DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τα πολιτικα δεν χωρανε στο κρεβατι. Οτι ειναι ο καθενας εκει τα ξεχναει.... Σωστα????
Το πιο ωραιο ξερεις τι ειναι?? Να τριβης κολο με κολο το εχεις κανη ποτε?? Ειναι καβλα...
Τρυπα με τρυπα....
Συμφωνώ!!! Τρύπα με τρύπα!
Και γώ το κάνω αυτό καθημερινά!!!
Με τη χέστρα που εχει μεγάλη τρύπα!!!
Πλακοκωλι αγαπητε.... Σε οσους το λεω δεν το ξερει κανενας μα πως γινετε μου λενε???? Αν βαλης και τζελ κανουν και ενα καβλωτικο θορυβο οταν τριβοντε αλλα ποιος αντρας τολμαη να το δοκιμαση με τη γυναικα του η την γκομενα του?? Κανενας....κοίτα ρε ...τι μαθαίνουμε μεγαλώνοντας.....πλακοκώλι....
εμεις στη γκομενα μας κανουμε γλειφομουνι και γλειφοκωλι και οχι τσιμπουκιαΠλακοκωλι αγαπητε.... Σε οσους το λεω δεν το ξερει κανενας μα πως γινετε μου λενε???? Αν βαλης και τζελ κανουν και ενα καβλωτικο θορυβο οταν τριβοντε αλλα ποιος αντρας τολμαη να το δοκιμαση με τη γυναικα του η την γκομενα του?? Κανενας....
Στην ανωμαλια δεν προκειτε να με φτασης ποτε hotyan δεν με εχεις ζηση στο κρεβατι να δεις τι καυλωτραβελι ειμαιΣυμφωνώ!!! Τρύπα με τρύπα!
Και γώ το κάνω αυτό καθημερινά!!!
Με τη χέστρα που εχει μεγάλη τρύπα!!!
Ε ενταξη αλλα και εσυ και αυτη κωλο εχετε αν θελετε να τον τριψετε το κανετε σωστα??? Τα καθιερωμενα τα κανη ολος ο κοσμος.... Καντε και κατι εξτρημ... Δεν βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια??εμεις στη γκομενα μας κανουμε γλειφομουνι και γλειφοκωλι και οχι τσιμπουκια
Μονος σου τα λες μπας και τσιμπησουμε
στρακια δε γαμαω.εχεις τσιμπησει και ντρεπεσαι να το παραδεχτεις. . . . . .
Τι να τσιμπησετε βρε?? Σεξουαλικα μιλαμε εδω εμειριες μας λεμε... Ολοι θελουν να μαθουν πραγματα.. Ναι αν θελω εγω να το κανω δεν εχω νομιζης... δηλαδη αν εβλεπες 2 γυναικες να τριβουν τον κωλο τους ετσι δεν θα καβλωνες?? Και να ειχαν βαλη και λαδακη να γλυστραγε μμμμμμμμμμμΜονος σου τα λες μπας και τσιμπησουμε
Στην ανωμαλια δεν προκειτε να με φτασης ποτε hotyan δεν με εχεις ζηση στο κρεβατι να δεις τι καυλωτραβελι ειμαι
αλλο οι λεσβιες και αλλο καποια που παριστανει τη γυναικα με καυλι.Τι να τσιμπησετε βρε?? Σεξουαλικα μιλαμε εδω εμειριες μας λεμε... Ολοι θελουν να μαθουν πραγματα.. Ναι αν θελω εγω να το κανω δεν εχω νομιζης... δηλαδη αν εβλεπες 2 γυναικες να τριβουν τον κολο τους ετσι δεν θα καβλωνες??
Δεν παρεξηγουμε εγω βρε. Συζητηση κανουμε. Και δεν σε παρεξηγη κανενας. Αν εβλεπες εμενα με μια γυναικα να το καναμε τι θα ελεγες?? Συμβαινη και αυτο....αλλο οι λεσβιες και αλλο καποια που παριστανει τη γυναικα με καυλι.
Μην παρεξηγηθεις ετσι??
Δεν εχω ορεξη να συνεχισω το διαλογο
Φωτογραφια δεν μπορω να βρω και ουτε εχω βρει ποτε... Αυτο ειναι δικη μου εφευρεση.Δέν αντιλέγω για τα περί ανωμαλίας!
Sorry αλλα εγώ έτσι το κατάλαβα με τη χέστρα!
Βάλε μια φωτογραφία να φανεί η στάση και να εμπεδωθεί πλήρως!
Προσωπικά είμαι οπτικός τύπος!
Φωτογραφια δεν μπορω να βρω και ουτε εχω βρει ποτε... Αυτο ειναι δικη μου εφευρεση.
Δεν την εχεις καταλαβη την σταση?? δεν ειναι και δυσκολο φαντασια χρειαζετε... κανουν και οι 2 ενα Χ τα ποδια τους και μπαινουν ενδιαμεσα και τριβοντε. Αν το κανης αλλιως δεν θα καταφερης ποτε τελεια επαφη τρυπα με τρυπα hotyan
Να πριν εβαλε ενα παιδι εδω τον κωλο του που ηταν καβλα. Φαντασου τωρα το δικο μου κολαρακι με το δικο του να τριβοντε και να κοκινιζουν απο καβλα