Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αμαν !!!!πωπωπω μην το πεις πουθενα δε θελω να μαθευτει ετσι?
Οχι βεβαια κοριτσι μου. Το ορκιζομαι στη συναγωνιστικη μου τιμη. Τι να πω.. Κριμα.
αμαν !!!!πωπωπω μην το πεις πουθενα δε θελω να μαθευτει ετσι?
καταξευτιλησες μια εικονα........... που ειχαν ολοι για εσενα......... δεν θα σου μιλουσα ετσι............. αλλα προκαλεσες
εσύ την έχεις αφήσει στην Καζαμπλάνκα?μια εικονα μονο???
αφου εχω βγαλει πολλες φωτογραφιες!!!
αλικη τη πουτσα σου την πλενεις καθολου???
υπαρχουν φημες για σενα............
εχεις κανει λεει πολλους στρατηγους.................................
Η ταραχη σου γλυκεια μου ........... τα λεει ολα ............ και εγω στην θεση σου τα ιδια θα ελεγα..........................α ξεχασα να σας πω,πως ειμαι και λιγο η καρλοτα!!!!!
εσύ την έχεις αφήσει στην Καζαμπλάνκα?
Η ταραχη σου γλυκεια μου ........... τα λεει ολα ............ και εγω στην θεση σου τα ιδια θα ελεγα..........................
Αντε βγηκε και ενα καλο...!!!!!! Σε εμαθαν και οι καινουργιοιΗ ταραχη σου γλυκεια μου ........... τα λεει ολα ............ και εγω στην θεση σου τα ιδια θα ελεγα..........................
και θα πω ..οτι οι αλλες δεν πηραν θεση, κακος και δεν υπαρχει λογος να φοβουνται... κριμα...Αντε βγηκε και ενα καλο...!!!!!! Σε εμαθαν και οι καινουργιοι
ενταξει ρε Μπεττυ θα παμε......και τωρα σκατοτραβελα πηγαιντε για υπνο!!! ουστ σκατοπουστες!!!!!!!!
και θα πω ..οτι οι αλλες δεν πηραν θεση, κακος και δεν υπαρχει λογος να φοβουνται... κριμα...
και δεν προκειται να παρουν γλυκεια μου!!!ελεγχω ολη τη συγγρα αυτη τη στιγμη!!!!
μη λες πολλα γιατι ειπαμε ε?? προσεχε!!!!
Βασικα καλησπερα σας.
Τι παραλυρημα... Πιες ενα χαμομηλι να ηρεμησεις λιγο. ΚΡΙΜΑ...
καταρχην δεν μιλας στην συλβια ουτε στην Δαναη , αυτα στα μαλακισμενα που τα κανεις οπως θελεις..... δεν σε φοβαμαι ,γιατι δεν εισαι τιποτα. Περα απο ενα ντελο και ενα παρακμιακο μαγαζακι ..... τιποτα δεν εισαι..... Γερασες κιολας!!!!!!!!!!και δεν προκειται να παρουν γλυκεια μου!!!ελεγχω ολη τη συγγρα αυτη τη στιγμη!!!!
μη λες πολλα γιατι ειπαμε ε?? προσεχε!!!!
βαγγεληηηηηηηηηηηηηηηηηη κανε κλισμα και βαλε μια τσιπουρα στο κωλο σου!!!
αφου μπαινετε στη διαδικασια και απαντατε...Δεν εισαι σε θεση να κανεις τετοια σχολια. Συνελθε και προσπαθησε να το σωσεις λιγο γιατι εγινες τελειως ΡΟΜΠΑ. Αφου δεν μπορεις να διαχειριστεις την εικονα σου ουτε καν σε ενα φορουμ, τι τα θες ολα τ'αλλα;;;
ΚΡΙΜΑ...