Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
:headbang: :headbang:αντι να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τραβεστί ασχολούμαστε με δυο ξεφωνιμένες
δεν σε υποχρεωνει κανεις να ασχοληθεις μαζι τους,απλα αγνοησε τες αμα δεν γουσταρεις,μην βριζετε χωρις λογο

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
ας ανοίξουν ένα ξεχωριστό φορουμ με τίτλο "ξεφωνημένες τραβεστί" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

edefdsm

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
aliki-xania ! σου εστειλα καποια μηνηματα, τα πηρες;

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ας ανοίξουν ένα ξεχωριστό φορουμ με τίτλο "ξεφωνημένες τραβεστί" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ποια ειναι ξεφωνημενη φαινεται απο τον τροπο που συμπεριφερεται. Εγω για παραδειγμα θεωρω δειγμα ξεφωνημενης συμπεριφορας το να βγαζουμε κακιες για ατομα που βρηκαν φρικτο θανατο, να εμφανιζομαστε ως πελατες ενω ειμαστε πικραμενες πατρονες και να φτυνουμε χολη για ολα τα ατομα που γνωρισαμε τα τελευταια εξηντα χρονια...

Αλλοι μπορει να θεωρουν εμενα ξεφωνημενη λογω εμφανισης. Δεκτο ΚΑΙ αυτο.

Το θρεντ εχει χωρο για ολους. Και για ξεφωνημενες τραβεστι και για ξεφωνημενους τσατσους και για ξεφωνημενες πατρονες  και για ξεφωνημενα πελατακια.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην χανεις αδικα το καιρο σου μουφα ειναι η δουλεια!!!
στειλε στη δαναη μονο!!!θα σε φτιαξει αυτη!!! ;)
  κουκλιτα μου μεχρι και εδω θα κανεις κουμαντο........ στα χωραφακια σου......... μεχρι εκει εισαι.............................

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Συνάδελφοι νομίζω ότι κάναμε το μαγαζί  μπουρδελο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ποια ειναι ξεφωνημενη φαινεται απο τον τροπο που συμπεριφερεται. Εγω για παραδειγμα θεωρω δειγμα ξεφωνημενης συμπεριφορας το να βγαζουμε κακιες για ατομα που βρηκαν φρικτο θανατο, να εμφανιζομαστε ως πελατες ενω ειμαστε πικραμενες πατρονες και να φτυνουμε χολη για ολα τα ατομα που γνωρισαμε τα τελευταια εξηντα χρονια...

Αλλοι μπορει να θεωρουν εμενα ξεφωνημενη λογω εμφανισης. Δεκτο ΚΑΙ αυτο.

Το θρεντ εχει χωρο για ολους. Και για ξεφωνημενες τραβεστι και για ξεφωνημενους τσατσους και για ξεφωνημενες πατρονες  και για ξεφωνημενα πελατακια.

βγαλε το σκασμο τωρα!!  και ασε τους συναγωνιστες νανταλλαξουν αποψεις!
    μια χαρα ! το τσολι το εχεις ακομη μεσα σου και το δουλευεις και καλα!!!!!!!!!!!!!

dionysiac

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν με ενδιαφερει το γινεται εδω μεσα με το κραξιμο.

aliki - xania εισαι σκετη καυλα στην φωτογραφια που εμφανιζεται διπλα απο τα μηνυματα σου!!!

καθοτι ειμαι καινουργιος δεν εχω πληροφοριες για σενα.

σε παρακαλω πολυ ενημερωσε με με π.μ. (σου εχω στειλε ηδη ενα)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προσεχε γιατι αυριο το πρωι μη σε δουμε λιγο ζαλισμενη...
    παρε την Μαριλου να δεις πως πηγε αποψε.......... κοιτα τις δουλιτσες σου ..... και ασε εμενα......... παπουυυυυυυυυυυυ.....................

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν με ενδιαφερει το γινεται εδω μεσα με το κραξιμο.

aliki - xania εισαι σκετη καυλα στην φωτογραφια που εμφανιζεται διπλα απο τα μηνυματα σου!!!

καθοτι ειμαι καινουργιος δεν εχω πληροφοριες για σενα.

σε παρακαλω πολυ ενημερωσε με με π.μ. (σου εχω στειλε ηδη ενα)

αγαπητε συναγωνιστη δε προκειται ποτε να τη δεις απο κοντα!!ειναι μουφα η δουλεια!!
οι μονες εδω που θα μιλησεις σε μυνημα και θελουν ραντεβου ειναι η δαναη η ναντια η συλβια και η κιμ(νικολ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom