Επισκέπτης
Σιγά μην είχε κάνει και ριζική προστατεκτομή ρε τύπεΚι όμως κατι είχα ακουσει και γω για ώμους πλάτη,νομίζω ειχε κανει ριζική
Σιγά μην είχε κάνει και ριζική προστατεκτομή ρε τύπεΚι όμως κατι είχα ακουσει και γω για ώμους πλάτη,νομίζω ειχε κανει ριζική
γιατι δεν λες απο την αρχη οτι γουσταρεις να σε πιπωνουν αξυριστες πουτσες,και μας κανεις ολοκληρο προλογο.Σαν θαυμαστής και λάτρης του αντρικού στοιχείου, παρατηρώ ν' αποκαθηλώνουν όλο και περισσότεροι τις τρίχες από το σώμα τους.
Και ενώ το "καθαρό πρόσωπο" μας έχει χαιρετήσει προ πολλού (το μούσι στον άντρα συμβολίζει κάτι γι' αυτούς που ξέρουν), το καλογυαλισμένο πουλάκι με τ' αυγουλάκια του ξυρισμένα κόντρα είναι πλέον πρέπον (ελληνικά: must).
Δε θα σας πώ για τον αυξανόμενο αριθμό αυτών που ξυρίζουν τα πόδια τους (το κάνουν άραγε για "καθαριότητα" και αυτό; ή μήπως παίζουν με τα δευτερόλεπτα στο φίνις και τους εμποδίζει η τρίχα με την αντίστασή της;)
Το ξύρισμα της ανδρικής τριχοφυίας ξεκίνησε από τις τσόντες. ΄Οταν κάτι το βλέπεις συνέχεια νομίζεις ότι έχει και καλώς (βασική αρχή της προπαγάνδας). Εφαρμόστηκε για τεχνικούς και καλά λόγους από κάποιους αθλητές (νομίζω το πρωτοδίδαξαν οι κολυμβητές και οι ποδηλάτες), το λάνσαραν οι πρώτοι τις μόδες διδάξαντες γκευ και τώρα φυσικά όλοι.
τυπε λες να τον πασπαλιζει τον κουραμπιε ο νεοκλης?γιατι δεν λες απο την αρχη οτι γουσταρεις να σε πιπωνουν αξυριστες πουτσες,και μας κανεις ολοκληρο προλογο.
τι κολοτρυπιδα σου εσυ παντως πιστευω την εχεις ξυρισμενη.
εκει θελει καθαριοτητα ε?
τυπε μαλλον το κανταιφι του αρεσει,γιατι μιλαει για τριχες πολυ.τυπε λες να τον πασπαλιζει τον κουραμπιε ο νεοκλης?
Ας είναι άντρας στο βασικό, δηλαδή στη συνείδηση, και τα υπόλοιπα τα συζητάμε.γιατι δεν λες απο την αρχη οτι γουσταρεις να σε πιπωνουν αξυριστες πουτσες,και μας κανεις ολοκληρο προλογο.
εκει θελει καθαριοτητα ε?
Ας είναι άντρας στο βασικό, δηλαδή στη συνείδηση, και τα υπόλοιπα τα συζητάμε.
"τι κολοτρυπιδα σου εσυ παντως πιστευω την εχεις ξυρισμενη (ελπίζω οι ικανότητές σου στην ορθογραφία και το σεξ να ειναι αντιστρόφως ανάλογες... αλλιώς...)" όσο για την τρυπούλα μου, ο θεός με αγάπησε και την έκανε πολύ ελκυστική και φυσική-άτριχη...
:o
Ανάμεσα στους εραστές σας ήτο και ο μεγαλοδύναμος;;;;
Άαααα την κρυφήηηη. Ώστε δικιά μας κι΄αυτός εεε;;;
Πάω να το πώ στον Γάβυ (τον αρχάγγελο). Έχει να γίνει το σύστριγκλο εδώ.
Δεν ξέρω για ποιόν μεγαλοδύναμο μιλάς, αλλά αν κρίνω από τον όρο που χρησιμοποιείς, ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης ήταν ομόφοβος από τους πρώτους ομόφοβους "θεούς"
Ο Δίας πάντως είχε σίγουρα το Γανυμίδη
Είχε και:
-Την Ήρα
-Τις Τιτανίδες, Θέμιδα και Μνημοσύνη
-Την Λητώ
-Την αδελφή του Δήμητρα
-Την Σελήνη
-Την Δανάη του Άργους.
-Την Αλκμήνη.
-Την Ευρώπη.
-Την Νιόβη
Συγχωρέστε με αν ξεχνάω μερικές. Ου γαρ έρχεται μόνον, βλέπετε...
για το Γανυμίδη δε μας λένε στο σχολείο για αυτό και τον ανέφερα
κανείς δεν αμφισβήτησε τις αρετές του Δία στα ερωτικά με τις γυναίκες....
όποια του άρεσε την τακτοποιούσε...
εδώ είσαι αρχηγέτο πόσο σχετικό είναι το θέμα της "αποκρουστικής" τρίχας, φαίνεται όπως είπαν μερικοί σε άντρες που διέθεταν άλλες παραμέτρους γοητείας όπως ο Γκάλης και πιο παλιά ο ποδοσφαιριστής Αναστόπουλος που πόζαρε ημίγυμνος και δασύτριχος διαφημίζοντας το rexona....
...ρε καβλιατι αγιε με εχεις μπερδεψει....τον περνης η τον δινεις;...
Αυτα λες οταν κανεις παρεα με μουσουλμανους.Τριχες κατσαρες...
...σου αρεσουνε εσενα οι τριχες να ειναι κατσαρες;...Τριχες κατσαρες...
Γεια σας παιδια!
Είμαι 20 χρονών και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όλο μου τ σώμα είναι γεμάτο τρίχες.. ναι μεν κάνω αποτρίχωση στη κοιλιά και στέρνο αλλά έχω τριχωτά πόδια χέρια πλάτη εντάξει δε θα τα ξυρίζω εκεί και πάντα δε νιώθω με τον εαυτό μου άνετα όταν βρίσκομαι με κοπέλες καθώς κανένας από όσους ξέρω δεν έχει τετοιο πρόβλημα. Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση δε νιώθω ελεύθερος και φοβάμαι πολύ την απόρριψη... Ήδη έχω φάει μια τέτοια τέτοια απόρριψη γι'αυτό το λόγο! και με ξενέρωνει τώρα αυτό ακόμα πιο πολύ.. αν κάποιος είχε ίδιο πρόβλημα και το έχει αντιμετωίσει ας πει κάποια λύση... pls μη κράζετε!! Είναι πολύ σημαντικό για μένα...
ευχαριστώ για προσοχή
Τριχες κατσαρες...