Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τα πολιτικα δεν χωρανε στο κρεβατι. Οτι ειναι ο καθενας εκει τα ξεχναει.... Σωστα????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειναι κακο να μοιραζης το κορμι σου με ατομα extreme πολιτικα. Και εδω μεσα εχει παρα πολλους...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Το πιο ωραιο ξερεις τι ειναι?? Να τριβης κολο με κολο το εχεις κανη ποτε?? Ειναι καβλα...
Τρυπα με τρυπα....

Συμφωνώ!!! Τρύπα με τρύπα! :idiot:
Και γώ το κάνω αυτό καθημερινά!!!

Με τη χέστρα που εχει μεγάλη τρύπα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κοίτα ρε ...τι μαθαίνουμε μεγαλώνοντας.....πλακοκώλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλακοκωλι αγαπητε.... Σε οσους το λεω δεν το ξερει κανενας μα πως γινετε μου λενε???? Αν βαλης και τζελ κανουν και ενα καβλωτικο θορυβο οταν τριβοντε αλλα ποιος αντρας τολμαη να το δοκιμαση με τη γυναικα του η την γκομενα του?? Κανενας....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πλακοκωλι αγαπητε.... Σε οσους το λεω δεν το ξερει κανενας μα πως γινετε μου λενε???? Αν βαλης και τζελ κανουν και ενα καβλωτικο θορυβο οταν τριβοντε αλλα ποιος αντρας τολμαη να το δοκιμαση με τη γυναικα του η την γκομενα του?? Κανενας....
εμεις στη γκομενα μας κανουμε γλειφομουνι και γλειφοκωλι και οχι τσιμπουκια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνώ!!! Τρύπα με τρύπα! :idiot:
Και γώ το κάνω αυτό καθημερινά!!!

Με τη χέστρα που εχει μεγάλη τρύπα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Στην ανωμαλια δεν προκειτε να με φτασης ποτε hotyan δεν με εχεις ζηση στο κρεβατι να δεις τι καυλωτραβελι ειμαι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εμεις στη γκομενα μας κανουμε γλειφομουνι και γλειφοκωλι και οχι τσιμπουκια
Ε ενταξη αλλα και εσυ και αυτη κωλο εχετε αν θελετε να τον τριψετε το κανετε σωστα??? Τα καθιερωμενα τα κανη ολος ο κοσμος.... Καντε και κατι εξτρημ... Δεν βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια??

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μονος σου τα λες μπας και τσιμπησουμε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να πριν εβαλε ενα παιδι εδω τον κωλο του που ηταν καβλα. Φαντασου τωρα το δικο μου κολαρακι με το δικο του να τριβοντε και να κοκινιζουν απο καβλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μονος σου τα λες μπας και τσιμπησουμε
Τι να τσιμπησετε βρε?? Σεξουαλικα μιλαμε εδω εμειριες μας λεμε... Ολοι θελουν να μαθουν πραγματα.. Ναι αν θελω εγω να το κανω δεν εχω νομιζης... δηλαδη αν εβλεπες 2 γυναικες να τριβουν τον κωλο τους ετσι δεν θα καβλωνες?? Και να ειχαν βαλη και λαδακη να γλυστραγε μμμμμμμμμμμ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Στην ανωμαλια δεν προκειτε να με φτασης ποτε hotyan δεν με εχεις ζηση στο κρεβατι να δεις τι καυλωτραβελι ειμαι

Δέν αντιλέγω για τα περί ανωμαλίας! :jerking:
Sorry αλλα εγώ έτσι το κατάλαβα με τη χέστρα!
Βάλε μια φωτογραφία να φανεί η στάση και να εμπεδωθεί πλήρως! :dancing: :dancing:
Προσωπικά είμαι οπτικός τύπος! :)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τι να τσιμπησετε βρε?? Σεξουαλικα μιλαμε εδω εμειριες μας λεμε... Ολοι θελουν να μαθουν πραγματα.. Ναι αν θελω εγω να το κανω δεν εχω νομιζης... δηλαδη αν εβλεπες 2 γυναικες να τριβουν τον κολο τους ετσι δεν θα καβλωνες??
αλλο οι λεσβιες και αλλο καποια που παριστανει τη γυναικα με καυλι.
Μην παρεξηγηθεις ετσι??
Δεν εχω ορεξη να συνεχισω το διαλογο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αλλο οι λεσβιες και αλλο καποια που παριστανει τη γυναικα με καυλι.
Μην παρεξηγηθεις ετσι??
Δεν εχω ορεξη να συνεχισω το διαλογο
Δεν παρεξηγουμε εγω βρε. Συζητηση κανουμε. Και δεν σε παρεξηγη κανενας. Αν εβλεπες εμενα με μια γυναικα να το καναμε τι θα ελεγες?? Συμβαινη και αυτο....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δέν αντιλέγω για τα περί ανωμαλίας! :jerking:
Sorry αλλα εγώ έτσι το κατάλαβα με τη χέστρα!
Βάλε μια φωτογραφία να φανεί η στάση και να εμπεδωθεί πλήρως! :dancing: :dancing:
Προσωπικά είμαι οπτικός τύπος! :)
Φωτογραφια δεν μπορω να βρω και ουτε εχω βρει ποτε... Αυτο ειναι δικη μου εφευρεση.
Δεν την εχεις καταλαβη την σταση?? δεν ειναι και δυσκολο φαντασια χρειαζετε... κανουν και οι 2 ενα  Χ τα ποδια τους και μπαινουν ενδιαμεσα και τριβοντε. Αν το κανης αλλιως δεν θα καταφερης ποτε τελεια επαφη τρυπα με τρυπα hotyan

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φωτογραφια δεν μπορω να βρω και ουτε εχω βρει ποτε... Αυτο ειναι δικη μου εφευρεση.
Δεν την εχεις καταλαβη την σταση?? δεν ειναι και δυσκολο φαντασια χρειαζετε... κανουν και οι 2 ενα  Χ τα ποδια τους και μπαινουν ενδιαμεσα και τριβοντε. Αν το κανης αλλιως δεν θα καταφερης ποτε τελεια επαφη τρυπα με τρυπα hotyan

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν καταλαβαίνω με τίποτε! Τι τρύπα με τρύπα, ποιος γαμάει τότε ποιόν?
Τι Χ λες μου θύμισες τα Μαθηματικά στο σχολείο εγώ είμουνα σκράπας! Δύσκολα μας τα λές!! :tickedoff:
Στείλε τουλάχιστον ενα σκίτσο της εφεύρεσης σου που λές να δούμε πως είναι! :dancing: :dancing:
( Δεν πιστευω να φοβάσαι μην σου υποκλέψει κάποιος απο εδω μέσα την πατέντα)

alter_ego

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να πριν εβαλε ενα παιδι εδω τον κωλο του που ηταν καβλα. Φαντασου τωρα το δικο μου κολαρακι με το δικο του να τριβοντε και να κοκινιζουν απο καβλα

Σε ευχαριστώ Δανάη μου για το κοπλιμέντο..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom