Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οπως ξερετε η βαλεντινοαγαπουλα σας σας βλεπει ολους τελειως φιλικα. Δεν κινδυνευετε απο μενα μωρακια μου τετραπερατα... Εδω μπαινω γιατι μου αρεσει το κλιμα.

Μακια, μακια, μακια!!!

Επισκέπτης
Οπως ξερετε η βαλεντινοαγαπουλα σας σας βλεπει ολους τελειως φιλικα. Δεν κινδυνευετε απο μενα μωρακια μου τετραπερατα... Εδω μπαινω γιατι μου αρεσει το κλιμα.

Μακια, μακια, μακια!!!
και από εμένα πολλά μάκια μωρό μου τρελιάρικο και παθιάρικο.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα κουκλακια του σαιτ:

:grouphug:

(τι κρυβουν στη μεση; μηπως το βαλεντινακι που ολο λετε οτι ειναι κακασχημο; :2funny: :2funny: :2funny:)

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Τα κουκλακια του σαιτ:

:grouphug:

(τι κρυβουν στη μεση; μηπως το βαλεντινακι που ολο λετε οτι ειναι κακασχημο; :2funny: :2funny: :2funny:)

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
όχι και κακάσχημο το Βαλεντινάκη? μια χαρά μωράκι είναι με μια γλυκιά και ζεστή αγκαλίτσα.

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
όχι και κακάσχημο το Βαλεντινάκη? μια χαρά μωράκι είναι με μια γλυκιά και ζεστή αγκαλίτσα.
Από τα πιο ομορφα μωρακια είναι το Βαλεντινάκι...μακάρι να ήταν και όλα τα άλλα κοριτσια το ίδιο ζεστα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ξερω πολυ καλα οτι δεν ειμαι η πιο ομορφη τρανσεξουαλ μωρακι... Ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογακια   :)

Μπορω να γινω ενα καταπληκτικο φιλαρακι ομως!!!

Μακια, μακια, μακια!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα! σε ολα τα ομορφα κοριτσια! Βαλεντινα, Δαναη και Συλβια!!! καλημερα σε ολους εσας που μας εχεται κανει να γινομαστε και καλητερες!! χαμος παλι.... δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω: Αν υπαρχω.... αν ειμαι Πρακτορας...  εδω ειμαι και σας γουσταρω!! να πω και οτι το σαιτ εχει γινει καλητερο, με αλλη πνοη, ας το δουμε θετικα! και πιστευω οτι αυτη που αλαξε την καθημερινοτητα και βλεπω οτι εχουν γραφτει πανω απο 100 σελιδες σε λιγοτερο απο ενα μηνα ειναι η Βαλεντινα!! κοριτσι μου εχεις απιστευτο χιουμορ...

Επισκέπτης
Ξερω πολυ καλα οτι δεν ειμαι η πιο ομορφη τρανσεξουαλ μωρακι... Σε ευχαριστω τα ομορφα λογακια  :)

Μακια, μακια, μακια!!!
ναι μωρό μου να γίνουμε καλά φιλαράκια να τα λέμε και από κοντά που και που.

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω πολυ καλα οτι δεν ειμαι η πιο ομορφη τρανσεξουαλ μωρακι... Σε ευχαριστω τα ομορφα λογακια   :)

Μακια, μακια, μακια!!!

ειπα απο τα πιο ομορφα (οχι η ομορφοτερη) αλλα στο συνδυασμο ομορφιας , γλυκύτητας και ζεστασιας που προβαλεις είναι η καλύτερη.

...Και ναι, θελουμε να εισαι το φιλαρακι μας!!!!

Φιλακια πολλά

Επισκέπτης
Καλημερα! σε ολα τα ομορφα κοριτσια! Βαλεντινα, Δαναη και Συλβια!!! καλημερα σε ολους εσας που μας εχεται κανει να γινομαστε και καλητερες!! χαμος παλι.... δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω: Αν υπαρχω.... αν ειμαι Πρακτορας...  εδω ειμαι και σας γουσταρω!! να πω και οτι το σαιτ εχει γινει καλητερο, με αλλη πνοη, ας το δουμε θετικα! και πιστευω οτι αυτη που αλαξε την καθημερινοτητα και βλεπω οτι εχουν γραφτει πανω απο 100 σελιδες σε λιγοτερο απο ενα μηνα ειναι η Βαλεντινα!! κοριτσι μου εχεις απιστευτο χιουμορ...
το Βαλεντινάκι είναι κορυφή. είναι η ιέρεια του έρωτα και του πάθους.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
παντως βαλεντινα αυτο που παραδεχομαι σε σενα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις απο προσβολες,ειρωνιες και κραξιματα και διατηρεις ενα φιλικο υφος(αν εισαι εσυ  το ατομο πισω απ"το avatar και οχι καποιος αλλος).Η ερωτηση μου ειναι η εξης-ποιος ειναι ο σκοπος σου σ"αυτο το thread?Λες οτι δεν διαφημιζεις τη δουλεια σου,οτι δεν δινεις πληροφοριες για αλλα trans,οτι δεν τσακωνεσαι με αλλα trans κτλ.Καποια στιγμη θα βαρεθεις να ποσταρεις γλυκαναλατες χαιρετουρες και μακια και οι υπολοιποι δεν θα εχουν ορεξη να απαντανε στα ιδια και τα ιδια.Σκεψου το λιγο!

Επισκέπτης
παντως βαλεντινα αυτο που παραδεχομαι σε σενα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις απο προσβολες,ειρωνιες και κραξιματα και διατηρεις ενα φιλικο υφος(αν εισαι εσυ  το ατομο πισω απ"το avatar και οχι καποιος αλλος).Η ερωτηση μου ειναι η εξης-ποιος ειναι ο σκοπος σου σ"αυτο το thread?Λες οτι δεν διαφημιζεις τη δουλεια σου,οτι δεν δινεις πληροφοριες για αλλα trans,οτι δεν τσακωνεσαι με αλλα trans κτλ.Καποια στιγμη θα βαρεθεις να ποσταρεις γλυκαναλατες χαιρετουρες και μακια και οι υπολοιποι δεν θα εχουν ορεξη να απαντανε στα ιδια και τα ιδια.Σκεψου το λιγο!
λοιπόν για όσους αμφιβάλουν για την Βαλεντίνα θα οργανώσω ένα τσάι πάρτυ  και σε αυτό θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αυτού του υπέροχου πλάσματος που το λένε Βαλεντίνα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα και στο Αλικακι μας το γλυκο! Που τα ακουσε και αυτο χτες το βραδυ... :grin: Ολοι πρεπει να ειμαστε μια παρεουλα εδω μεσα με αφθονο χιουμορ (που το θεμα το σηκωνει αρκετες φορες)και καλη διαθεση.. Δεν ειναι ολα θεμα διαφημισης κι ενημερωσης, αλλα κι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Καλημερα και στο Αλικακι μας το γλυκο! Που τα ακουσε και αυτο χτες το βραδυ... :grin: Ολοι πρεπει να ειμαστε μια παρεουλα εδω μεσα με αφθονο χιουμορ (που το θεμα το σηκωνει αρκετες φορες)και καλη διαθεση.. Δεν ειναι ολα θεμα διαφημισης κι ενημερωσης, αλλα κι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Βαλεντινάκη συμφωνείς να οργανώσουμε ένα τσάι πάρτι γνωριμίας και σύσφιξης σχέσεων?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνω να γινουμε ολη μια ομορφη παρεουλα χωρις κακιες και ανταγωνισμους. Πολυ ωραια ιδεα να βρεθουμε και ολοι απο κοντα καποια στιγμη!  :)  Και φυσικα καλοδεχουμενοι και οσοι δεν ειναι φαν των τρανσεξουαλ σε ερωτικο επιπεδο αλλα γουσταρουν την πλακιτσα που γινεται εδω!!!

Μακια!!!!

Επισκέπτης
Συμφωνω να γινουμε ολη μια ομορφη παρεουλα χωρις κακιες και ανταγωνισμους. Πολυ ωραια ιδεα να βρεθουμε και ολοι απο κοντα καποια στιγμη!  :)  Και φυσικα καλοδεχουμενοι και οσοι δεν ειναι φαν των τρανσεξουαλ σε ερωτικο επιπεδο αλλα γουσταρουν την πλακιτσα που γινεται εδω!!!

Μακια!!!!
μπράβο ρε Βαλεντινάκη όταν θα είναι όλα τα παιδιά μαζεμένα εδώ μέσα θα το κανονίσουμε .

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
Valentina_Star_Trans Πανω που ειχες αρχισει να βαζεις σωστες φωτογραφιες μας βαζεις τωρα αυτη την μακρινη !
ο κοσμοσ θελει να σε δει δε το εχεις καταλαβει ??? :think: :think:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Valentina_Star_Trans Πανω που ειχες αρχισει να βαζεις σωστες φωτογραφιες μας βαζεις τωρα αυτη την μακρινη !
ο κοσμοσ θελει να σε δει δε το εχεις καταλαβει ??? :think: :think:

Να εισαι καλα μωρακι μου! Θα μπουν και αλλες φωτογραφιες, πιο κοντινες αν αυτο θελετε. Αυτη εδω ειναι μια απο τις αγαπημενες μου, αν και ειναι λιγο μελαγχολικη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom