τραβεστολαγνε επειδη εσυ εχεις λεφτα να πετας σε τρανς εισαι εμπειρος νομιζεις??εμπειρος ειναι αυτος που θα γνωρισει μια τρανς εκτος δουλειας και θα εχει να σου πει κατι και εκτος απο το πως στηνεται εμπειρες του κολου.41 χρονων εχει λιωσει να δεινει φραγκα σε πουτανας και μια φορα δεν εχει γαμησει τσαμπα εμπειρια να την χεσω φιλε
Αδερφέ ΑΜΑΝΕ το έχεις πάρει πολύ λάθος το θέμα.
Ο λάγνος είναι χρόνια εδώ και όντως έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές και εμένα και άλλους συναγωνιστές χωρίς τη παραμικρή υποχρέωση να το κάνει.Έχει δείξει επί του πρακτεόυ τι σημαίνει να βοηάς χωρίς να περιμένεις κάτι.Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να βοηθήσει έχει εμπειρία (και το σημαντικότερο τη μοιράζεται αδερφέ).
Εσύ ήρθες από το πουθενά ,και ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο αρχίζεις να τη λες στο Βάτραχο και σε όποιον σου φαίνεται ότι υπερασπίζεται την άποψή του Βάτραχου.Ας μην είμαι τόσο καχύποπτος και ας ξεχάσω ότι ο Βάτραχος ξεκατινιάστηκε με τη Σιλβί τέλη Δεκεμβρίου και ας πω ότι απλά έτυχε να βρεθεί ένας ακόμα κακότροπος που ο μόνος τρόπος που μπορεί να υπάρχει σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι να τσαμπουκαλεύεται και να τη λέει στους άλλους.
Και επαναλαμβάνω ότι Λάγνος είναι από τα πιο σωδτά άτομα που θα μπορούσε κάποιος να βρεισε ένα τέτοιο forum.
P.S.Όσο για τον αν είναι όμορφος ή κουασιμόδος ο Βάτραχος,παρόλο που δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά και δεν μπορώ να τον καταλάβω σε πολλές περιπτώσεις λόγω του ότι έχει κολλήματα με κάποιες κοπέλες , να σε ενημερώσω ότι μου έχουν ζαλίσει τα αρχίδια κάποιες κοπέλες για το πόσο ωραίος είναι.Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα τις έδινα αλλά τη μαλακία δεν την αντέχω. Ο βάτραχος μπορεί να καταλάβει για ποιες μιλάω.
Αυτά φιλικά γιατί θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι είσαι βαλτός και θα σε γράψω απλώς στα αρχίδια μου.