tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Γλυκομούτσουνε, άσε τον Χότυ να "πληροφορεί" τους καινούργιους, σιγά σιγά θα μάθουν και αυτοί.
οχι φιλε δεν ειναι μουφα παρε τηλεφωνο και θα διαπιστωσεις
δεν το εψαξες καλα.. γι αυτο.. εχει θρεντ με τ'ονομα της...
παιδια τη βλέπω καιρό αυτή αλλά δεν έχω ακούσει καμιά κριτική...
για πείτε
SOSTOKIAYTO!δεν το εψαξες καλα.. γι αυτο.. εχει θρεντ με τ'ονομα της...
οχι φιλε δεν ειναι μουφα παρε τηλεφωνο και θα διαπιστωσεις
καλο παιδι στο γαμηση κ στον μπαφο δεν λεει οχι πολυ φιλικη χαλαρη με 50 ερηξα 2 ηπιαμε κ ενα τσιγαρο ολα καλα ....
παιδια τη βλέπω καιρό αυτή αλλά δεν έχω ακούσει καμιά κριτική...
για πείτε
μπράβο ρε... αυτη ειναι κριτική..καλο παιδι στο γαμηση κ στον μπαφο δεν λεει οχι πολυ φιλικη χαλαρη με 50 ερηξα 2 ηπιαμε κ ενα τσιγαρο ολα καλα ....
βατραχε εσυ εισαι το τσολι που λεει οτι τις φερνει το νταλαβερι?καλο παιδι στο γαμηση κ στον μπαφο δεν λεει οχι πολυ φιλικη χαλαρη με 50 ερηξα 2 ηπιαμε κ ενα τσιγαρο ολα καλα ....
Μάλλον την πέτυχες σε νιρβάνα και στις καλές της.καλο παιδι στο γαμηση κ στον μπαφο δεν λεει οχι πολυ φιλικη χαλαρη με 50 ερηξα 2 ηπιαμε κ ενα τσιγαρο ολα καλα ....
σιγα μονο 2 λαθη βλεπω σε 22.5 λεξειςβατραχε εσυ εισαι το τσολι που λεει οτι τις φερνει το νταλαβερι?
και εσυ στον αστερισμο του χαραλαμπου εισαι δικε μου γι αυτο καμια μερα απο τα ορθογραφικα σου θα μας πεταξεις τα ματια εξω
ελα τωρα,υπερβολες,ασε τον ανθρωπο να εκφραστει,αν μη τι αλλο ειναι απο τους πιο καλοπροαιρετους...σιγα μονο 2 λαθη βλεπω σε 22.5 λεξεις
στο συντακτικο υστερουμε λιγακι
π.χ η "κριτικη" θα μπορουσε να διαβαστει και ετσι: "καλο παιδι, στο γαμηση κ στον μπαφο δεν λεει, οχι πολυ φιλικη, χαλαρη, με 50 ερηξα 2, ηπιαμε κ ενα τσιγαρο, ολα καλα ...."
ελα τωρα,υπερβολες,ασε τον ανθρωπο να εκφραστει,αν μη τι αλλο ειναι απο τους πιο καλοπροαιρετους...
δεν γαμαω σημερα με ξενερωσατε .......