DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
:o
Να φοράς γυαλιά όταν βλέπεις τέτοια πράγματα στην οθόνη και εγώ το ίδιο κάνω..κανω εκκληση στους μοντ αλλα και προειδοποιηση.
εχω σοβαρο προβλημα με τα ματια μου.....
μετα τα παραπανω ποστ ,μου αλλοιωθηκαν σε μεγαλο βαθμο οι φακοι επαφης με αποτελεσμα να εχουν λοιωσει κατα το ημισυ!!!!
επειδη ειναι και σχετικα ακριβοι και πιθανως τα περισσοτερα μελη εδω μεσα θα αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα παρακαλω να παρετε
μετρα διοτι θα ΤΥΦΛΩΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αγαπητοι συναδερφοι: ενταξει ολοι μας εχουμε παει λιγο πολυ με κατι παρομοιο,μην το παιζουμε και καλα τι ειναι αυτο.Εξω εχει αρκετα παρομοια, εξαλου πιστευω οτι τις εχει κατεβασει καποιος απο ιντερνετ και σαν βλακες τσιμπατε.Κατεβηκα χθες και πηρα την Ευα , τρομερη αλλαγη προς το καλυτερο και καλο κρεβατι, ηταν σουπερ
Φιλε μου μπορει να εισαι νεος, δεν φανταζεσαι ποσες εχω δει σε αυτο το επιπεδο εμφανισης, και τις περνουν κανονικοτατα,αν δεν τις επερναν δεν θα εβγαιναν.Οπως και να εχει , τα παντα ειναι τι θελει καποιος εκεινη την στιγμη για να βγαλει την καβλα του.Εγω απειρες φορες εχω παρει τερατα που οταν εχυνα τοτε εβλεπα τι ειχα παρει, και φανταζομαι και με τους πιο πολλους καπως ετσι παει.