Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Κάτι σου κρέμεται... τώρα το είδα με το ζουμ στο 200%.  :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παραδωσου λοιπον
ανευ ορων μωρο μου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Με σένα οι παθητικοί την κάτσανε μάτια μου... :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
χαχαχα αυτη η πουσταρα εχει postarei και στο adult. βρε ουστ απο δω.σαν λυσασμενη ψαχνεις πουστα ε?αμα υπαρχει κανενας τελευταίος εδω μεσα εχεις κάποια πιθανότητα..........αλλα δεν το βλεπω

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
τι κακο υπαρχει στο να εισαι πουστης?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
?

Συνημμένα

• untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 26
  • untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 24

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανω εκκληση στους μοντ αλλα και προειδοποιηση.

εχω σοβαρο προβλημα με τα ματια μου.....

μετα τα παραπανω ποστ ,μου αλλοιωθηκαν σε μεγαλο βαθμο οι φακοι επαφης με αποτελεσμα να εχουν λοιωσει κατα το ημισυ!!!!

επειδη ειναι και σχετικα ακριβοι και πιθανως τα περισσοτερα μελη εδω μεσα θα αντιμετωπισουν το ιδιο  προβλημα παρακαλω να παρετε
μετρα διοτι θα ΤΥΦΛΩΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναδερφοι: ενταξει ολοι μας εχουμε παει λιγο πολυ με κατι παρομοιο,μην το παιζουμε και καλα τι ειναι αυτο.Εξω εχει αρκετα παρομοια, εξαλου πιστευω οτι τις εχει κατεβασει καποιος απο ιντερνετ και σαν βλακες τσιμπατε.Κατεβηκα χθες και πηρα την Ευα , τρομερη αλλαγη προς το καλυτερο και καλο κρεβατι, ηταν σουπερ

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
κανω εκκληση στους μοντ αλλα και προειδοποιηση.

εχω σοβαρο προβλημα με τα ματια μου.....

μετα τα παραπανω ποστ ,μου αλλοιωθηκαν σε μεγαλο βαθμο οι φακοι επαφης με αποτελεσμα να εχουν λοιωσει κατα το ημισυ!!!!

επειδη ειναι και σχετικα ακριβοι και πιθανως τα περισσοτερα μελη εδω μεσα θα αντιμετωπισουν το ιδιο  προβλημα παρακαλω να παρετε
μετρα διοτι θα ΤΥΦΛΩΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Να φοράς γυαλιά όταν βλέπεις τέτοια πράγματα στην οθόνη και εγώ το ίδιο κάνω.. :2funny:

Όχχαχαχα

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναδερφοι: ενταξει ολοι μας εχουμε παει λιγο πολυ με κατι παρομοιο,μην το παιζουμε και καλα τι ειναι αυτο.Εξω εχει αρκετα παρομοια, εξαλου πιστευω οτι τις εχει κατεβασει καποιος απο ιντερνετ και σαν βλακες τσιμπατε.Κατεβηκα χθες και πηρα την Ευα , τρομερη αλλαγη προς το καλυτερο και καλο κρεβατι, ηταν σουπερ

με κατι παρομοιο δε νομιζω.........

ειπαμε μας αρεσουν οι τρανς ,αλλα οι ΤΡΑΝΣ και οχι ο τζιμης με το μπανταρισμενο ποδι η ο βαμβακουλας......... :2funny:

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου μπορει να εισαι νεος, δεν φανταζεσαι ποσες εχω δει σε αυτο το επιπεδο εμφανισης, και τις περνουν κανονικοτατα,αν δεν τις επερναν δεν θα εβγαιναν.Οπως και να εχει , τα παντα ειναι τι θελει καποιος εκεινη την στιγμη για να βγαλει την καβλα του.Εγω απειρες φορες εχω παρει τερατα που οταν εχυνα τοτε εβλεπα τι ειχα παρει, και φανταζομαι και με τους πιο πολλους καπως ετσι παει.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ρε αυτος που στελνει φωτο ειναι ο gayboy που συχναζε παλια εδω.
Ειχε εξαφανιστει για καποιο λογο αλλα επανηλθε.
Αν συνεχισει ετσι το site στο τελος θα γινει gay portal.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου μπορει να εισαι νεος, δεν φανταζεσαι ποσες εχω δει σε αυτο το επιπεδο εμφανισης, και τις περνουν κανονικοτατα,αν δεν τις επερναν δεν θα εβγαιναν.Οπως και να εχει , τα παντα ειναι τι θελει καποιος εκεινη την στιγμη για να βγαλει την καβλα του.Εγω απειρες φορες εχω παρει τερατα που οταν εχυνα τοτε εβλεπα τι ειχα παρει, και φανταζομαι και με τους πιο πολλους καπως ετσι παει.

με το συγκεκριμενο ατομο φιλε μου οχι με τιποτα καλυτερα αιχμαλωτος με τον οτσαλαν στους τουρκους!!!!

kapsimalis

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μηπως κανενας συναγωνιστης εχει το τηλεφωνακι της ΛΙΛΑΣ ? και μην αρχσετε ολοι τα και εμενα και τετοια που σας πιανει παντα και το καψουμε και αυτο το θεμα  :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• untitled1hhhht.jpg
    untitled1hhhht.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 27

ΘΡΥΛΕΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
λιλακι καλημερα δες το mail σου και το p.m!
σε περιμενω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom