Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συλβια,

τρομερα βαρετα. Περιμενω πως και πως να τελειωνω απο εδω (επαρχια) που ειμαι τις δουλειες μου να γυρισω. υπολογιζω μεχρι αρχες καλοκαιριου.
Ασε πικρα.

Η επαρχια δυστυχως πεθαινει, και η αθηνα δεν χαμπαριαζει. Στο τελος θα πε8ανει και αυτη.

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι κανουν οι αγαπητες τρανσετες?? βλεπω αλλαξαμε καουκες ε?? :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συλβια,

τρομερα βαρετα. Περιμενω πως και πως να τελειωνω απο εδω (επαρχια) που ειμαι τις δουλειες μου να γυρισω. υπολογιζω μεχρι αρχες καλοκαιριου.
Ασε πικρα.

Η επαρχια δυστυχως πεθαινει, και η αθηνα δεν χαμπαριαζει. Στο τελος θα πε8ανει και αυτη.
βρε μωρακι οχι και πικρα η επαρχια......εγω βασικα γυριζω ολη την ελλαδα....εκει ο κοσμος ειναι πολυ  διαφορετηκος απο την πολη

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Συλβια,

Ασε πικρα.

Γιατί ρε Αρκά???σε ποια επαρχία είσαι????

Επισκέπτης
Γκασμαδια ειμαι.
Ξαναμετακομιζω αθηνα συντομα.
δεν την παλευω εδω

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εμενα μαρεσουν οι original trans και οχι οι crossdressers!εσυ παντως δεν ανηκεις πουθενα!!! ;)
το οτι καποια φοραει περουκα για να κανει αλαγη δεν  παει να πει οτι δεν ειναι και original travesti αυτο θα επρεπε να το ξερεις εφ οσον εισε θαμονας στις κουκλες αλλα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το thread παντως εχει γινει αρκετα βαρετο. Τιποτα καινουργιο, καμμια κριτικη, τιποτα το αξιολογο.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και τα αγορια της παρεας!
ενα καλωσορισμα και στην Αλικη...βρε πως αντεχεις τους Γερμανους? 1 βδομαδα δουλεψα σε club στο Αννοβερο και ξενερωσα! τωρα θα μου πεις πως αντεχω τους εγγλεζους...!

...αυτο παντως που εχω να πω ειναι οτι παρολο τον τσαμπουκα που δειχνουν οι Ελληνες ως πελατες - "εραστες" ειναι πολυ πιο θερμοι αλλα και ΚΑΘΑΡΟΙ! απο τους περισσοτερους ξενους που συνανταω...δε λεω, ισως οι Βορειοι να ειναι πιο εκφυλοι αλλα συνηθως βιωνουν τον σεξουαλικο τους "εξευτελισμο" ως τιμωρια (που οδηγει στον οργασμο!) ενω οι Ελληνες τον βιωνουν ως σεξουαλικο παιχνιδι και ως απολαυση με αποτερο σκοπο παντα την ολοκληρωση και οχι την "αυτο-τιμωρια" λογω θρησκευτικων ή ηθικων αποθημενων!

Με αλλα λογια οι Ελληνες ειναι μερακληδες στο σεξ ενω οι Βορειοι ειναι απλα...καταπιεσμενοι αγχωμενοι εργατες!
Αλλο δηλαδη επικουρειος και αλλο μαζοχιστης...

...μετα απο τον συντομο φιλοσοφικο μου οιστρο ...σας αφηνω με θετικη σκεψη και μπολικη νοσταλγια!

xxx
n

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το οτι καποια φοραει περουκα για να κανει αλαγη δεν  παει να πει οτι δεν ειναι και original travesti αυτο θα επρεπε να το ξερεις εφ οσον εισε θαμονας στις κουκλες αλλα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν ειμασταν στη δεκαετια του 80 ισως... τωρα πλεον μονο η κουμαριανου φοραει καουκα και τα πουστρακια !!οι originaltrans
οχι!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) γκεγκεεεεεεεεεεε?????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
να σαι καλα που για αλλη μια φορα μας υπενθιμιζεις οτι η λεξη greeklover δεν ειναι μυθος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αν ειμασταν στη δεκαετια του 80 ισως... τωρα πλεον μονο η κουμαριανου φοραει καουκα και τα πουστρακια !!οι originaltrans
οχι!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) γκεγκεεεεεεεεεεε?????
ιδιμονα μου εσυ

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμενα μαρεσουν οι original trans και οχι οι crossdressers!εσυ παντως δεν ανηκεις πουθενα!!! ;)
    Γιατι Γλυκεια μου;;;;;; δηλαδη τι σου αρεσει;;;; του στιλ σου;;; εχω καταλαβει απο καιρο οτι εισαι καποια κομπλεξικη Τρανς , γιατι παρακολουθω συνεχως τα σχολια σου και πως τα ξερεις και ολα... και μπορουν οι υπολοιποι  να το διασταυρωσουν αν κοιταξουν  πισω ,πως αντιδρας και πως πεταγεσαι, κατα τις εμφανισεις σου..... λοιπον δεν ξερω πια εισαι... προσεχε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. που λες.... και μπορει να ξερω πια εισαι ... θα το βαλω κουιζ, να δουν οσοι ενδιαφερονται στα γραπτα σου για την ΤΑΝ. ΚΕΛ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κοριτσιαααα εεεπ!!
μην μαλωνετε!
σας παρακαλω κρατηστε ενα επιπεδο!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
    Γιατι Γλυκεια μου;;;;;; δηλαδη τι σου αρεσει;;;; του στιλ σου;;; εχω καταλαβει απο καιρο οτι εισαι καποια κομπλεξικη Τρανς , γιατι παρακολουθω συνεχως τα σχολια σου και πως τα ξερεις και ολα... και μπορουν οι υπολοιποι  να το διασταυρωσουν αν κοιταξουν  πισω ,πως αντιδρας και πως πεταγεσαι, κατα τις εμφανισεις σου..... λοιπον δεν ξερω πια εισαι... προσεχε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. που λες.... και μπορει να ξερω πια εισαι ... θα το βαλω κουιζ, να δουν οσοι ενδιαφερονται στα γραπτα σου για την ΤΑΝ. ΚΕΛ
πες τα βρε αλικη  γιατι ολα και ολες τις ξερει...αλλα και εγω την ξερω πια ειναι και οτι δεν ειναι αντρας αλλα cd  τρανς που μαλακιες...αν ειχε τα κοτσια θα τα ελεγε στις κουκλες αυτα και οχι εδω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μια γλυκια καλησπερα κι απο μενα. Εχουμε θεματακι βλεπω...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom