Νέα

Tricks σε φωτογραφίες από studio-κόριτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Μετά από πολλές φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβάζουν, νομίζω ότι εκτός από το photoshop παίζουν και κάποια άλλα κλασσικά κολπάκια που αξίζει να αναφερθούν:
π.χ. Τονίζουν σε όλες τις φωτός τον κώλο αλλά η κοπέλα είναι πάντα με σουτιέν  = μάλλον βυζί ανύπαρκτο
Τονίζεται το μεγάλο στήθος αλλά η κοπέλα φοράει παρεό = μάλλον μπυρόκοιλο
Γενικά νομίζω παρεό = μπυρόκοιλο.
Δεν φαίνεται στις φωτό καλά ο κώλος )= Κώλος κόντρα πλακέ.
Νομίζω ότι ο καλός κώλος φαίνεται όταν η κοπέλα είναι όρθια. Στα 4 όλοι οι κώλοι καλοί είναι και δε βγάζεις εύκολα συμπέρασμα
Φοράει κάτι που καλύπτει μπράτσα = πατσάδες στα χέρια.

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από πολλές φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβάζουν, νομίζω ότι εκτός από το photoshop παίζουν και κάποια άλλα κλασσικά κολπάκια που αξίζει να αναφερθούν:
π.χ. Τονίζουν σε όλες τις φωτός τον κώλο αλλά η κοπέλα είναι πάντα με σουτιέν  = μάλλον βυζί ανύπαρκτο
Νομίζω ότι ο καλός κώλος φαίνεται όταν η κοπέλα είναι όρθια. Στα 4 όλοι οι κώλοι καλοί είναι και δε βγάζεις εύκολα συμπέρασμα

τι να κάνουν ; όλα για το μεροκάματο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.461
Πόντοι
6.305
τι να κάνουν ; όλα για το μεροκάματο...
Αν όμως οι πελάτες ήταν πιο σοβαροί και με το που έβλεπαν την πραγματικότητα, αντί να λένε <<μια που ήρθαμε ας περάσουμε..>>  έφευγαν δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείο..Προσωπικά θεωρώ ότι αυξάνουν πολύ τις απαιτήσεις με τις φώτο που ανεβάζουν και μετά ο πελάτης προσγειώνεται απότομα.Συγκεκριμένα στούντιο (ονόματα δε λέμε) το έχουν παρακάνει.Οι κοπέλες τους με τον τρόπο που παρουσιάζονται είναι εικονική πραγματικότητα!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αμα δεν αρεσει η κοπελα φευγεις.απλο.

γι αυτο το καλυτερο ειναι να κανεις τη βολτα σου και να βλεπεις απο κοντα

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αν όμως οι πελάτες ήταν πιο σοβαροί και με το που έβλεπαν την πραγματικότητα, αντί να λένε <<μια που ήρθαμε ας περάσουμε..>>  έφευγαν δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείο..Προσωπικά θεωρώ ότι αυξάνουν πολύ τις απαιτήσεις με τις φώτο που ανεβάζουν και μετά ο πελάτης προσγειώνεται απότομα.Συγκεκριμένα στούντιο (ονόματα δε λέμε) το έχουν παρακάνει.Οι κοπέλες τους με τον τρόπο που παρουσιάζονται είναι εικονική πραγματικότητα!

στην οδο του έρωτα;;;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγω πιστεύω οτι παραείμαστε απαιτητικοί στο θέμα των φωτογραφιών. Για μένα απλά λειτουργούν συνοδευτικά, ίσα-ίσα να πάρεις μια ιδέα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να απεικονίσουν ολόκληρη την πραγματικότητα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω σε πολλούς που παραπονιούνται για τις παραποιημένες φωτογραφίες είναι ότι πήγαν απο τα στούντιο αυτά, είδαν κάτι διαφορετικό απο αυτό που είχαν στο μυαλό τους και παρόλα αυτά πέρασαν.

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω πιστεύω οτι παραείμαστε απαιτητικοί στο θέμα των φωτογραφιών. Για μένα απλά λειτουργούν συνοδευτικά, ίσα-ίσα να πάρεις μια ιδέα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να απεικονίσουν ολόκληρη την πραγματικότητα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω σε πολλούς που παραπονιούνται για τις παραποιημένες φωτογραφίες είναι ότι πήγαν απο τα στούντιο αυτά, είδαν κάτι διαφορετικό απο αυτό που είχαν στο μυαλό τους και παρόλα αυτά πέρασαν.

εχεις δίκιο.
προβλημά τους...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πηγαινε απο κοντα βρε φιλε!!!!!!Αν δεν σ αρεσει μην μπαινειs
Δεν χωρανε ντροπεs ...Εδω χτυπαμε κουδουνια και δεν μαs ανοιγουν....αλλη ιστορια κι αυτη

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
αμα δεν αρεσει η κοπελα φευγεις.απλο.

γι αυτο το καλυτερο ειναι να κανεις τη βολτα σου και να βλεπεις απο κοντα
Συμφωνω. Εγω ειχα δει φωτο μιας κοπελας και μου αρεσε παρα πολυ και οταν πηγα ειχε ενα κωλο 2 φορες πιο μεγαλο και εφυγα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
σε ξέρω απο τότε που ακόμα δούλευες στο συγκεκριμένο...δεν είμαι καθόλου άσχετος με τον χώρο , απλά αηδίασα με την συμπεριφορά κάποιον ατόμων σαν και εσένα και σταμάτησα
να πηγαίνω σε στούντιο....το ότι έχεις τους γνωστούς σου εδω μέσα το ξέρουν όλοι....αν και μερικούς θα τους χάσεις με την συμπεριφορά σου , όπως την πολύ πρόσφατη που
έδιωξες πελάτες σου απο το μαγαζί σου γιατί , αν είναι δυνατόν τόλμησαν να κάνουν  θετικό σχόλιο για κοπέλα άλλου μαγαζιου.....τώρα για τα άλλα που λές έχω
ένα πλεονέκτημα , έχουμε μιλήσει πολλές φορές οι δυό μας απο κοντά πιο παλιά αλλά δεν ξέρεις ποιος είμαι....σου είπε κανείς ότι έχεις να φοβηθείς κάτι?
δεν μου συζητάει κανείς για σένα , έχω την δικιά μου γνώμη  και άποψη που έχω σχηματίσει όσα χρόνια σε γνωρίζω. 
απλά σε ρωτάω και να πείς την αλήθεια αν έχεις αρχίδια....ούπς λάθος...τέλος πάντων πές με το χέρι στην καρδία οι φωτογραφίες που έχεις στο σαίτ σου ανταποκρίνονται
στην αλήθεια ναι ή όχι? αυτό μόνο απάντα και θα σε παραδεχτώ...καλό βράδυ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απορω πως δεν εχει τοποθετηθει ακομη ο cgfucker  :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Το κακό έχει παραγίνει με το photoshop!!!

ct,cg,studio!!! Αν δεν είναι σαν την κοπέλα των φώτο μάγκες κάντε μεταβολή!!! Απλά πράγματα!!! Μην σας πίανουν κορόιδα!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
π.χ. Τονίζουν σε όλες τις φωτός τον κώλο αλλά η κοπέλα είναι πάντα με σουτιέν  = μάλλον βυζί ανύπαρκτο

Πραγματι πολλες το παρακανουν , και αυτο κανει μπαμ στην τελικη και γυρναει μπουμερανγκ αφου αυτος που θα παει εχοντας δει φωτογραφιες
πιθανον να απογοητευτει οταν δει την αληθεια , ενω αλλιως μη εχοντας ανεβασμενα στανταρ ισως και να του αρεσε , σιγουρα θα την εβλεπε αλλιως παντως .
πολλες βασιζονται στο " Μωρε να ρθει πελατης και θα τον ψησω " και πραγματι πολες φορες λειτουργει , ασχετα αν στις φωτογραφιες τελικα ηταν η μικρη της αδερφη  :2funny:

Καλες οι φωτογραφιες για να παρεις μια γενικη εικονα αλλα δεν ειναι και το παν , αλλωστε η αυρα της καθε κοπελας δε φωτογραφιζετε  
και πολλες φορες ειναι πολυ ποιο καλη  απο το φωτοσοπ αφου  καλυπτει απο μπυροκοιλιες μεχρι κυταριτηδες  :)

Ωραια τα κολπακια σου παντως  :grin: , αν και σιγουρα η καθε μια οτι καλο εχει εκεινο προβαλει  :tits2:
Ενα παρομοιο θεμα , πολυ ποιο φιλοσοφημενο ειχε ανοιξει παλαιοτερα καποιος συμφορουμητης αλλα δε θυμαμαι ουτε το νικ του  :idiot:
αν θυμαται κανεις ας μα πει ... ενα που ανελυε σταση σωματος , τι δειχνει  τι κρυβει κλτ ...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
H φωτογραφια θα παιξει ρολο για την πρωτη επισκεψη, οχι ομως για την δευτερη, την τριτη η την δεκατη.
Εχω γραψει κριτικες για πανεμορφα κομοδινα. Ειμαι στο part 4 αν δεν κανω λαθος  :grin:
Καθε διαφημηση, ενεχει το στοιχειο της υπερβολης και της ωραιοποιησης.

Απ΄την αλλη ο Όσκαρ Ουάιλντ ειχε γραψει οτι "η ομορφια θα σωσει τον κοσμο"...
αλλα αυτος ηταν και gay και Αγγλος, οποτε δεν μετραει  :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
θεμα πελατη ειναι ρε παιδες τι το κουραζετε...αμα ο αλλος για να γαμησει θελει εκθεση φωτογραφιας πρωτα ε τι να πω.

πας,βλεπεις,αποφασιζεις.τα υπολοιπα ειναι ιστοριες...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Ετσι ακριβως ειναι 'TiLesTora'..
για αυτο και αμα κοβει το ματακι μας... οπου τα βλεπουμε αυτα τα τρικ.... μακρυα...
δηλαδι...  για να μαθαινουν κ οι νεοι... :grin:
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:
Δεν δειχνει βυζι...........=.. ανυπαρκτο-πλακα
Κορμακι που κρυβει κοιλια..=..μπυροκοιλια
.
.
Συμπλιρωστε οτι θελετε..

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Ετσι ακριβως ειναι 'TiLesTora'..
για αυτο και αμα κοβει το ματακι μας... οπου τα βλεπουμε αυτα τα τρικ.... μακρυα...
δηλαδι...  για να μαθαινουν κ οι νεοι... :grin:
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:
Δεν δειχνει βυζι...........=.. ανυπαρκτο-πλακα
Κορμακι που κρυβει κοιλια..=..μπυροκοιλια
.
.
Συμπλιρωστε οτι θελετε..

Kαί γενικά η γυναικεία τακτική είναι: "κρύβω ότι δέν έχω καί δείχνω ότι έχω". Αν τό εμπεδώσουμε αυτό είναι ευκολώτερο να σχηματίζουμε σαφεστέραν γνώμη περί τής εκδιδομένης, αναλόγως του τί φοράει και μέ ποιό τρόπο.

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Εννοείται ότι μόνο η ζωντανή εικόνα θα πρέπει να είναι αυτή που ΠΡΕΠΕΙ να μετράει. Κάποιοι όμως λόγω κάβλας, βαρεμάρας ή γιατί ντρέπονται την πατάνε.
Επιπλέον πολλές φορές γίνονται καταδρομικές αποστολές, και δεν έχω ένα 3ωρο για να κάνω το γύρο της Αττικής και να αποφασίσω π.χ. φεύγω για να πάω να δοκιμάσω την τάδε γιατί μου άρεσε στις φωτό.
Φυσικά όλοι έχουν κάποιες σταθερές αξίες αλλά πάντα δοκιμάζουμε και τις νέες κοπέλες.
Πάντως τέτοια κολπάκια τα κάνουν και στο σαλόνι. Σκάει στο σαλόνι με το παρεό και μετά στο δωμάτιο - αν και εφόσον το βγάλει - αποκαλύπτεται η κοιλία του Τσάκα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το Φ104 ειναι ακομα στουντιο;;Εκτιμω με τις εργαζομενες που εχει... θα πρεπει να υπαχθει στα μπουρδελα!!Με τιμη εκκινησης 20 ευρα!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom