Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι δεν μου ειπες ομως εσυ ο εμπειρος απο που το καταλαβαινεις γιατι εμεις δεν ειμαστε τοσο εμπειροι οσο εσυ να μυριζουμε την κοκα που κατεβασε μια τρανς την προηγουμενη ημερα.δεν μπορω να καταλαβω απο που την καταλαβαινεις υπαρχουν σημαδια?μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω ακουσει.
αρα με το μυαλο που κουβαλας ουτε εναν αλκοολικο μπορεις να καταλαβεις ...εφοσον εχει πιει την προηγουμενη μερα....ερωτηση τα 18 χρονια τα εχεις συμληρωσει;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:δε μπορεις να ξεχωρισεις ενα ατομο αλκοολικο δε μπορεις να ξεχωρισεις ενα ατομο ναρκωμαη...τουλαχιστο εαν φυσιολογικο ανθρωπο μπορεις να τον ξεχωρισεις;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
αρα με το μυαλο που κουβαλας ουτε εναν αλκοολικο μπορεις να καταλαβεις ...εφοσον εχει πιει την προηγουμενη μερα....ερωτηση τα 18 χρονια τα εχεις συμληρωσει;;;;;;;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:δε μπορεις να ξεχωρισεις ενα ατομο αλκοολικο δε μπορεις να ξεχωρισεις ενα ατομο ναρκωμαη...τουλαχιστο εαν φυσιολογικο ανθρωπο μπορεις να τον ξεχωρισεις;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε εγω σου ειπα συγγεκριμενα για ΦΟΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑδεν σου ειπα για αλκοολ αλλα αν το παιζεις ξυπνιος απαντησε μου πως λοιπον τους καταλαβαινεις μηπως επειδη σε σκιζουν σκληρα οταν πινουν?απο κει να φανταστω?τοση ωρα το παιζεις ξυπνιος αλλα απαντηση καμια.μαλλον θα εχεις φαει πολυ πεος και θα εχεις αποκτησει μεγαλη εμπειρια να καταλαβαινεις ποτε μια τρανς που σε σκιζει εχει πιει κοκα και ποτε οχι.για ναρκωτικα λεμε οχι για αλκοολ απο την πρωτη στιγμη τωρα εσυ για να αναφερεις το αλκοολ θελεις να το παιξεις ξυπνιος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαλιστα μπηκες στα σαιτ μπουρδελλα που εχει να κανει με το πληρωμενο σεξ για να μας πεις οτι ειναι μαγκια να βρεις τρανς να γαμησεις χωρις να πληρωσεις...ευχαριστω πολυ....κοψε την πρωινη μαλακια...βλαπτει...και βρες καμια δουλεια να βγαζεις κανα φραγκο για α γαμησεις καμια τρανς γιατι σε βλεπω παλι με το πουλι στο χερι.

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
τραβεστολαγνε επειδη εσυ εχεις λεφτα να πετας σε τρανς εισαι εμπειρος νομιζεις??εμπειρος ειναι αυτος που θα γνωρισει μια τρανς εκτος δουλειας και θα εχει να σου πει κατι και εκτος απο το πως στηνεται εμπειρες του κολου.41 χρονων εχει λιωσει να δεινει φραγκα σε πουτανας και μια φορα δεν εχει γαμησει τσαμπα εμπειρια να την χεσω φιλε

Αδερφέ ΑΜΑΝΕ το έχεις πάρει πολύ λάθος το θέμα.
Ο λάγνος είναι χρόνια εδώ και όντως έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές και εμένα και άλλους συναγωνιστές χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση να το κάνει.Έχει δείξει επί του πρακτεόυ τι σημαίνει να βοηάς χωρίς να περιμένεις κάτι.Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να βοηθήσει έχει εμπειρία (και το σημαντικότερο τη μοιράζεται αδερφέ).
Εσύ ήρθες από το πουθενά ,και ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο αρχίζεις να τη λες στο Βάτραχο και σε όποιον σου φαίνεται ότι υπερασπίζεται την άποψή του Βάτραχου.Ας μην είμαι τόσο καχύποπτος και ας ξεχάσω ότι ο Βάτραχος ξεκατινιάστηκε με τη Σιλβί τέλη Δεκεμβρίου και ας πω ότι απλά έτυχε να βρεθεί ένας ακόμα κακότροπος που ο μόνος τρόπος που μπορεί να υπάρχει σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι να τσαμπουκαλεύεται και να τη λέει στους άλλους.
Και επαναλαμβάνω ότι Λάγνος είναι από τα πιο σωδτά άτομα που θα μπορούσε κάποιος να βρεισε ένα τέτοιο forum.

P.S.Όσο για τον αν είναι όμορφος ή κουασιμόδος ο Βάτραχος,παρόλο που δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά και δεν μπορώ να τον καταλάβω σε πολλές περιπτώσεις λόγω του ότι έχει κολλήματα με κάποιες κοπέλες , να σε ενημερώσω ότι μου έχουν ζαλίσει τα αρχίδια κάποιες κοπέλες για το πόσο ωραίος είναι.Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα τις έδινα αλλά τη μαλακία δεν την αντέχω. Ο βάτραχος μπορεί να καταλάβει για ποιες μιλάω.

Αυτά φιλικά γιατί θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι είσαι βαλτός και θα σε γράψω απλώς στα αρχίδια μου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
Αδερφέ ΑΜΑΝΕ το έχεις πάρει πολύ λάθος το θέμα.
Ο λάγνος είναι χρόνια εδώ και όντως έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές και εμένα και άλλους συναγωνιστές χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση να το κάνει.Έχει δείξει επί του πρακτεόυ τι σημαίνει να βοηάς χωρίς να περιμένεις κάτι.Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να βοηθήσει έχει εμπειρία (και το σημαντικότερο τη μοιράζεται αδερφέ).
Εσύ ήρθες από το πουθενά ,και ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο αρχίζεις να τη λες στο Βάτραχο και σε όποιον σου φαίνεται ότι υπερασπίζεται την άποψή του Βάτραχου.Ας μην είμαι τόσο καχύποπτος και ας ξεχάσω ότι ο Βάτραχος ξεκατινιάστηκε με τη Σιλβί τέλη Δεκεμβρίου και ας πω ότι απλά έτυχε να βρεθεί ένας ακόμα κακότροπος που ο μόνος τρόπος που μπορεί να υπάρχει σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι να τσαμπουκαλεύεται και να τη λέει στους άλλους.
Και επαναλαμβάνω ότι Λάγνος είναι από τα πιο σωδτά άτομα που θα μπορούσε κάποιος να βρεισε ένα τέτοιο forum.

P.S.Όσο για τον αν είναι όμορφος ή κουασιμόδος ο Βάτραχος,παρόλο που δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά και δεν μπορώ να τον καταλάβω σε πολλές περιπτώσεις λόγω του ότι έχει κολλήματα με κάποιες κοπέλες , να σε ενημερώσω ότι μου έχουν ζαλίσει τα αρχίδια κάποιες κοπέλες για το πόσο ωραίος είναι.Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα τις έδινα αλλά τη μαλακία δεν την αντέχω. Ο βάτραχος μπορεί να καταλάβει για ποιες μιλάω.

Αυτά φιλικά γιατί θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι είσαι βαλτός και θα σε γράψω απλώς στα αρχίδια μου.
να σε καλα για τ λογια μουτρο ...αλλα αυτος ο αμανες δεν ειναι αντρας ειναι τρανς 
και απλα πρωσπαθει να μιωσει εμενα και καποιους αλλους ......
νομιζω οτι κανει μπαμ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το γεγονος αμανε οτι εσβησες ενα απο τα 2 προσβλητικα μυνηματα που αφορουν το ατομο μου κατι μου λεει...κριμα που δε προλαβες να σβησεις και το αλλο που λες οτι με σκιζουν τρανς.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
να σε καλα για τ λογια μουτρο ...αλλα αυτος ο αμανες δεν ειναι αντρας ειναι τρανς  
και απλα πρωσπαθει να μιωσει εμενα και καποιους αλλους ......
νομιζω οτι κανει μπαμ

Αδερφέ καλησπέρα.Ούτε σε έχω δει και μάλλον δεν πρόκειται να σε δω ποτέ από κοντά.Μου είσαι συμπαθής παρόλο που όπως γράφω έχεια κάποιες εμμονές με κάποια κορίτσια και μαγκιά σου γιατί το υποστηρίζεις.
Δεν τα έγραψα για να σου κάνω κοπλιμέντο ούτε για να σε ανεβάσω.Δεν είχαν κανένα απολύτως λόγο να μου το πούνε τα κορίτσια αυτό.Ίσα ίσα που θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι θα με χάλαγε κιόλας.Αλλά όταν διαβάζω μαλακίες από βαλτούς ή απο κλώνους με πιάνει η μαλακία και ασχολούμαι.
Με σένα αδερφέ , και είναι η πρώτη φορά που στο γράρφω δεν έχω καταλάβει γιατί σκοτώνεσαι με το γλυκομούτσουνο και τον άλλον που δεν θυμάμαι το nick του.Μου φαίνονται και οι δύο πολύ εντάξει τύποι και όποτε έχω ζητήσει τη γνώμη τους-βοήθειά τους ήταν πάνω από ευγενικοί στη προσφορά τους.
Δεν τα βρίσκεται στην Ιωάννα.Οκ και τι έγινε.Δεν ταιριάζουν όλες με όλους και το ανάποδο.Έχω γράψει τα καλύτερα για την Ιωάννα και εγώ αλλά δεν θα σκοτωθώ με κάποιον (που σίγουρα δεν είναι βαλτός ή κλώνος )για το αν του άρεσε ΕΚΕΙΝΟΥ ή όχι κάποια κοπέλα.
Φιλικά στα γράφω γιατί είστε λίγοι αυτοί που πραγματικά ενημερώνετε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η ιωαννα ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση...η την γουσταρεις πολυ η καθολου....σε αυτο βοηθα πολυ ο εκρηκτικος χαρακτηρας που εχει....προσωπικη καθαρα αποψη...πολυ εμφανισημη τρανς και πολυ καλο παιδι....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
και είναι η πρώτη φορά που στο γράρφω δεν έχω καταλάβει γιατί σκοτώνεσαι με το γλυκομούτσουνο και τον άλλον που δεν θυμάμαι το nick του.Μου φαίνονται και οι δύο πολύ εντάξει τύποι και όποτε έχω ζητήσει τη γνώμη τους-βοήθειά τους ήταν πάνω από ευγενικοί στη προσφορά τους.
Δεν τα βρίσκεται στην Ιωάννα.Οκ και τι έγινε.Δεν ταιριάζουν όλες με όλους και το ανάποδο.Έχω γράψει τα καλύτερα για την Ιωάννα και εγώ αλλά δεν θα σκοτωθώ με κάποιον (που σίγουρα δεν είναι βαλτός ή κλώνος )για το αν του άρεσε ΕΚΕΙΝΟΥ ή όχι κάποια κοπέλα.
Φιλικά στα γράφω γιατί είστε λίγοι αυτοί που πραγματικά ενημερώνετε.
προσωπικά δεν σκοτώνομαι με κανέναν, απλά υποστηρίζω την άποψη μου που τις περισσότερες φορές συμπίπτει με των περισσοτέρων.. επιπλέον δεν μιλάω απλά και μόνο για να ποστάρω, παρά μόνο αν έχω να δώσω κάποια πληροφορία.. όσο αφορά τον παπάρα που μας τα ζάλισε τελευταία, είναι δεν είναι τρανς, καθόλου δεν με ενδιαφέρει και θα σας πρότεινα να μην δώσετε συνέχεια σε τέτοια κουβέντα, δεν οδηγεί πουθενά.. όσο για τους άλλους που πετάχτηκαν να πουν τη παπαριά τους για ναρκωτικά και φυλακές, όλοι μας είμαστε μεγάλα "παιδιά" και μπορούμε να κρίνουμε.. μη το γαμήσουμε όμως κι αυτό το θρεντ με ανούσιες συζητήσεις.. αυτά... λάγνε μη τσιμπάς κι εσύ ρε φίλε... τέτοιοι τύποι είναι περαστικοί.. έχουμε δει πολλούς από δαύτους...

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
τετοιοι βλακες να μην υπηρχαν θα μα σταν καλυτερα.πιος σου ειπε οτι η καποτα που θα βαλεις σου εξασφαλιζει 100 τοις 100 προστασια?ακαποτα τσιμπουκια εχεις δωσει?γνωριζεις κατι?για ανοιχτες πληγεςς εχεις ακουσει?για αιμα?πως μεταδιδεται  ο ιος?
ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΕΜ ΔΕ ΚΑΝΩ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΟΥΚΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

• Like
Αντιδράσεις: codena

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΕΜ ΔΕ ΚΑΝΩ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΟΥΚΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
κούκλα δεν βοηθάς καθόλου.. μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά σε παρακαλώ..

sylvi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
42
Πόντοι
1
πιος εισαι ρε μαν που διαβαζεις τα ματια??τετοιες μαλακιες μονο εδω μπορειται να τα λετε/
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΛΕΕΙΙΙΙ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΟΥΝΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΛΕΕΙΙΙΙ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΟΥΝΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Γλυκομουτσουνε καλησπερα...παντα εχω την καλη διαθεση να ακουσω τον αλλο και να τον βοηθησω αν μπορω...αλλα οταν βλεπω να γραφονται μαλακιες ε ρε φιλε ολες οι μερες και ωρες δεν ειναι ιδιες.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Γλυκομουτσουνε καλησπερα...παντα εχω την καλη διαθεση να ακουσω τον αλλο και να τον βοηθησω αν μπορω...αλλα οταν βλεπω να γραφονται μαλακιες ε ρε φιλε ολες οι μερες και ωρες δεν ειναι ιδιες.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εισαι εμπειρος αρκετα για να καταλαβεις αν καποιος χρειαζεται βοηθεια ή ειναι εδω γι αλλο λογο...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
δε λεω για ολους αλλα οι περισσοτεροι λενε παπαριλικια εδω μεσα και το ξερεις
το ιδιο λένε κι αυτοί για σένα κιόλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά, γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μη δίνεις συνέχεια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.338
Πόντοι
606
μουτρο δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα ουτε με τ ατωμα που αναφερες ουτε με κανεναν αλλον ο οποιος πραγματικα ασχωλειτε κ προσφερει  ειναι τυμη που συνηπαρχουμε
για μενα η ιωανννα ειναι θεα ....εχω να την δω καιρο αλλα ετσι ειναι αυτα δεν πηραζει
ελπιζω να περνα καλα κ αυτο μ φτανει ...
τωρα οσο αφορά τ ποσταρισματα μου ναι κανω κ χαβαλε οταν εχω χρονο οταν δεν εχω ομως και τρεχω απο τ πρωι μεχρι τ βραδυ εξαφανιζομαι και αυτη π με ξερουν καταλαβενουν ...
οσο για την συλβη καλα κανεις και δεν κανεις ακαποτα τσιμπουκια αλλα γραφε μ μικρα μας κουφανες :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom