Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
πιο μικροκαμωμενη εννοω :) ή αλλο στυλ ποιο διαφορετικό. πχ η ντόρα δε μου αρέσει καθόλου.. στυλ ειναι, μπορει να ειναι χρυσο παιδι... :)

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ? ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Khan

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
eixe face tvra den xerw an exei. ina zeh

Αυτή είναι η Ίνα;

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxuC_0095.jpg

Αν είναι αυτή, καλό...

Άλλη φωτό της δεν βρήκα δυστυχώς.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ινα και ξερω ψωμι τη να λεμε....αλλα που την βρηκες τη φωτο γιατι αποτι ξερω δεν παιζουν

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ινα και ξερω ψωμι τη να λεμε....αλλα που την βρηκες τη φωτο γιατι αποτι ξερω δεν παιζουν

σουτ και συ !!! εξαρτημενε. αμα δε μου πεις να σε παντρεψω μα καμμια το 13 εμενα να με  :shit: :shit:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε Αλέφαντε ποια μου έχουν προτείνει/? όλες ξεπέτα μου λέτε οτι είναι (πλην της αγαπητής Τζούλης)...

αυτο??????  τι λέει ????    

Ε ωραια ρε φιλε... κανε ενα ντου δοκιμασε 3-4-5 ξερω και εγω ποσες και βγαλε ακρη ποια ειναι ξεπετα και ποια οχι. δηλαδη με το να ρωτας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια βγαζεις συμπερασμα? ειπαμε. για αλλους ειναι ξεπετα για ολους οχι. παιζει μεγαλο ρολο και το πως εισαι και το τι κανεις και το τι θελεις και το τι εισαι ικανος να κανεις και να δεχτεις. ελεος με τις παπαριες σου. ρωτησες μια, ρωτησες δυο, ρωτησες τρεις, ε τραβα να δοκιμασεις για να γαμησεις και να γαμηθεις. ε μα το ψωμι τελικα με κατι τυπακι σαν του λογου σου εχουμε σαλταρει ολοι. παπαρολογιες με το τσουβαλι. οκ, θελεις να την ψαξεις. ε, την εχεις που την ψαχνεις τωρα τοσο καιρο. πιστευω οτι αν ηθελες πραγματικα να δκιμασεις θα ειχες κανει το βημα. τελικα μαλλον κατι προμοταρεις. το θεμα ειναι ομως τι? και αμα το δεις και αλλιως ολοι εμεις που γαμαμε και γαμιομαστε απο τρανς οταν δεν υπερχε το ιντερνετ τι κανανμε? πως μαθαιναμε για τις οποιες υπηρεσιες τους? οεο. να σου το απαντησω και αυτο. λοιπον πηγαιναμε και καναμε πουτσοτεστ και κωλοτεστ κρεβατοντραιβ. κανε το και δεν θα χασεις. θα μαθεις πολλα απο την οποια ερευνα κανεις. μην χειροτερα  με την παρτυ σου. σου εχουνε προτεινεις ουκ ολιγες. αποφασισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
πιο μικροκαμωμενη εννοω :) ή αλλο στυλ ποιο διαφορετικό. πχ η ντόρα δε μου αρέσει καθόλου.. στυλ ειναι, μπορει να ειναι χρυσο παιδι... :)
ενας ειναι ο ανθρωπος σου ο ΛΙΛΑΣ τελος.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
καλησπερα, εχουμε κανενα νεο απο ντεζι?

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
επιπλέον έχει σβήσει το λογαριασμό της εδώ...

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα αν η καθε ξεπετοεβιτα μας κανει να πλακονομαστε τοτε οπως λες και εσυ εμεις φταιμε που ζητανε τοσα.....εγω δεν εχω θεμα να παρω πισω την φραση μου αλλωστε οι χαρακτηρισμοι ποτε δεν αντιπροσωπευαν τον χαρακτηρα μου αλλα παραδεξου πως το αστοδιαλο θα πειραζε τον καθενα την στιγμη μαλιστα που ειχα και δικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom