Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Bottom. Τωρα ειμαι βεβαιος.
Πώς και έτσι;
Bottom. Τωρα ειμαι βεβαιος.
εισαι εσυ 2...
Κοιτα καλά έκανες και άνοιξες τέτοιο thread εδω αφού υπάρχει περιπτωση να βρεις κάτι...
Από την άλλη δεν ποστάρεις και πρώτη φορά...για να καταλάβεις πως πέφτεις στο λάκο με τα φίδια με τέτοιο θέμα!
Εχεις νακούσεις τώρααα...απίστευτα πράγματα...
Αφού ξέρεις "είναι βούτυρο στο ψωμί" (που λένε οι αθλητικο-δημοσιογράφοι) αυτών που καραδοκούν να την πουν σε τέτοιες περιπτώσεις...
Και φτηνά την έχεις γλιτώσει μέχρι τώρα... Τον άπόλυτο δεν το βλέπω πολύ ζεστό.. Που να μπουν σφέρδεκλος, pyrgkavlos, boldemort και λοιποι... να δεις τι θα γίνει...
Τυπε, απο τοτε που μπηκε ο Ερμης στον Δια εχω γινει βραδυνους...τυπε,
αργησες.
Κοιτα καλά έκανες και άνοιξες τέτοιο thread εδω αφού υπάρχει περιπτωση να βρεις κάτι...
Από την άλλη δεν ποστάρεις και πρώτη φορά...για να καταλάβεις πως πέφτεις στο λάκο με τα φίδια με τέτοιο θέμα!
Εχεις νακούσεις τώρααα...απίστευτα πράγματα...
Αφού ξέρεις "είναι βούτυρο στο ψωμί" (που λένε οι αθλητικο-δημοσιογράφοι) αυτών που καραδοκούν να την πουν σε τέτοιες περιπτώσεις...
Και φτηνά την έχεις γλιτώσει μέχρι τώρα... Τον άπόλυτο δεν το βλέπω πολύ ζεστό.. Που να μπουν σφέρδεκλος, pyrgkavlos, boldemort και λοιποι... να δεις τι θα γίνει...
Στον λάκο με τα κωλοδάχτυλα ενοείς μάλλον !!!
Η χρήση των παραθέσεων γίνεται πολύ συχνά και με λάθος τρόπο από πολλά μέλη. Από την εμπειρία μου σε άλλα forum (γιατί σε αυτό είμαι καινούριος) θα πρότεινα το εξής:
2. Όταν χρησιμοποιούμε παράθεση, είναι καλό αυτή να περιλαμβάνει τη φράση, ή την παράγραφο που θέλουμε να σχολιάσουμε και να μην κάνουμε παράθεση ολόκληρα Post που φτάνουν τις 30-40 γραμμές γιατί είναι κουραστικό για τον αναγνώστη.
μαρουλορανταρ
Πανάθεμά σε...
Θα πνιγώ...
Ραντάρ έχεις;
Τυπε, απο τοτε που μπηκε ο Ερμης στον Δια εχω γινει βραδυνους...
Ρε παρε τον μουρλο απο δω... αγρχχχχ πτουΕίστε τρέλαξ, φρενοπάτωρ, κλουβιοσπάγκος, βρωμόνυχος, μουστοκόριος, άπλυξ, βρώμιξ, υπαρδόνιος, βρωμαίπαξ, τρισάθλιξ...
Πηγή
για τα πουρα του λουσεντ δεν μας ειπες...ελληνοφρέναξ, πτέρνινος, βύζακλυς και δραχμοβώλαξ. Και προσέτι χάσκας και κλανίλος.
Έλα, με φώναξε κανείς; Sorry I'm late mate... είχα μετακόμιση χτες.Και φτηνά την έχεις γλιτώσει μέχρι τώρα... Τον άπόλυτο δεν το βλέπω πολύ ζεστό.. Που να μπουν σφέρδεκλος, pyrgkavlos, boldemort και λοιποι... να δεις τι θα γίνει...
μιλαμε για μαλακες δικε μου,τι να πεις;μαυρη χηρα στειλε pm στο λιλακιΓιατί πάντα ό,τι κι αν γράψει κάποιος θα βγουν μερικοί να κοροϊδέψουν και να προσπαθήσουν να μειώσουν (όπως νομίζουν) τον άλλο? Οκ, δεν σας αφορά το θέμα,μην γράφετε, μην ασχολείστε.Πρέπει οπωσδήποτε να χλευάσετε? τι να πω...
μιλαμε για μαλακες δικε μου,τι να πεις;μαυρη χηρα στειλε pm στο λιλακι
του τα λεω εγω!!!!αφου δεν σαν γουσταρει πια ρε τσογλανιααφου δεν τον αφηνεις να τα διαβασει βρε καριολη.
αφησε τον επιτελους.
παρτακια.
μιλαμε για μαλακες δικε μου,τι να πεις;μαυρη χηρα στειλε pm στο λιλακι