TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
αααα...τα μπερδεψα συμπεθερε,να με συγχωρεις :-*αυτο ειναι το θρεντ τις δικιας μας φιονας εδω θεσ/νικη οχι εκ πατρων
αααα...τα μπερδεψα συμπεθερε,να με συγχωρεις :-*αυτο ειναι το θρεντ τις δικιας μας φιονας εδω θεσ/νικη οχι εκ πατρων
συναδελφοι χαιρεται...μηπως κανεναν εχει το κινητο της τραβεστι φιονα πoy kanei πιατσα στο λιμανι της θεσσαλονικης να μου το στειλε με pm.ειναι κορυφη η κοπελα...
psaxnw ti fiona apo thessaloniki trans.... den exw autokinito an kapoios xerei to til tis gia na kleisw rantebou spiti tis... sta dikastiria pio katw sti stasi ekei kanei piatsa euxaristw....eilikrina pm me kapoios de tha prolabw lewforeia xalase to car m
Στο αμάξι μου πήρε 20.Στο σπίτι της ήθελε 100 με ειπε.Πολυ καλή!psaxnw ti fiona apo thessaloniki trans.... den exw autokinito an kapoios xerei to til tis gia na kleisw rantebou spiti tis... sta dikastiria pio katw sti stasi ekei kanei piatsa euxaristw....eilikrina pm me kapoios de tha prolabw lewforeia xalase to car m
Ρε τύπε πηγές ακαποτος και τι ψάχνεις τώρα εδώ μέσα; Άφεση αμαρτιών; Καλή σου τύχη σου εύχομαι!Μιλώ πάντα για νοσήματα
Καλησπέρα σε όλους μπήκα στο σάιτ γιατί έχω αμφιβολίες. Λοιπόν συνάντησα την Φιόνα πολύ δυναμική στο κρεβάτι αποφάσισα να την πάρω χωρίς προφυλακτικό. Πριν πάω για εξετάσεις μπήκα να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι παραπάνω.
Υσ. Είναι πολύ καθαρή και προσέχει τον εαυτό της
κατσε για να καταλαβω την γαμισες ακαποτος ? γιατι δρεν το χωρεί το μυαλο μουΚαλησπέρα σε όλους μπήκα στο σάιτ γιατί έχω αμφιβολίες. Λοιπόν συνάντησα την Φιόνα πολύ δυναμική στο κρεβάτι αποφάσισα να την πάρω χωρίς προφυλακτικό. Πριν πάω για εξετάσεις μπήκα να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι παραπάνω.
ρε μουτρο ν σ ρωτήσω κατυ ετσι απο περιεργια μπας λεω τωρα εγω μπας τ έχυσες και μεσα?????υπαρχουν πιθανότητες ν γυνεις πατερας πρόσεχεΚαλησπέρα σε όλους μπήκα στο σάιτ γιατί έχω αμφιβολίες. Λοιπόν συνάντησα την Φιόνα πολύ δυναμική στο κρεβάτι αποφάσισα να την πάρω χωρίς προφυλακτικό. Πριν πάω για εξετάσεις μπήκα να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι παραπάνω.
φοβηθηκες μ τ γκαστρώσεις ετσι ελα πες τ αληθεια!!Όχι ρε τραβήχτηκα
τι λες τωρα!!!!!η φιονα το σηνιθιζει ....ελπιζω να μην της βγει σε κακο εγω παντος ξεκοψα ....
τι λες τωρα!!!!!
και σει χωρις??