Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μπράβο Γιωργοςπαπα σε παραδέχομαι. Επιτελους να μπουν σε μια Τάξη όλα τα θρεντ. Χαίρομε που ενδιαφέρεστε οι μοντ…. Συγχαρητήρια. Έτσι έπρεπε να είναι. Τώρα δεν πρέπει να έχει κανένας παράπονο. Υπάρχουν θρεντ για ολα τα γουστα.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω οτι οι  μοντς πρεπει να βγαλουν τις φωτογραφιες των τρανς που κανουν πεζοδρομιο... Εχει γινει χωρις την εγκριση αυτων των προσωπων και δειχνει πληρη ασεβεια... Απορω πως δεν σας το ειπαν οι τρανς (περπατα να προλαβουμε το τρανς το τελευταιο) που μπαινουν εδω μεσα... Δεν τους περασε καν απο το μυαλο;

Παρακαλω οι φωτογραφιες να σβηστουν.

Σαρα, (Τζωρτζια) Μανια... τα τοπ αστερακια για εμενα!!! Ακουω σχολια και γνωμες!!!

Γεια σου ρε Βαλεντινα θεα!!!

Χαιρομαι φιλεναδα για εσενα !!! και το ξερεις!!!

Η Τσωρζια  ειναι πολυ ομορφο πλασμα και με απιστευτο Στυλ.... και πολυ ωραιο σωμα , εχει κατι το εξωτικο πανω της ρε παιδι μου!!! θεα!!!
Η Μανια καλο παιδι και με προσοντα!!!

ενα μηνυμα για τις Αγαπες μου και τις καψουρες μου:

Τωρα...ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!! 

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε Βαλεντινα θεα!!!

Χαιρομαι φιλεναδα για εσενα !!! και το ξερεις!!!

Η Τσωρζια  ειναι πολυ ομορφο πλασμα και με απιστευτο Στυλ.... και πολυ ωραιο σωμα , εχει κατι το εξωτικο πανω της ρε παιδι μου!!! θεα!!!
Η Μανια καλο παιδι και με προσοντα!!!

ενα μηνυμα για τις Αγαπες μου και τις καψουρες μου:

Τωρα...ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!! 

Αντε να δουμε ποτε θα κατεβεις!!!
Μην μηνεις μονο στα λογια ομως.
Μεχρι σημερα ολοι σε θεωρουμε ενα απιαστο ονειρο.
Μην γινεις εφιαλτης!!!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Xαιρετώ τους συναγωνιστές.
εχθές λοιπόν λόγω περιορισμένου χρόνου, βόλτα μόνο Καβάλας.
όταν λέμε τζίφος ρε παιδί μου αυτό εννοούμε.
δύο τρία όλα κι όλα, κι αυτά εντελώς ντεκαβλέ  :booty:.
αυτά

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε chilli, το ποστ σου αφορα ενημερωση και το μετεφερα εδω στο ''τραβελια με προσοντα.

το αλλο θρεντ ''τραβελια - γενικη συζητηση'' αφορα ποστ που δεν περιεχουν πληροφοριες ή ενημερωσεις..

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για τον φίλο που ρώτησε για απογευματινές (αλλα και πρωινες και μεσημεριανες ώρες), στην Αθήνα, εκτος αν εχεις καποιο τηλέφωνο απο αγγελεια ή μη, οι επιλογές ειναι 3.
α) Μυτηλήνης 23Α (Μπουδρελακι) [Εχουν γραφτεί πολλά γι αυτο το μαγαζάκι ψάξε λιγο στο φορουμ και θα δεις]
β) Πιπίνου και Αριστοτέλους [Επισης εχουν γραφτεί πολλα]
γ) ΞΒ Ικτινου 3 & Σωκράτους (Ξενοδοχείο) [Ειναι το ξενοδοχειο που το βράδυ κανουν πιατσα οι μαυρες κοπελες, εκει θα βρείς καποιες Κύπριες τρανς, μια Βουλγάρα και κατι τέτοια, Επισης εκει κοντα κανουν πιατσα και κατι granny τρανς, ισως οι χειρότερες που χεω δει ever]

Επίσης αν αρχίσει και νυχτώνει αρχιζει η πιάτσα στην Καβάλας, στον παλιο Ιππόδρομο και στο Παλαιό Φάληρο (Στην Εγναντία).

Ελπίζω να βοήθησα...

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Σωστός σ αυτά που λες!
Έχουν επίσης αναφερθεί το μπουρδέλο στου Ψυρρή (οδός Λουκά Νίκα).
Επίσης μικροπιάτσα παίζει και προς Σόλωνος πλευρά.

boomer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μυτηλήνης 23Α στα Πατήσια παρα πολύ καλό τα λόγια είναι περιτά .

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
κυριακη βραδυ μετα της 2.00 πετυχα στη συγγρου ξανα την αννα. ψηλη, μελαχρινη, ωραιο σωμα, καλα προσοντα, και παντα προθυμη και καβλωμενη, τα αξιζει τα λεφτα της. περιμενω μηνυμα απο οποιον εχει παει με την νορα, εχω ακουσει καλα λογια για αυτην.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο στην πιπινου που ακριβως ειναι;

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
συγνωμη εχετε δει τι ειναι στην χωρα αυτη τι στιγμη??

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός σ αυτά που λες!

Εχω την εντυπωση οτι η τρανς που αναφερεις στου Ψυρρη ειναι εγχειρισμενη, αλλα γενικα δεν θα πηγαινα γιατι διαβασα εδς μεσα οτι ειναι πολυ ντιβα και ουτε καν βγαινει να την δεις μερικεσ φορες...
Οσον αφορα την Σολωνος εχεις δικιο αλλα ειναι για πιο αργα και εγω απαντησα στον φιλο που ειχε ρωτησει για απογευματινες καβ... εε.. ωρες.

κυριακη βραδυ μετα της 2.00 πετυχα στη συγγρου ξανα την αννα. ψηλη, μελαχρινη, ωραιο σωμα, καλα προσοντα, και παντα προθυμη και καβλωμενη, τα αξιζει τα λεφτα της. περιμενω μηνυμα απο οποιον εχει παει με την νορα, εχω ακουσει καλα λογια για αυτην.
Αβυσσος η Συγγρου... σε ποιο υψος λες; Ποια ειναι η Άννα; Ταρίφα; Συντεταγμένες; Αριθμος Δελτιου Ταυτοτητας...  :2funny: :rockon:  :P :P

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
συνηθως βγαινει στην αρχη του παραδρομου στο επομενο τετραγωνο απο το στριπτιζαδικο. αλλες φορες ειναι σε ενα σκουρο golf και αλλες σε ενα σκουρο megane. 40 euro και τα αξιζει με το παραπανω.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι η τρανς που αναφερεις στου Ψυρρη ειναι εγχειρισμενη, αλλα γενικα δεν θα πηγαινα γιατι διαβασα εδς μεσα οτι ειναι πολυ ντιβα και ουτε καν βγαινει να την δεις μερικεσ φορες...
Οσον αφορα την Σολωνος εχεις δικιο αλλα ειναι για πιο αργα και εγω απαντησα στον φιλο που ειχε ρωτησει για απογευματινες καβ... εε.. ωρες.
Αβυσσος η Συγγρου... σε ποιο υψος λες; Ποια ειναι η Άννα; Ταρίφα; Συντεταγμένες; Αριθμος Δελτιου Ταυτοτητας...  :2funny: :rockon:  :P :P

συναδελφε αν εννοεις την αλικη ,παρολο που δεν βγαινει στο σαλονι σε πληροφορω πως μεσα στο δωματιο ειναι πυραυλος κανονικος!ειναι οντως χειρουργα και κανει ενα κρεβατι τρομερο με απιστευτα αεροπλανικα και σε τρελαινει ........
παντως η κοπελα ειναι για τους πιο μυημενους στο χωρο.......
αξιζει ο καθε τρανσοφιλος να την επισκεφτει :rockon:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ΔΕΝ έχει αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο σπίτι έχει κορίτσια με προσόντα, αλλά άνευ προσόντων.

Σωστός σ αυτά που λες!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μυτιλήνης = μακράν η καλύτερη περίπτωση (money for value). Πιστεύω ότι θα ανοίξουν και άλλα με τις ίδιες προδιαγραφές.

Για τον φίλο που ρώτησε για απογευματινές (αλλα και πρωινες και μεσημεριανες ώρες), στην Αθήνα, εκτος αν εχεις καποιο τηλέφωνο απο αγγελεια ή μη, οι επιλογές ειναι 3.
α) Μυτηλήνης 23Α (Μπουδρελακι) [Εχουν γραφτεί πολλά γι αυτο το μαγαζάκι ψάξε λιγο στο φορουμ και θα δεις]
β) Πιπίνου και Αριστοτέλους [Επισης εχουν γραφτεί πολλα]
γ) ΞΒ Ικτινου 3 & Σωκράτους (Ξενοδοχείο) [Ειναι το ξενοδοχειο που το βράδυ κανουν πιατσα οι μαυρες κοπελες, εκει θα βρείς καποιες Κύπριες τρανς, μια Βουλγάρα και κατι τέτοια, Επισης εκει κοντα κανουν πιατσα και κατι granny τρανς, ισως οι χειρότερες που χεω δει ever]

Επίσης αν αρχίσει και νυχτώνει αρχιζει η πιάτσα στην Καβάλας, στον παλιο Ιππόδρομο και στο Παλαιό Φάληρο (Στην Εγναντία).

Ελπίζω να βοήθησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom