Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johnsdim

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ενεργοπαθητικές???Δώσε μας λίγες λεπτομέρειες για την εμφάνισή τους.........

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ενεργοπαθητικές???Δώσε μας λίγες λεπτομέρειες για την εμφάνισή τους.........

Στα 2 πιο πανω μαγαζιά απ όσο ξέρω ΝΑΙ.
Στο Ξενοδοχείο ειναι σε τι περιπτωση θα πέσεις.

Οσο για εμφάνιση ψάξε για Kaiti TS και θα βρέις την μια απο αυτές...
Για τις άλλες δεν μπορώ να δοσω λεπτομέριες, το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι στο ξενοδοχείο εχω παρατηρήσει νεες και ενδιαφερουσες αφιξεις.

salamandras

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια ξερετε καθε ποτε δουλευει η Αλικη στου Ψυρρη?

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Στο ΞΒ εκτός από την Κύπρια που είναι από παλιά και μία πανύψηλη αδύνατη υπάρχουν και άλλες? Δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω. Πήγα στις 4 τα ξημερώματα και δεν βρήκα τίποτα εκτός βέβαια από μαύρες.

το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι στο ξενοδοχείο εχω παρατηρήσει νεες και ενδιαφερουσες αφιξεις.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πιπίνου και Αριστοτέλους επί της Πιπίνου ημιυπόγειο περιοχή και στάση τραίνου Βικτώρια.
είναι σε εμφανές σημείο;
πρόσφατα ήμουν αθήνα για δουλειά , το έψαξα αλλά δεν το βρήκα.κοντοστάθηκα και λίγο μήπως δω καμία "υποπτη" κίνηση, αλλά επίσης τίποτα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
είναι σε εμφανές σημείο;
πρόσφατα ήμουν αθήνα για δουλειά , το έψαξα αλλά δεν το βρήκα.κοντοστάθηκα και λίγο μήπως δω καμία "υποπτη" κίνηση, αλλά επίσης τίποτα
καλησπερα και χρονια πολλα αλανια...
φιλτατε πακαρα χαθηκαμε...
το χουμε ξαναπει...αυτο που λεμε Αριστοτελους και πιπινου ειναι πολυ απλο να το βρεις ρε μαν....πηγαινε αριστοτελους και πιπινου γωνια ΑΚΡΙΒΩΣ....προχωρα 3 μετρα επι της πιπινου και στο αριστερο σου χερι θα δεις μια πορτουλα μικρη κατω απο το επιπεδο του δρομου...ειναι 2-3 σκαλακια...στην τελικη αμα αγανακτησεις στειλε πμ να σε παω εγω αδερφε!!!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις διότι είναι νόμιμος και φανερός οίκος ανοχής. Πρέπει να κάνεις αίτηση για να μη το βρείς.

είναι σε εμφανές σημείο;

salamandras

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Ειχα μαθει Τριτη - Πεμπτη Σαββατο μετα της 6 και 8ελω να το επιβεβαιωσω για να κανω επισκεψη..

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μιας που αποφασισαμε να βαλουμε μια ταξη στα τοπικ δεν μεταφερεις αγαπητε μοντ τις παραπανω κουβεντεσ στο τοπικ Τραβελια χωρισ εργαλεια;;;; Λεω τωρα εγω...

IsnoGood_ad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ψιλο δικιο εχεισ mymy , παντος αν ξερει κανεις κανενα που να ερχετε σπιτι η πιο κιριλε πραγματα μεσο του net η απο κιν ασ πει

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
καλό είναι να μη πηγαίνεις σπίτι σου διότι δεν ξέρεις τι γίνεται σ' αυτή την άτιμη ζωή.

ψιλο δικιο εχεισ mymy , παντος αν ξερει κανεις κανενα που να ερχετε σπιτι η πιο κιριλε πραγματα μεσο του net η απο κιν ασ πει

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Δικός μας και το φαινόμενο Ρονάλντο

διαβάστε εδώ

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.cosmo.gr/Celebrities/Brazil/197046.html[/code[/URL]]

[img]http://img.stern.de/_content/56/42/564240/ronaldo_500_500.jpg[/img]

όμως αντί να πάρει αυτήν

[URL=http://img240.imagevenue.com/img.php?image=24969_vanity213_123_121lo.jpg][IMG]http://img240.imagevenue.com/loc121/th_24969_vanity213_123_121lo.jpg[/img][/URL]

πήρε αυτήν

[IMG]http://img234.imagevenue.com/loc339/th_26411_albert_ronald_122_339lo.jpg[/img]

μετριότατη, αλλά με φοβερό μπούτι...

johnsdim

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γνώριζε κάποιος μια μελαμψή trans, σαν μιγάδα ,που δούλευε το 1999 Πλατεία Αττικής με το όνομα Βερόνικα και μετα δεχόταν στο Κολωνάκι στην Πατριάρχου Ιωακείμ
με το όνομα Λαλόφσκυ γραμμένο στο θυροτηλέφωνο ???Ηταν πολύ όμορφη με πολύ καλά προσόντα ..........Μήπως έχει κάποιος ακόμα το τηλεφωνο της ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους...
γνωριζει κανεις κατι για καποια που μιλαω στο msn και εχει προφιλ στο ζοο με nickname : nonitocdkanoni ?
Ας μου πει καποιος εαν αξιζει τον κοπο...

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δαναη, ειμαι ο γνωστος ηθοποιος Ακης Φλωρεντης και θέλω να κανουμε σχεση

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια στην Καβαλας εχει πιατσα?Σε ποιο υψος?Με τραβελια η και κανονικες?

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
στο ύψος Σαρακάκη - Θεοχαράκη και από τις 2 πλευρές. Οι κανονικές ποιές είναι? γυναίκες δεν έχει anyway.

Ρε παιδια στην Καβαλας εχει πιατσα?Σε ποιο υψος?Με τραβελια η και κανονικες?

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
στο ύψος Σαρακάκη - Θεοχαράκη και από τις 2 πλευρές. Οι κανονικές ποιές είναι? γυναίκες δεν έχει anyway.

Επίσης και πιό μέσα πρός Αθήνα, & αν κάνεις και απο κάτω στην Ιερά οδό μετά το μπουζουκάδικο. (και ναι λοιπόν εκεί είχα πετύχει και μια γυναίκα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom