Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές!!! Παρακολουθώ τα μηνύματα σας πολύ συχνά και ειλικρινά χαίρομαι που αυτό το θέμα το οποίο ξεκίνησα πολύ καιρό πριν, έχει τέτοια επισκεψιμότητα,

Θα παρακαλούσα επειδή μερικές φορές χάνεται η ουσία το θέματος και ξεφεύγουμε σε άσχετες συζητήσεις να εστιάσουμε 100% σε προτάσεις με όμορφα τραβέλια, τα οποία διαθέτουν πλούσια προσόντα.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι έχουν διευκολυνθεί αρκετά από το topic, θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων αν κάνατε τον κόπο να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα με καλές προτάσεις (εντυπώσεις και τηλέφωνα).

Όσο για τα υπέροχα κορίτσια του topic, το παράπονο μου είναι ότι παρόλο που έχουν κάνει πολύ καλή πελατεία από εδώ μεσα, καμία μα καμία δεν μου έχει στείλει ποτέ ένα μήνυμα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
tzogarw (founder)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές!!! Παρακολουθώ τα μηνύματα σας πολύ συχνά και ειλικρινά χαίρομαι που αυτό το θέμα το οποίο ξεκίνησα πολύ καιρό πριν, έχει τέτοια επισκεψιμότητα,

Θα παρακαλούσα επειδή μερικές φορές χάνεται η ουσία το θέματος και ξεφεύγουμε σε άσχετες συζητήσεις να εστιάσουμε 100% σε προτάσεις με όμορφα τραβέλια, τα οποία διαθέτουν πλούσια προσόντα.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι έχουν διευκολυνθεί αρκετά από το topic, θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων αν κάνατε τον κόπο να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα με καλές προτάσεις (εντυπώσεις και τηλέφωνα).

Όσο για τα υπέροχα κορίτσια του topic, το παράπονο μου είναι ότι παρόλο που έχουν κάνει πολύ καλή πελατεία από εδώ μεσα, καμία μα καμία δεν μου έχει στείλει ποτέ ένα μήνυμα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
tzogarw (founder)
μην κανεις παραπονα για τα κοριτσια......μαλλον ξεχνας τα πμ που σου ερχοντε

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω θα θελα μερικά pm με πληροφορίες για τα κοριτσια μας..

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
και εγω αν ειναι ευκολο, ευχαριστω!

ganag25

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και εγω παιδια θα ηθελα pm , σας ειμαι ευγνωμων

alhteia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα ήθελα και εγώ πμ αν γίνεται.. ευχαριστώ  :grin:

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναδερφοι:
Κατεβηκα χθες Συγγρου(Η ΝΕΚΡΑ) ,βλεπω ενα μωρο, που φανηκε καλο , ωραιο προσωπο,χαμηλα με ενα micra, πηγαμε σε ενα σπιτι εκει κοντα, με χαλασε που ηταν τοσο ψηλη, δεν πειραζει λεω θα ειναι ανωμαλο.Γδυνετε αφου ειχα φτιαχτει με την εμφανιση που εβλεπα, κομενο,επαθα ,ηταν και η πρωτη φορα που ειδα εναν αντρα με μουνι.Ηταν τοσο τρελη που ουρλιαζε και τις ελεγα να σταματηση και δεν με αφηνε να φυγω, μου ειπε οτι την ελεγαν Ελσα, μακρυα ειναι εντελως τρελος και παρανοικης συμπεριφορας.

foufoutos123

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες στο vicesisters έχει κάτι γκομενάκια από εξωτερικό αυτή την εποχή στην Αθήνα. Ειδικά γι αυτήν την dayse ξέρει κανείς τίποτα???

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αγαπητοι συναδερφοι:
Κατεβηκα χθες Συγγρου(Η ΝΕΚΡΑ) ,βλεπω ενα μωρο, που φανηκε καλο , ωραιο προσωπο,χαμηλα με ενα micra, πηγαμε σε ενα σπιτι εκει κοντα, με χαλασε που ηταν τοσο ψηλη, δεν πειραζει λεω θα ειναι ανωμαλο.Γδυνετε αφου ειχα φτιαχτει με την εμφανιση που εβλεπα, κομενο,επαθα ,ηταν και η πρωτη φορα που ειδα εναν αντρα με μουνι.Ηταν τοσο τρελη που ουρλιαζε και τις ελεγα να σταματηση και δεν με αφηνε να φυγω, μου ειπε οτι την ελεγαν Ελσα, μακρυα ειναι εντελως τρελος και παρανοικης συμπεριφορας.

ενω εσυ ηθελεσ υδραυλικα και σε χαλασε! :think:

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Συγγρού χαμηλά πρός ιππόδρομο με micra γαλάζιο?

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι ,  πολυ ψηλη και μου ειπε οτι ειναι καλιτεχνης και κατι τετοια

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μου ειπε οτι ειναι ηθοποιος και μοντελο ,αλλα δεν βγαινει σε τβ και τετοια γιατι δεν γουσταρη και καλα

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε και παρτην, βελαζε και ουρλιαζε σαν πουλι απο μονη της, μιλαμε τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει,γουρλωνε και τα ματια και γυριζε το ματι της. Σαν  το πιθηκο εκανε,ασε που αγριευονταν οταν πηγαινα να κουνηθω,αφου δεν εχυσα απο την τρομαρα μου

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πηγαινε και παρτην, βελαζε και ουρλιαζε σαν πουλι απο μονη της, μιλαμε τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει,γουρλωνε και τα ματια και γυριζε το ματι της. Σαν  το πιθηκο εκανε,ασε που αγριευονταν οταν πηγαινα να κουνηθω,αφου δεν εχυσα απο την τρομαρα μου

λες να επαιρνε αναβολικα και αυτη? :think:

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
μου ειπε οτι ειναι ηθοποιος και μοντελο ,αλλα δεν βγαινει σε τβ και τετοια γιατι δεν γουσταρη και καλα
πάλι καλά που είναι ηθοποιός......
μια άλλη παλιότερα, μου έλεγε ότι είναι η μετεμψύχωση μιας ξένης ηθοποιού,(δέν θυμάμαι ποιάς).
χέσε μέσα

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Γεια σας,ειμαι και εγω εδω.