mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μου κρατάτε μούτρα; Ή λανθάνω;
παρντον αμελησα...Καλησπερα σας
Μου κρατάτε μούτρα; Ή λανθάνω;
παρντον αμελησα...Καλησπερα σας
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Επιτελους και ενα σωστο αρσενικο στο σιτε.
ρε απολυτε που τα βρισκεις αυτα τα γαματα εμοτικονσ?
τυπε στο αλα τουρκα ειναι ειδικος ο παπαζοληςπριν αποχωρήσω για σήμερα θα σας πω "άντε, γεια"
και θα διευκρινίσω ότι είμαι λάτρης του αρσενικού, παθητικός και διαθέσιμος για σπέσιαλ περιποίηση σε όποιον ξέρει τα πλεονεκτήματα στο κρεβάτι με άντρα ή εκείνους που θέλουν πραγματικά να δοκιμάσουν.
ΥΓ. Δώρο ένα αξέχαστο μασσάζ και λουτρό α λα τούρκα....
Ρε μαπα, αντε να ψαχτεις σε κανενα gay foroum.πριν αποχωρήσω για σήμερα θα σας πω "άντε, γεια"
και θα διευκρινίσω ότι είμαι λάτρης του αρσενικού, παθητικός και διαθέσιμος για σπέσιαλ περιποίηση σε όποιον ξέρει τα πλεονεκτήματα στο κρεβάτι με άντρα ή εκείνους που θέλουν πραγματικά να δοκιμάσουν.
ΥΓ. Δώρο ένα αξέχαστο μασσάζ και λουτρό α λα τούρκα....
Ρε μαπα, αντε να ψαχτεις σε κανενα gay foroum.
Ολα τα ναυαγια εδω ερχονται για σωτηρια.
Μα το θεμα ειναι οτι ψαχνεις πουτσο, εκει που ολοι μας ψαχνουμε μουνι.Φοβάσαι μη σου διαφθείρω τις παρθένες μαρίες του σάιτ και κόπτεσαι να με βρίζεις...
το ξέρω ότι κατά βάθος μ' αγαπάς και θέλεις το καλό μου να ψαχτώ εκεί που έχω πολλές πιθανότητες.
Δε νομίζω όμως να δοκιμάζω πού και πού ένα λουκανικάκι αλλίωτικα ψημένο και μαριναρισμένο σε υγρά θηλυκού αιδοίου....
εδώ είσαι αρχηγέ
έχω ακούσει ότι φέρνει και σε Αναστόπουλο ;)
Καβλιαρη γουσταρεις αρκουδοτομαρο;Ο άντρας ξεχωρίζει και για τις τρίχες του για μένα. Και, κυρίως, από το πώς τις διαχειρίζεται και πώς τις αντιμετωπίζει......
Τι μας έκανε η μόδα και χάθηκαν τα φουντωτά εφηβαία........
Αν έμεινε κανείς αξύριστος, ας μου δώσει μια φωτό να την έχω ενθύμιο για το πώς ήταν κάποτε το εφηβαίο και το όσχεο με τρίχες....
τον κανονικο αντρα τον ροτισεσ αν σε θελι?το καλογυαλισμένο τρέντυ στυλάκι που θέλει τον άντρα να συναγωνίζεται τη χαζογκόμενα που ντύνεται και στολίζεται σαν επιτάφιος ή φανταχτερό μηδενικό με βρίσκει αδιάφορο.
Ο Μακιαβέλι έλεγε : Τον ηγέτη τον αναγνωρίζεις με το που τον βλέπεις και υποκλίνεσαι
θα παράφραζα: Τον άντρα τον αισθάνεσαι, τον αναγνωρίζεις και .... του κάθεσαι....