βήμα, θέλει τρόπο νομίζω

Aprofilaktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Like
1.306
Πόντοι
201
Καλημέρα. Όταν το έκανα με την σύζυγο μου η οποία έχυσε στο 5λεπτο και συνέχιζα και την κάρφωνα και μου έλεγε γάμα με και άλλο της είπα αν θα γούσταρε να την γάμαγα σε μία παραλία ερημική και να μας έπαιρνα μάτι 14χρόνα τα οποία θα την έπαιζαν για πάρτη της.
Την ξετρέλανε η ιδέα και μου απάντησε πως θα ήθελε και να την έχυναν τα 14χρονα..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Είναι αλήθεια ότι ανανεώνεται η σεξουαλική ζωή.Η γυναίκα καυλωνει τρομερά να πηδιεται με κάτι διαφορετικό μπροστά στα μάτια του άντρα της.Σου αλλάζει τελείως την σεξουαλικη καθημερινότητα..Και ανανεώνονται και όσοι πηδάνε τη γυναίκα πιστεύω....; )
Ίσως συναγωνιστή αλλά ο τρίτος περνάει super νομίζω!!!

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Ο δονητής είναι απαραίτητο σκαλοπάτι στην παρτούζα νομίζω. Η δικιά μου άρχισε να απελευθερώνεται όταν έριξε ένα συγκλονιστικό χύσιμο με μένα στο μουνί και δονητή στον κώλο. Μάλιστα νομίζω στο ανάποδο της γύρισαν τα μάτια και έκανε και δεχόταν πράγματα που δεν τα φανταζόταν και κάποια μετά δεν τα θυμόταν, μιλάμε για χάσιμο και να τρέχουν ποτάμια. Πήρε μια ιδέα και τρελάθηκε, αλλά η πραγματική παρτούζα είναι μεγάλο βήμα, θέλει τρόπο νομίζω
Εννοείται απαραίτητο καθώς πηδάς να την έβαζες ένα στον κωλο και ενα στο στόμα εκεί είναι που καυλωνει και γίνεται πουτανα

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Την επόμενη φορά βάλαμε και τσόντα να δούμε και την είπα βάλε ότι σ αρέσει έβαλε gangbang βλέπαμε μαζί καθώς την έτριβα το μουνάκι και μου έλεγε έτσι θέλω μια στο στομα και άλλοι δύο να με γαμανε και γύρω γύρω να είναι και άλλοι να τους γλύφω την πουτσα..μ έλεγε ότι θέλει να κάθεται στα 4 και να την γαμαει ένα μπαρ ολοκληρο 100 στην σειρά ένας ένας να την χύνει και μετά ο επόμενος..μ είπε ότι θέλει να την γαμανε και εγώ να κάθομαι να τους κοιτάω πως την ξεσκίζει ..εμένα με καυλωνε όταν τα έλεγε αυτά και την έλεγα και εγώ τέτοια και γούσταρέ.. και όταν την Ρωτούσα να τα κάνουμε στα αληθεια όλα αυτά μου έλεγε σαν φαντασίωση μονο θέλω.. ότι θέλετε λεπτομέρειες ρωτήστε
Ρε φίλε τώρα που έγραψες για μπαρ τι μου θύμησες...
Πριν από πολλά χρόνια εργαζόμουνα ως μπάρμαν σε κοσμοπολίτικο νησί. Έρχεται ένα μουνάκι Αυστραλέζα μόνο του και κάθεται στο μπαρ. Την βλέπει το αφεντικό να μιλάει μαζί μου και έρχεται κοντά μου. ''Αυτή θέλω να την γαμήσω" μου λέει και προσθέτει: "Κανόνισε να την πάρουμε παρτούζα". "Εντάξει" του απαντώ. Συνεχίζω τη συζήτηση μαζί της και μου αποκαλύπτει πως είναι αρραβωνιασμένη και έχει έρθει στο νησί για να αποκτήσει εμπειρία στο σεξ ώστε να ευχαριστεί σεξουαλικά τον δικό της. Εδώ είμαστε σκέφτηκα και τη συμβουλεύω πως για να γίνει αυτό πρέπει να κάνει σεξ με πολλούς άντρες ταυτόχρονα. "Δεν έχω πρόβλημα" μου απάντησε. Κανονίσαμε μόλις κλείσουμε να την πάρουμε όλοι οι εργαζόμενοι μέσα στο μαγαζί. Μάλιστα είχαμε φωνάξει και φίλους από άλλα μαγαζιά. Αυτούς τους κρύψαμε στην τουαλέτα και τους είπαμε να βγούνε μόλις θα έχει ανάψει για τα καλά η φάση. Όντως μόλις κλείσαμε ξεκινάω εγώ μαζί της σε κάτι γλωσσόφιλα, να τη γδύνω σιγά σιγά και να της τον δίνω στο στόμα. Ωστόσο, κάπου με χάλασε το όλο σκηνικό και αποτραβήχτηκα. Τότε παίρνει θέση το αφεντικό μου και την πλακώνει στα γλυφωμούνια. Το μικρό σπαρταρούσε και κάποια στιγμή την έσκιζαν από παντού ενώ οι άλλοι είχαν βγει από την τουαλέτα και τον έπαιζαν.
Έγιναν και άλλα σκηνικά ωραία και με πολύ γέλιο εκείνο το βράδυ, αλλά θα κουράσω να τα γράψω όλα.
Ένα είναι σίγουρο. Πως η μικρή επέστρεψε στην Αυστραλία με πολλές καλές εμπειρίες...

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Το ερωτημα ειναι αν θα γουσταρε η γυναικα σου να σε βλεπει να παρτουζωνεις εσυ 3 γυναικες.
Επειδή έχουμε πει και για λεσβιακα..λέω τ κωλαρα έχει αυτήν σε μια τσόντα που βλέπαμε και μου λέει σαρεσει Θά ήθελες να την πηδήξεις λέω ναι σαρεσει κάι μου λέει Ναι να σε βλέπω να την σκιζεις ...την επόμενη φορά που το είπαμε πάλι το ίδιο ήταν πιο κουμπωμενει Όχι τόσο άνετη αλλά έλεγε πάλι κάτι λιγα

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Ρε φίλε τώρα που έγραψες για μπαρ τι μου θύμησες...
Πριν από πολλά χρόνια εργαζόμουνα ως μπάρμαν σε κοσμοπολίτικο νησί. Έρχεται ένα μουνάκι Αυστραλέζα μόνο του και κάθεται στο μπαρ. Την βλέπει το αφεντικό να μιλάει μαζί μου και έρχεται κοντά μου. ''Αυτή θέλω να την γαμήσω" μου λέει και προσθέτει: "Κανόνισε να την πάρουμε παρτούζα". "Εντάξει" του απαντώ. Συνεχίζω τη συζήτηση μαζί της και μου αποκαλύπτει πως είναι αρραβωνιασμένη και έχει έρθει στο νησί για να αποκτήσει εμπειρία στο σεξ ώστε να ευχαριστεί σεξουαλικά τον δικό της. Εδώ είμαστε σκέφτηκα και τη συμβουλεύω πως για να γίνει αυτό πρέπει να κάνει σεξ με πολλούς άντρες ταυτόχρονα. "Δεν έχω πρόβλημα" μου απάντησε. Κανονίσαμε μόλις κλείσουμε να την πάρουμε όλοι οι εργαζόμενοι μέσα στο μαγαζί. Μάλιστα είχαμε φωνάξει και φίλους από άλλα μαγαζιά. Αυτούς τους κρύψαμε στην τουαλέτα και τους είπαμε να βγούνε μόλις θα έχει ανάψει για τα καλά η φάση. Όντως μόλις κλείσαμε ξεκινάω εγώ μαζί της σε κάτι γλωσσόφιλα, να τη γδύνω σιγά σιγά και να της τον δίνω στο στόμα. Ωστόσο, κάπου με χάλασε το όλο σκηνικό και αποτραβήχτηκα. Τότε παίρνει θέση το αφεντικό μου και την πλακώνει στα γλυφωμούνια. Το μικρό σπαρταρούσε και κάποια στιγμή την έσκιζαν από παντού ενώ οι άλλοι είχαν βγει από την τουαλέτα και τον έπαιζαν.
Έγιναν και άλλα σκηνικά ωραία και με πολύ γέλιο εκείνο το βράδυ, αλλά θα κουράσω να τα γράψω όλα.
Ένα είναι σίγουρο. Πως η μικρή επέστρεψε στην Αυστραλία με πολλές καλές εμπειρίες...
Αυτά είναι φίλε μ Από τις καλύτερες εμπειρίες...έτσι ακριβώς θέλει η δικιά μου να την σκίζουν σε ένα μπαρ όπως λες...και πολλές φορές λέω έτσι όπως σε πηδάω αν βγει τώρα ένας που είναι κρυμμένος και στο βάλει από πίσω τι θα κάνεις και μ λέει θα κάτσω να μου το βάλει να με σκιζετε μαζί

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Αυτά είναι φίλε μ Από τις καλύτερες εμπειρίες...έτσι ακριβώς θέλει η δικιά μου να την σκίζουν σε ένα μπαρ όπως λες...και πολλές φορές λέω έτσι όπως σε πηδάω αν βγει τώρα ένας που είναι κρυμμένος και στο βάλει από πίσω τι θα κάνεις και μ λέει θα κάτσω να μου το βάλει να με σκιζετε μαζί
Πιστεύω πως ανεκτίμητος θησαυρός στη ζωή κάθε ανθρώπου είναι οι εμπειρίες του. Εγώ, δόξα τω Θεώ, έχω πάρα πολλές. Και όχι μόνο σε θέματα σχέσεων και σεξ. Η ζωή μου τα έφερε έτσι που απέκτησα πολύτιμες εμπειρίες σε διάφορους τομείς. Πρέπει να γνωρίζετε πως και το μυαλό της γυναίκας είναι "βρώμικο". Ίσως πιο "βρώμικο" και από το δικό μας. Ωστόσο, η γραμμή της πραγματοποίησης των φαντασιώσεων που έχει όταν κάνετε sex μπορεί να είναι κοντή ή πολύ μεγάλη. Από εσάς εξαρτάται εάν θα προχωρήσετε σε κάτι extreme ή θα μείνετε, απλά, στην έκφραση φαντασιώσεων κατά τη διάρκεια του sex που και αυτό είναι πολύ καυλωτικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom