Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Nα εισαι καλα κοριτσακι μου ομορφο με τα παραμυθενια χαρισματα...

Σε αγαπαω παρα πολυ. Μαζι θα παμε για το μουτζο μωρακι μου!!!
κουκλα μου αυτο το σπορ δεν ειναι για μενα...εγω κατι που μου εδωσε ο θεος το θελω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κουκλα μου αυτο το σπορ δεν ειναι για μενα...εγω κατι που μου εδωσε ο θεος το θελω

Μη λες μεγαλη κουβεντα φιλεναδα... θα μας δειρουνε... ο Θεος σου εδωσε και μια αντρικη υποσταση που αποτι βλεπω δεν τη θες και τοσο πολυ... Αν ειναι να το παμε ετσι καλο θα ηταν να σου απευθυνομαι στο αντρικο... Γιατι τα κραγιον και τα κιλοτακια δεν στα εδωσε κανενας, μονη σου τα πηρες ...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μη λες μεγαλη κουβεντα φιλεναδα... θα μας δειρουνε... ο Θεος σου εδωσε και μια αντρικη υποσταση που αποτι βλεπω δεν τη θες και τοσο πολυ... Αν ειναι να το παμε ετσι καλο θα ηταν να σου απευθυνομαι στο αντρικο... Γιατι τα κραγιον και τα κιλοτακια δεν στα εδωσε κανενας, μονη σου τα πηρες ...
συμφωνο αλλα  ακομα ειναι πολυ νωρις να σκεφτομαι κατι τετοιο........αλλωστε ειπαμε επιλογη τις καθε μιας ειναι να κανει αυτο που νομιζει καλητερο για αυτην

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνο αλλα  ακομα ειναι πολυ νωρις να σκεφτομαι κατι τετοιο........αλλωστε ειπαμε επιλογη τις καθε μιας ειναι να κανει αυτο που νομιζει καλητερο για αυτην

Το ξερω ψυχουλα μου.. εχεις δικιο... Αλλα μετα απο 15 χρονια στο χωρο εισαι πανετοιμη να ολοκληρωθεις κι εσυ.

Σ'αγαπαω ρε ζαβολιαρικο!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Καλησπερα κυριοι/ιες

Σαν παλαιο μελος του forum θα ηθελα να μασ πει η suzanna πια ειναι η δεσποινιδα με το μεγαλο γατο, καθως πιστευω οτι θα λυθει το μεγαλητερο ερωτημα του FORUM. Ποια επαγγελματιασ τον εχει μεγαλητερο στην πιατσα, πωσ ειναι πωσ φερεται κτλ κτλ.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Τελικα εμαθε κανεις?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα εμαθε κανεις?
  Γλυκε μου τις προαλες δεν καταλαβες οτι το θρεντ εχει αλαξει κατα πολυ......
Αφηνει αδιαφορο δυστηχως το ερωτημα σου.... και ενδιαφερει περισσοτερο το κουτσομπολιο και η πλακιτσα.....

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΜΗΝ βιαστείτε αγόρια που ρέπετε προς την ομοφυλοφιλία να μιμιθείτε τους transexual. Διότι ο ομοφυλόφιλος γενιέται έτσι από τη φύση του, οι transexual όμως εναντιώνονται στη φύση τους, ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα, με αποτέλεσμα να ξεφτυλίζουν και να ταπεινώνουν το ανδρικό φύλο και να εκχυδαϊζουν τη γυναίκα. Είναι απαράδεκτο τέτοια ελεινά παραδείγματα να γίνονται πρότυπα με κάθε τρόπο και να προβάλλονται με τον τρόπο που παρουσιάζονται, από τα μέσα ενημέρωσης. Η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέος και νέα είναι μία...ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ και πιστέψτε με, θα είστε πιο ευτυχισμένοι....

βαλεντινααααααα μη κανεις το τζο θα εχεις προβλημα!!!
μια απο τις πολλες παρενεργειες θα ειναι η παχυσαρκια σε μερικα χρονια!
η καταθλιψη και γενικα μια ανεξηγητη μουρλαμαρα!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΜΗΝ βιαστείτε αγόρια που ρέπετε προς την ομοφυλοφιλία να μιμιθείτε τους transexual. Διότι ο ομοφυλόφιλος γενιέται έτσι από τη φύση του, οι transexual όμως εναντιώνονται στη φύση τους, ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά τους όργανα, με αποτέλεσμα να ξεφτυλίζουν και να ταπεινώνουν το ανδρικό φύλο και να εκχυδαϊζουν τη γυναίκα. Είναι απαράδεκτο τέτοια ελεινά παραδείγματα να γίνονται πρότυπα με κάθε τρόπο και να προβάλλονται με τον τρόπο που παρουσιάζονται, από τα μέσα ενημέρωσης. Η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει κάθε νέος και νέα είναι μία...ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ και πιστέψτε με, θα είστε πιο ευτυχισμένοι....

βαλεντινααααααα μη κανεις το τζο θα εχεις προβλημα!!!
μια απο τις πολλες παρενεργειες θα ειναι η παχυσαρκια σε μερικα χρονια!
η καταθλιψη και γενικα μια ανεξηγητη μουρλαμαρα!!!

Στο συγκεκριμένο θέμα απλά λες παπαριές.........και μεγάλες μάλιστα!!!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα Εθνικε μου σταρ με προκαλεις να σου χωσω κακα πραμματα στο ποπουδακι σου και   θα σαρεσει.Δηλαδι για να καταλαβω τη φιλοσοφια σου..μια στιγμη....μπορουμε να χρησιμοποιουμε ολα τα γυναικεια  ηδη ακομα και τα ρουχα αλλα με μαλαπερδα σωστα?Το σοβαντισμα σοβαντισμα το λιπ γκλος λιπ γκλος αλλα το ανδριλικι ανδριλικι.Και ας μην μηλισουμε για  φυση γιαι αυτη η καλη κυρια το ποπουδακι στο εδωσε για να  βγαζει πραμματακια οχι να βαζει.Μη  χρησημοποιουμε τη  φυση οπως μας γουσταρει  για να δικαιολογησουμε αδικαιολογητα!Το τι σεξουαλικη ταυτοτητα  θελει να εχει ο καθενας μας στκ κρεβατι ειναι δικαιωμα του!Και κατα τα λεγομενα  και τα χρηστα ηθη  το ανδρικο φυλο το ταπεινωνουν οι homo  ολης της  γης και ετσι λεει ο κοσμος που σουμαθε αυτο το ποιηματακι.Και αμα εσυ θελεις να εισαι ενας μαντραχαλος που  βαζει ψωλη στον κωλο του δεν θα σε κανουμε και παραδειγμα.Οι συμβουλες ας ειναι ο καθε ανθρωπος να εχει το δικαιωμα να  νοιωθει  ελευθερος και να εχει δικαιωμα να αποφασιζει τι ειναι αυτο που  ταιριαζει τα μεσα του με τα εξω του.Και οπως ειπαν οι Αρχαιοι υμων προγονοι ----> Νους υγειης ενα  σωμα  υγιες... Δεν θα λυσας να ωριεσαι ειμαι γυναικα ειμαι γυναικα και ναχεις  7 κιλα μουσια!Αμα νοιωθω  γυναικα ( Η μεγαλιτερη και αρχαιοτερη ατακα  ημων)αυτο υπονοει...Οχι αρχιδιες ειμαι αγορακι που  ξεκολιαζομαι με αλλα αγορακια!Εδω μιλαμε για  τρανσεχουαλ και τραβεστι που  για να  φτασουνε να φορεσουνε το φουστανι παει να πει πως το αντριλικι το πνιξανε προ πολλου.Και ενοο αντριλικι σεξουαλικα...γιατι πολλες τρανς ειναι  πολυ πιο αντρες στην συμπεριφορα και στην μπεσα απο μερικους μερικους που  φορανε τα παντελονια...τα ρασα δεν κανουν τον παπα!Καμμια απο μας δεν ανηκει σε καποια φυσιολογικη κατα τα  επιστιμονικα και  κοινωνικα ηθη και εθιμα.Και  επεμβαση κανεις στο κατω μερος του σωματος σου.Το πουστικο μυαλο τοχεις μονιμα κληρονομια..αυτο δεν αλαζει!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Στο συγκεκριμένο θέμα απλά λες παπαριές.........και μεγάλες μάλιστα!!!!!

ΤΟ αν λεω παπαριες το γνωριζω καλυτερα απο εσενα,μιας και γνωριζω αρκετες χειρουργημενες!!
σε θεματα που δε γνωριζεις τουμπεκα :)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πρεπει να σας ενημερωσω οτι στο Λονδινο ταξιδεψα με την αγαπημενη μου θεια (τη μεγαλυτερη αδερφη της μητερας μου που μου ειχε παντα απιστευτη αδυναμια) για να ενημερωθω απο το γιατρο για την επεμβαση διορθωσης φυλου.  πολυ συντομα η Βαλεντινα Σταρ Τρανς θα αποκτησει και νομικο προσωπο στην κοινωνια... Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να βλεπω στον καθρεφτη μου ενα γυμνο κοριτσι με αντρικο οργανο...

Κλάψ-Κλάψ-Κλάψ.. σε λίγο θα βλέπουμε τη Valh μόνο στο Τραβέλια χωρίς προσόντα !

Άτιμη θεία! Το παρέσυρες το παληκάρι!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα Εθνικε μου σταρ με προκαλεις να σου χωσω κακα πραμματα στο ποπουδακι σου και  θα σαρεσει.Δηλαδι για να καταλαβω τη φιλοσοφια σου..μια στιγμη....μπορουμε να χρησιμοποιουμε ολα τα γυναικεια  ηδη ακομα και τα ρουχα αλλα με μαλαπερδα σωστα?Το σοβαντισμα σοβαντισμα το λιπ γκλος λιπ γκλος αλλα το ανδριλικι ανδριλικι.Και ας μην μηλισουμε για  φυση γιαι αυτη η καλη κυρια το ποπουδακι στο εδωσε για να  βγαζει πραμματακια οχι να βαζει.Μη  χρησημοποιουμε τη  φυση οπως μας γουσταρει  για να δικαιολογησουμε αδικαιολογητα!Το τι σεξουαλικη ταυτοτητα  θελει να εχει ο καθενας μας στκ κρεβατι ειναι δικαιωμα του!Και κατα τα λεγομενα  και τα χρηστα ηθη  το ανδρικο φυλο το ταπεινωνουν οι homo  ολης της  γης και ετσι λεει ο κοσμος που σουμαθε αυτο το ποιηματακι.Και αμα εσυ θελεις να εισαι ενας μαντραχαλος που  βαζει ψωλη στον κωλο του δεν θα σε κανουμε και παραδειγμα.Οι συμβουλες ας ειναι ο καθε ανθρωπος να εχει το δικαιωμα να  νοιωθει  ελευθερος και να εχει δικαιωμα να αποφασιζει τι ειναι αυτο που  ταιριαζει τα μεσα του με τα εξω του.Και οπως ειπαν οι Αρχαιοι υμων προγονοι ----> Νους υγειης ενα  σωμα  υγιες... Δεν θα λυσας να ωριεσαι ειμαι γυναικα ειμαι γυναικα και ναχεις  7 κιλα μουσια!Αμα νοιωθω  γυναικα ( Η μεγαλιτερη και αρχαιοτερη ατακα  ημων)αυτο υπονοει...Οχι αρχιδιες ειμαι αγορακι που  ξεκολιαζομαι με αλλα αγορακια!Εδω μιλαμε για  τρανσεχουαλ και τραβεστι που  για να  φτασουνε να φορεσουνε το φουστανι παει να πει πως το αντριλικι το πνιξανε προ πολλου.Και ενοο αντριλικι σεξουαλικα...γιατι πολλες τρανς ειναι  πολυ πιο αντρες στην συμπεριφορα και στην μπεσα απο μερικους μερικους που  φορανε τα παντελονια...τα ρασα δεν κανουν τον παπα!Καμμια απο μας δεν ανηκει σε καποια φυσιολογικη κατα τα  επιστιμονικα και  κοινωνικα ηθη και εθιμα.Και  επεμβαση κανεις στο κατω μερος του σωματος σου.Το πουστικο μυαλο τοχεις μονιμα κληρονομια..αυτο δεν αλαζει!

γλυκεια μου μακαρι να κανατε ολες εγχειρηση και τα πραματα να ηταν αψογα!αλλα δυστηχως δεν ειναι!κι εγω θαθελα να γαμαγα
ολοκληρωμενες τρανς αλλα γιαυτον που το κανει αυτο ειναι οτι χειροτερο!!!απο τι στιγμη που δεν χυνεις δεν ειναι λογικο καποια στιγμη να σαλταρεις????

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τωρα Εθνικε μου σταρ με προκαλεις να σου χωσω κακα πραμματα στο ποπουδακι σου και   θα σαρεσει.Δηλαδι για να καταλαβω τη φιλοσοφια σου..μια στιγμη....μπορουμε να χρησιμοποιουμε ολα τα γυναικεια  ηδη ακομα και τα ρουχα αλλα με μαλαπερδα σωστα?Το σοβαντισμα σοβαντισμα το λιπ γκλος λιπ γκλος αλλα το ανδριλικι ανδριλικι.Και ας μην μηλισουμε για  φυση γιαι αυτη η καλη κυρια το ποπουδακι στο εδωσε για να  βγαζει πραμματακια οχι να βαζει.Μη  χρησημοποιουμε τη  φυση οπως μας γουσταρει  για να δικαιολογησουμε αδικαιολογητα!Το τι σεξουαλικη ταυτοτητα  θελει να εχει ο καθενας μας στκ κρεβατι ειναι δικαιωμα του!Και κατα τα λεγομενα  και τα χρηστα ηθη  το ανδρικο φυλο το ταπεινωνουν οι homo  ολης της  γης και ετσι λεει ο κοσμος που σουμαθε αυτο το ποιηματακι.Και αμα εσυ θελεις να εισαι ενας μαντραχαλος που  βαζει ψωλη στον κωλο του δεν θα σε κανουμε και παραδειγμα.Οι συμβουλες ας ειναι ο καθε ανθρωπος να εχει το δικαιωμα να  νοιωθει  ελευθερος και να εχει δικαιωμα να αποφασιζει τι ειναι αυτο που  ταιριαζει τα μεσα του με τα εξω του.Και οπως ειπαν οι Αρχαιοι υμων προγονοι ----> Νους υγειης ενα  σωμα  υγιες... Δεν θα λυσας να ωριεσαι ειμαι γυναικα ειμαι γυναικα και ναχεις  7 κιλα μουσια!Αμα νοιωθω  γυναικα ( Η μεγαλιτερη και αρχαιοτερη ατακα  ημων)αυτο υπονοει...Οχι αρχιδιες ειμαι αγορακι που  ξεκολιαζομαι με αλλα αγορακια!Εδω μιλαμε για  τρανσεχουαλ και τραβεστι που  για να  φτασουνε να φορεσουνε το φουστανι παει να πει πως το αντριλικι το πνιξανε προ πολλου.Και ενοο αντριλικι σεξουαλικα...γιατι πολλες τρανς ειναι  πολυ πιο αντρες στην συμπεριφορα και στην μπεσα απο μερικους μερικους που  φορανε τα παντελονια...τα ρασα δεν κανουν τον παπα!Καμμια απο μας δεν ανηκει σε καποια φυσιολογικη κατα τα  επιστιμονικα και  κοινωνικα ηθη και εθιμα.Και  επεμβαση κανεις στο κατω μερος του σωματος σου.Το πουστικο μυαλο τοχεις μονιμα κληρονομια..αυτο δεν αλαζει!

Σ Ω Ω Σ Τ Η Η Η!!!!
Έτσι είναι, άλλο νάχεις πούτσα κι άλλο νάσαι άνδρας, άλλο να τον παίρνεις και άλλο νάσαι πούστης.
Η μπέσα μετράει!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σουζανα καταλαβες τωρα τι εννοω???
το αποτελεσμα της εγχειρησης δεν ειναι το αναμενομενο!!!
ειναι μαθηματικα σχεδον βεβαιο πως ολες παχαινουν μετα τα 40!!!
χειλουδακη-γιωτα -ρενε-αντζελα γιαννου και τοσες αλλες!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γλυκεια μου μακαρι να κανατε ολες εγχειρηση και τα πραματα να ηταν αψογα!αλλα δυστηχως δεν ειναι!κι εγω θαθελα να γαμαγα
ολοκληρωμενες τρανς αλλα γιαυτον που το κανει αυτο ειναι οτι χειροτερο!!!απο τι στιγμη που δεν χυνεις δεν ειναι λογικο καποια στιγμη να σαλταρεις????
  Και εσυ που το ξερεις.... μηπως εσυ δεν χυνεις , σε κατεστρεψε κανενας γιατρος......
Μην περνεις παραδειγμα τον εαυτο σου και κρινεις.....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μωρακι μου η θεια δεν γινεται θειος με τιποτα! Ειναι μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γυναικα, ο μονος ανθρωπος που με εβλεπε σαν κοριτσακι απο παιδι και που οποτε πηγαινα σπιτι της με εντυνε με τα πιο ομορφα φορεματα. Μια τρομερα σικατη γυναικα που εχει στις ντουλαπες της μονο Missoni, Escada, Montana, Ferragamo, Chanel και YSL.

Eχετε ολοι πολλα φιλακια απο τη θεια Βαλεντινη (απο την οποια πηρα και το ονομα μου!)... Σας αγαπαει ολους παρα πολυ...

Μακια! Μακια!! Μακια!!! (και απο τις δυο μας)

[move][size=16pt]ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η .... ΘΕΙΑ ΤΗΣ Valan-tinas![/size][/move]

Συνημμένα

• TRANSGIAGIA.jpg
    TRANSGIAGIA.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
  Και εσυ που το ξερεις.... μηπως εσυ δεν χυνεις , σε κατεστρεψε κανενας γιατρος......
Μην περνεις παραδειγμα τον εαυτο σου και κρινεις.....

μου το εχουν πει και το βλεπω!
εγω μια χαρα χυνω οποτε γαμαω!
:dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom