Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!
Αντε και ολα να πανε καλα!
και να ξερεις οτι ειμαι διπλα σου!!!

Νασαι καλα μωρο μου... Σε ευχαριστω πολυ αν κι εχω πολυ αγχος για τη νεα μου ζωη...

μπετυ -ρενε-ζωζω-γιωτα

παλιες σειρες!!!

Ιστορικες μορφες....
καυλοφατσα η μπετυ :dancing: :dancing: :rockon:

Της εχεις τρελη αδυναμια ομως...  :)

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
    Τι κολημα ειναι αυτο με αυτη την Ναντια και την Βανα .... και ως playrxxx τα ιδια ελεγες....
Εχεις βαλθει να τις νοικοκυρεψεις.....

τι να κανω ρε μωρο???αφου η ναντια κανει φοβερες πιπες! :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγω το δεχομαι αυτο.
Αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και ανωμαλιαρηδες που θελουν να πηδανε μονο.
πχ αυτοι που πανε στη ΔΑΝΑΗ νομιζω μονο τον δινουν.

Α! Αυτοί δεν φοράνε το προφυλακτικό?

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χαιρετω  ολα τα αγορια και τα κοριτσια. Βαλεντινα μου καλως ηρθες παλι στη παρεα μας. Αλικη τα φιλια μου. Συλβια επισης.

Σημερα σας βλεπω ιδιαιτερα καυλωμενα ολα, αγορια κοριτσια. Γιατι??
Η τρυπουλα σας και το καβλι σας ειναι μουσκεμα.
Ετσι πρεπει.
Βαλεντινα  που ησουν παιδι μου.  Αχ  Ερωτευμενο μου.

Εθνικε Σταρ βλεπω επανηλθες. Μπραβο μαναρι μου. Ψωλαρα μου. Βιαστη μου αγριε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

[/quote]

μη με καβλωνεις μικρη μου πουτανιτσα!!! :bigdick: :bigdick:
θα τα πουμε συντομα εμεις απο κοντα.....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μπέτυ  σιλάαααααααααααααανς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Μην μου δειχνης τετοια.  Ειμαι και ευαισθητη.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μπέτυ  σιλάαααααααααααααανς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ειναι ετσι η Μπετυ,  μια Μπετυ χρειαζοντε ολες οι Τρανς για να δουν τι σημαινη παλουκομα.  Να την βαλω σπιτη μου να την εχω 24 ωρες. Και στο τελος να μου δωση και το κολο στο χερι.
Συγνωμη για τις εκφρασεις μου.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν ειναι ετσι η Μπετυ,  μια Μπετυ χρειαζοντε ολες οι Τρανς για να δουν τι σημαινη παλουκομα.  Να την βαλω σπιτη μου να την εχω 24 ωρες. Και στο τελος να μου δωση και το κολο στο χερι.
δηλαδή σε παλούκωσε το παλικάρι?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ρε παπάρα ...αλλαξε υπογραφή ή νικ και αβαταρ...μας έκανες ρεζίλι!!! :cussing: :knuppel:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Γινε πιο συγκεκριμενη....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλα κοριτσακι μου ομορφο.

Δεν με ψηνεις με τιποτα οτι ο Εθνικος Σταρ ειναι πελατης σου, μαλλον για πολυ καλο φιλαρακι τον κοβω που σε αγαπαει πολυ και σου δειχνει την αδυναμια του απο εδω μεσα.

Πρεπει να σας ενημερωσω οτι στο Λονδινο ταξιδεψα με την αγαπημενη μου θεια (τη μεγαλυτερη αδερφη της μητερας μου που μου ειχε παντα απιστευτη αδυναμια) για να ενημερωθω απο το γιατρο για την επεμβαση διορθωσης φυλου. Παρακολουθωντας σημερα τη Μπεττυ στην κυρια Στεφανιδου πειστηκα ακομη περισσοτερο για την επιλογη μου... Ολα δειχνουν οτι πολυ συντομα η Βαλεντινα Σταρ Τρανς θα αποκτησει και νομικο προσωπο στην κοινωνια... Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να βλεπω στον καθρεφτη μου ενα γυμνο κοριτσι με αντρικο οργανο...

Σας αγαπω ολους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Ειστε καταπληκτικα ατομα!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Δεν με ψηνεις με τιποτα οτι ο Εθνικος Σταρ ειναι πελατης σου, μαλλον για πολυ καλο φιλαρακι τον κοβω που σε αγαπαει πολυ και σου δειχνει την αδυναμια του απο εδω μεσα.

Πρεπει να σας ενημερωσω οτι στο Λονδινο ταξιδεψα με την αγαπημενη μου θεια (τη μεγαλυτερη αδερφη της μητερας μου που μου ειχε παντα απιστευτη αδυναμια) για να ενημερωθω απο το γιατρο για την επεμβαση διορθωσης φυλου. Παρακολουθωντας σημερα τη Μπεττυ στην κυρια Στεφανιδου πειστηκα ακομη περισσοτερο για την επιλογη μου... Ολα δειχνουν οτι πολυ συντομα η Βαλεντινα Σταρ Τρανς θα αποκτησει και νομικο προσωπο στην κοινωνια... Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να βλεπω στον καθρεφτη μου ενα γυμνο κοριτσι με αντρικο οργανο...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
μωρό μου δεν κάνεις και την θεία θείο έτσι για προπόνηση.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μωρό μου δεν κάνεις και την θεία θείο έτσι για προπόνηση.

Μωρακι μου η θεια δεν γινεται θειος με τιποτα! Ειναι μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γυναικα, ο μονος ανθρωπος που με εβλεπε σαν κοριτσακι απο παιδι και που οποτε πηγαινα σπιτι της με εντυνε με τα πιο ομορφα φορεματα. Μια τρομερα σικατη γυναικα που εχει στις ντουλαπες της μονο Missoni, Escada, Montana, Ferragamo, Chanel και YSL.

Eχετε ολοι πολλα φιλακια απο τη θεια Βαλεντινη (απο την οποια πηρα και το ονομα μου!)... Σας αγαπαει ολους παρα πολυ...

Μακια! Μακια!! Μακια!!! (και απο τις δυο μας)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Βαλεντινα μου χαιρομε απιστευτα που εισαι κοντα μας. Ευχομε ολα τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα.
Προσεχε μην κανης κατι που θα το μετανοιωσης αργοτερα.
Ερωτευσου.  Ο ερωτας ειναι το πιο ομορφο πραγμα στη γη.
Πιο πανω και απο Σεξ.  Απολαυσε τη ζωη.  Σου αξιζη.

Οσο για τον Εθνικο Σταρ σου λεω αληθεια.  Ειναι πελατης μου.  Δεν εχω λογους να λεω ψεματα βρε τρελο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αλικη μου θα στο ξαναπω και ας μην με πιστευης κοπελα μου. Δεν εχω λογους να λεω ψεματα κοπελα μου. Ο Εθνικος Σταρ ειναι πελατης μου ειναι ενεργητικος 100% και δεν μου αρεση να συζηταω για ατομα που με επισκεπτοντε. Απανταω ομως στο ερωτημα  σου. Οκ?? Τωρα κοπελα μου αν με πιστευης η οχι αυτο ειναι δικο σου θεμα για να ληξη αυτο.

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλικη μου θα στο ξαναπω και ας μην με πιστευης κοπελα μου. Δεν εχω λογους να λεω ψεματα κοπελα μου. Ο Εθνικος Σταρ ειναι πελατης μου ειναι ενεργητικος 100% και δεν μου αρεση να συζηταω για ατομα που με επισκεπτοντε. Απανταω ομως στο ερωτημα  σου. Οκ?? Τωρα κοπελα μου αν με πιστευης η οχι αυτο ειναι δικο σου θεμα για να ληξη αυτο.
δαναη ανοιξε το κινητο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom