Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αριων ο βουλγαρογαμης,ρε συ ολο βουλγαρες γνωριζεις τι κολλημα ειναι αυτο? :2funny: :2funny: :2funny:τις εχεις ξεκωλιασει τις αμοιρες
και Ρωσίδες με Ουκρανέζες όχι μόνο Βουλγάρες απλά έχω καλά κονέ.
τώρα βρήκα κάτι καλό και θα μου έρχεται στο νέο γραφείο να ψιλομαζεύει με τα τυχερά φυσικά 31 ετών και χήρα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
και Ρωσίδες με Ουκρανέζες όχι μόνο Βουλγάρες απλά έχω καλά κονέ.
τώρα βρήκα κάτι καλό και θα μου έρχεται στο νέο γραφείο να ψιλομαζεύει με τα τυχερά φυσικά 31 ετών και χήρα.
Ειμαι και εγω λιγο ακαταστατος σε ξενοδοχειο ερχεται? :2funny:

θα μας γαμησει ο yanbi αυριο,του γαμησαμε το θρεντ :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα μωρε ας το συνεχισουν απο εκει που το αφησαμε.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καληνυχτα βρασιδα και ασε τις καθαριστριες ησυχες,τις εχεις ξεσκισει στο ΨΠΣ ολες και εχουμε πιασει κατσαριδες :grin:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
τελικα παιζει τιποτα καλο?θεσσαλονικη
υπαρχει μια αγγελια με κατι ισπανικο......

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η΄εχεις ''καψει''τον εγκεφαλο σου με κακης ποιοτητας φθηνα,ληγμενα ναρκωτικα-χαπια  ή πουλας τρελλιτσα μεχρι αηδιας και δε γουσταρεις να μιλανε και οι αλλες τρανς.
Τελικα κανεις δωρα γραβατες,παπουτσια και φαγητο(ουζακι με ψαρικα)?   
Εχεις πλακα παντως,πρωινες ωρες να σε πετυχω μεταμορφωμενο γιαπη    ολα τα λεφτα   

Την αποψη σου να την λες. Δεν γουσταρω να μου λες τι θα λεμε και με ποιους θα το λεμε.  Κουμαντο στο σπιτη σου.  Εδω ειναι ελευθερο σιτε να λεη ο καθενας την αποψη του για ολες και για ολα. Εχω μαθη οτι σε βαζουν να τα κανης ολα αυτα.  Αν πιστευης οτι μπηκες εδω για να μας βουλωσης το στομα μαζεψου. Στο ξαναλεω μαζεψου.
Δεν σε βαλαμε εδω για να μας κριτικαρης σε οτι λεμε. Ειμαστε μεγαλα κοριτσια και δεν εχουμε αναγκη απο νταντα. Μην συνεχιζης να μας επιτηθεσε. Εκτιθεσε. Προσεχε

Φυσικα και θελω να μιλανε και οι αλλες τρανς valentinopsolara78 μου.. Την αποψη μου λεω απλα.

Μακια, μακια, μακια!!!

klimt1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες. βρηκα στο ADULT μια ts ονοματη xara cha8,100 ευρο το δωρακι,ειναι καλη την ξερει κανεις?
υ.σ.δεν εχω παει ποτε με ts αλλα πολυ το θελω,ειδικα με αυτες τις φοτο με ts που ειναι στο internet

Επισκέπτης
Βλέπω η ζήλια πάει σύννεφο σε αυτό το thread, doritis κουράγιο βρε θα σταθείς και εσύ τυχερός μιά μέρα! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Βλέπω η ζήλια πάει σύννεφο σε αυτό το thread, doritis κουράγιο βρε θα σταθείς και εσύ τυχερός μιά μέρα! :2funny:
Καλημέρα Ταράτσα Σταρ Τρανς :smitten: :smitten: :smitten: πως κοιμήθηκες μωρό μου???? :2funny: :2funny: :2funny:
Ταρατσομάκια μάκια μάκια!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μια γλυκια βαλεντινοκαλημερα σε ολα τα βαλεντινομωρακια του σαίτ!

(Η ανακωχη δεν κρατησε ουτε 24 ωρες. Απο τη στιγμη που ειπα οτι ειναι κακογουστο να σχολιαζουν οι τρανς του σαιτ τις συναδερφους τους γιναμε κωλος... Αρχισαν οι επιθεσεις και οι απειλες)

Ταρατσοαγκαλιτσες και Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!

Επισκέπτης
Μια γλυκια βαλεντινοκαλημερα σε ολα τα βαλεντινομωρακια του σαίτ!

(Η ανακωχη δεν κρατησε ουτε 24 ωρες. Απο τη στιγμη που ειπα οτι ειναι κακογουστο να σχολιαζουν οι τρανς του σαιτ τις συναδερφους τους γιναμε κωλος... Αρχισαν οι επιθεσεις και οι απειλες)

Ταρατσοαγκαλιτσες και Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!
καλώς την αρχαία Επίδαυρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom