Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα μου χαιρομε απιστευτα που εισαι κοντα μας. Ευχομε ολα τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα.
Προσεχε μην κανης κατι που θα το μετανοιωσης αργοτερα.
Ερωτευσου.  Ο ερωτας ειναι το πιο ομορφο πραγμα στη γη.
Πιο πανω και απο Σεξ.  Απολαυσε τη ζωη.  Σου αξιζη.

Οσο για τον Εθνικο Σταρ σου λεω αληθεια.  Ειναι πελατης μου.  Δεν εχω λογους να λεω ψεματα βρε τρελο.

Μωρο μου γλυκο...

ειμαι ηδη ερωτευμενη με ενα υπεροχο παιδι που εχει αποδεχτει τα παντα για το παρελθον μου. Το μονο που φοβαμαι μηπως μετανιωσω ειναι να γερασω σαν ενα ημιτελες πλασμα χωρις ταυτοτητα... Τα ειπε και η Μπεττυ οπως ειδες...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μωρο μου γλυκο...

ειμαι ηδη ερωτευμενη με ενα υπεροχο παιδι που εχει αποδεχτει τα παντα για το παρελθον μου. Το μονο που φοβαμαι μηπως μετανιωσω ειναι να γερασω σαν ενα ημιτελες πλασμα χωρις ταυτοτητα... Τα ειπε και η Μπεττυ οπως ειδες...
καλές αλαξοκωλιές μωρό μου κλαίω και σπαράζω που άλλος κέρδισε την καρδιά σου.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλές αλαξοκωλιές μωρό μου κλαίω και σπαράζω που άλλος κέρδισε την καρδιά σου.

Δεν τιθεται θεμα αλαξοκωλιας... Το θεμα εδω δεν ειναι επαγγελματικο... Και γι'αυτο σκοπευω να προχωρησω τη Βαλεντινα Σταρ Τρανς σε ενα νεο επιπεδο...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
άντε και καλά στέφανα έμαθα για τον γάμο σας.

Κανης λαθος αγαπητε μου. Δεν παντρευομε κανεναν. Ελευθερη και ωραια.
Και αν ημουν ερωτευμενη οπως λες σιγουρα δεν θα εγραφα για παλουκοματα μαζη του. Σωστα??
Ρωτα την Βαλεντινα που ειναι ερωτευμενη να σου πη.
Βαλεντινα μου κανενας μας δεν θα μεινη για παντα νεος. Αν τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας μη φοβασε τιποτα κοπελα μου. Απολαυσε την ζωη σου και μην ανχωνεσε για το μελον. Οταν φταση και θα εχης την ωριμοτητα θα σκεφτεσε διαφορετικα. Πατα γερα στα ποδια σου κοπελλα μου και μην φοβασε τιποτα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κανης λαθος αγαπητε μου. Δεν παντρευομε κανεναν. Ελευθερη και ωραια.
Και αν ημουν ερωτευμενη οπως λες σιγουρα δεν θα εγραφα για παλουκοματα μαζη του. Σωστα??
Ρωτα την Βαλεντινα που ειναι ερωτευμενη να σου πη.
Βαλεντινα μου κανενας μας δεν θα μεινη για παντα νεος. Αν τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας μη φοβασε τιποτα κοπελα μου. Απολαυσε την ζωη σου και μην ανχωνεσε για το μελον. Οταν φταση και θα εχης την ωριμοτητα θα σκεφτεσε διαφορετικα. Πατα γερα στα ποδια σου κοπελλα μου και μην φοβασε τιποτα.
εσένα σου αρέσει να σου σκίζουν το κωλάντερο μωρό μου.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
Το παιδι δεν ειναι στις αμεσες προτεραιοτητες μου... Το μουνακι ομως ναι...
λυπαμαι,αλλα αυτο που θα αποκτησεις δεν θα'ναι μουνι.Θα ειναι μια πληγη που θα μοιαζει με μουνι και θα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι γυναικα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
λυπαμαι,αλλα αυτο που θα αποκτησεις δεν θα'ναι μουνι.Θα ειναι μια πληγη που θα μοιαζει με μουνι και θα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι γυναικα...

Καλυτερα μια πληγη που μοιαζει με μουνι παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη!!!

Ολοι για κατι προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας, ειδικα σε αυτο το φορουμ...

Εξαλλου εγω δεν θελω ρεαλισμο, θελω μαγεια...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλυτερα μια πληγη που μοιαζει με μουνι παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη!!!

Ολοι για κατι προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας, ειδικα σε αυτο το φορουμ...

Εξαλλου εγω δεν θελω ρεαλισμο, θελω μαγεια...
να πας και σε κομμώτρια να σου κάνει παρμαναν της τρίχες γύρω γύρω.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Hello Dolly!
URL]]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Hello Dolly!
http://[URL unfurl="true"]www.nataliedee.com/sheep-desktop.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Γεια σου Μπουνταλακο... καλα εισαι; Ξεκουραστηκες, πηρες το μεσημεριανο σου νανακο;

Παιζει κλωνος εδω μεσα; Απαιτω να με ενημερωσεις...

Μακια, μακια, μακια!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπεριζω την Βαλεντινα! Wellcome back μικρη μου.Και αστους να λενε! Δεν εχουν ιδεα τι κολοφαρδια ειναι να ζησεις 2 ζωες σε μια .Και για να το λεω μαλλον κατι ξερω!!!Φιλακια στα 2 σου Βιζακια  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom