αντι να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τραβεστί ασχολούμαστε με δυο ξεφωνιμένες
καβαλας πας καθολου?
αντι να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τραβεστί ασχολούμαστε με δυο ξεφωνιμένες
μάλλον αυτός θα μεταδώσει στα κορίτσια τα κονδυλώματα που κώλυσε από εσένα.βαλε γαντι φιλε γιατι μπορει να κολησεις και τιποτα!!!!!!!!
δεν σε υποχρεωνει κανεις να ασχοληθεις μαζι τους,απλα αγνοησε τες αμα δεν γουσταρεις,μην βριζετε χωρις λογοαντι να ασχολούμαστε με το που θα βρούμε τραβεστί ασχολούμαστε με δυο ξεφωνιμένες
μάλλον αυτός θα μεταδώσει στα κορίτσια τα κονδυλώματα που κώλυσε από εσένα.
;να αγιασει το στομα σου, συναδελφε....
ρε adminαδες πεταξτε τις σε αλλο φορουμας ανοίξουν ένα ξεχωριστό φορουμ με τίτλο "ξεφωνημένες τραβεστί"
aliki-xania ! σου εστειλα καποια μηνηματα, τα πηρες;
ας ανοίξουν ένα ξεχωριστό φορουμ με τίτλο "ξεφωνημένες τραβεστί"
κουκλιτα μου μεχρι και εδω θα κανεις κουμαντο........ στα χωραφακια σου......... μεχρι εκει εισαι.............................μην χανεις αδικα το καιρο σου μουφα ειναι η δουλεια!!!
στειλε στη δαναη μονο!!!θα σε φτιαξει αυτη!!! ;)
τι εγινε μπαινεις και με αλλο ονομα............ δημοτικο δημοτικο! αλλα το πας καλα!!!!!!!!!!!!!!!!εξω απο την παράγκα
μια χαρα ! το τσολι το εχεις ακομη μεσα σου και το δουλευεις και καλα!!!!!!!!!!!!!Το ποια ειναι ξεφωνημενη φαινεται απο τον τροπο που συμπεριφερεται. Εγω για παραδειγμα θεωρω δειγμα ξεφωνημενης συμπεριφορας το να βγαζουμε κακιες για ατομα που βρηκαν φρικτο θανατο, να εμφανιζομαστε ως πελατες ενω ειμαστε πικραμενες πατρονες και να φτυνουμε χολη για ολα τα ατομα που γνωρισαμε τα τελευταια εξηντα χρονια...
Αλλοι μπορει να θεωρουν εμενα ξεφωνημενη λογω εμφανισης. Δεκτο ΚΑΙ αυτο.
Το θρεντ εχει χωρο για ολους. Και για ξεφωνημενες τραβεστι και για ξεφωνημενους τσατσους και για ξεφωνημενες πατρονες και για ξεφωνημενα πελατακια.
βγαλε το σκασμο τωρα!! και ασε τους συναγωνιστες νανταλλαξουν αποψεις!
μια χαρα ! το τσολι το εχεις ακομη μεσα σου και το δουλευεις και καλα!!!!!!!!!!!!!
παρε την Μαριλου να δεις πως πηγε αποψε.......... κοιτα τις δουλιτσες σου ..... και ασε εμενα......... παπουυυυυυυυυυυυ.....................προσεχε γιατι αυριο το πρωι μη σε δουμε λιγο ζαλισμενη...
δεν με ενδιαφερει το γινεται εδω μεσα με το κραξιμο.
aliki - xania εισαι σκετη καυλα στην φωτογραφια που εμφανιζεται διπλα απο τα μηνυματα σου!!!
καθοτι ειμαι καινουργιος δεν εχω πληροφοριες για σενα.
σε παρακαλω πολυ ενημερωσε με με π.μ. (σου εχω στειλε ηδη ενα)