You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Αν θες να σκάσεις 150...πήγαινεθελω να δοκιμασω πρωτη φορα με trans σε ενεργητικο ρολο εγω.. τσεκαρα Nancy και την φιλη της την Alexandra ειναι πολυ δυνατα..εσεις τι λετε; ευχαριστω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσειςθελω να δοκιμασω πρωτη φορα με trans σε ενεργητικο ρολο εγω.. τσεκαρα Nancy και την φιλη της την Alexandra ειναι πολυ δυνατα..εσεις τι λετε; ευχαριστω
CSD28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
.
Με άλλα λόγια πιστεύω πως είναι καλή, αλλά θα πρέπει να της αρέσεις.
Όσο αφορά την Φένια είχα πάει εγώ πριν καιρό και εμένα δεν μου άρεσε το στυλάκι της. Ενώ είναι επαγγελματίας και το παλεύει και όντως έχει πολύ καλό σώμα+πούτσο, έχει όμως ένα "υφάκι". Δεν της άρεσα και το έκανε ξεκάθαρο από την αρχή, είχε μια ξενέρα απέναντι μου ενώ το πάλεψε στο σεξ, το γεγονός ότι με είχε σαν να βρωμούσα ή να ήμουν κάνας Quasimodo ήταν πολύ ξενέρα.Φιλε γουστα ειναι αυτα.. απλα ο χωρος της ειναι ενα διαμέρισμα πολυ μικρο γεμάτο ρουχα αν δεν κανω λαθος επειδη ασχολιόταν με την υποκριτική. Νορμαλ άνθρωπος συζητήσιμη και ευχάριστη
Η Τζούλι είναι Κροςη τζουλι δεν ειναι αθηνα? μπορει να ειναι λιγο αντρουα που λες αλλα θα δεις χαρα!!!
Δεν το λέω για κακό απλά να ξέρει
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Στην περίπτωση μου δεν ελαβα κατι τέτοιο πάντως..
Όσο αφορά την Φένια είχα πάει εγώ πριν καιρό και εμένα δεν μου άρεσε το στυλάκι της. Ενώ είναι επαγγελματίας και το παλεύει και όντως έχει πολύ καλό σώμα+πούτσο, έχει όμως ένα "υφάκι". Δεν της άρεσα και το έκανε ξεκάθαρο από την αρχή, είχε μια ξενέρα απέναντι μου ενώ το πάλεψε στο σεξ, το γεγονός ότι με είχε σαν να βρωμούσα ή να ήμουν κάνας Quasimodo ήταν πολύ ξενέρα.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Τι εννοείς φίλος;.
Όσο αφορά την Φένια είχα πάει εγώ πριν καιρό και εμένα δεν μου άρεσε το στυλάκι της. Ενώ είναι επαγγελματίας και το παλεύει και όντως έχει πολύ καλό σώμα+πούτσο, έχει όμως ένα "υφάκι". Δεν της άρεσα και το έκανε ξεκάθαρο από την αρχή, είχε μια ξενέρα απέναντι μου ενώ το πάλεψε στο σεξ, το γεγονός ότι με είχε σαν να βρωμούσα ή να ήμουν κάνας Quasimodo ήταν πολύ ξενέρα.
CSD28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Είχα πάει στο διαμέρισμά της μετά από συνεννόηση, ανοίγει την πόρτα και τις λέω "Ποπο πολύ όμορφη" και μου λέει κάτι του στυλ "Μακάρι να μπορούσα να έλεγα το ίδιο και για εσένα", το πείρα στο φλου, μπαίνουμε μέσα ξεντυνόμαστε και γενικά μου έλεγε αρκετά μη/όχι και ουσιαστικά δεν ήθελε να την ακουμπάω ιδιαίτερα.Τι εννοείς φίλος;
Από εκεί και μετά όμως έκατσε έκανε την δουλειά της για αυτό λέω ότι είναι επαγγελματίας και θα πω ότι είναι εμφανισιακά και από προσόντα πολύ καλή.
Απλά έχω πάει και με άλλες και ποτέ δεν μου έχει τύχει τέτοια αντιμετώπιση από trans ή γυναίκα (επαγγελματίας εννοώ), για αυτό μου κακοφάνηκε το "υφάκι" της.
Ελπίζω να ήμουν λίγο ποιο ξεκάθαρος.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Ναι καταλαβα...Τ να πω και να μην γουστάρει δεν πρέπει να το δείξει... Επαγγελματίασ είναιΕίχα πάει στο διαμέρισμά της μετά από συνεννόηση, ανοίγει την πόρτα και τις λέω "Ποπο πολύ όμορφη" και μου λέει κάτι του στυλ "Μακάρι να μπορούσα να έλεγα το ίδιο και για εσένα", το πείρα στο φλου, μπαίνουμε μέσα ξεντυνόμαστε και γενικά μου έλεγε αρκετά μη/όχι και ουσιαστικά δεν ήθελε να την ακουμπάω ιδιαίτερα.
Από εκεί και μετά όμως έκατσε έκανε την δουλειά της για αυτό λέω ότι είναι επαγγελματίας και θα πω ότι είναι εμφανισιακά και από προσόντα πολύ καλή.
Απλά έχω πάει και με άλλες και ποτέ δεν μου έχει τύχει τέτοια αντιμετώπιση από trans ή γυναίκα (επαγγελματίας εννοώ), για αυτό μου κακοφάνηκε το "υφάκι" της.
Ελπίζω να ήμουν λίγο ποιο ξεκάθαρος.
CSD28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Για αυτό φίλε μου χαλάστηκα και εγώ, αλλά οκ καταλαβαίνω δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους/όλες. Δεν πειράζει ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία .Ναι καταλαβα...Τ να πω και να μην γουστάρει δεν πρέπει να το δείξει... Επαγγελματίασ είναι
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Ακριβώς αυτό...!Για αυτό φίλε μου χαλάστηκα και εγώ, αλλά οκ καταλαβαίνω δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους/όλες. Δεν πειράζει ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία .
Axastosmistis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2021
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας ,
Ψάχνω τρανς η κρος με πολύ μεγάλη πουτσα για γλείψιμο και αν προκύψει λίγο κωλαρακι .
Θέλω κατά προτίμηση να είναι χοντρό και από 18εκ και πάνω .
Έχετε κάποια ιδέα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ; Δεν έχω θέμα με καταγωγή απλά καλό θα ήτανε να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της δηλαδή να μιλαει αγγλικά η ελληνικά καθώς επίσης να μην είναι τσιμπημένη στην τιμή .
Ψάχνω τρανς η κρος με πολύ μεγάλη πουτσα για γλείψιμο και αν προκύψει λίγο κωλαρακι .
Θέλω κατά προτίμηση να είναι χοντρό και από 18εκ και πάνω .
Έχετε κάποια ιδέα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ; Δεν έχω θέμα με καταγωγή απλά καλό θα ήτανε να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της δηλαδή να μιλαει αγγλικά η ελληνικά καθώς επίσης να μην είναι τσιμπημένη στην τιμή .
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Πόσο καύλα το μωρό
pyrovolos86
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Και εγω ψαχνω παρεα για μπεκιες...αν γουσταρεις στειλε.Καμία να πίνει μπεκους έχουμε;;; Να πιούμε παρέα...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Ναι αλλά με ποια θα πιούμε;Και εγω ψαχνω παρεα για μπεκιες...αν γουσταρεις στειλε.
pyrovolos86
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είναι ένα καλό ερώτημα αυτό ... Νομίζω κάτι θα βρούμε αν το ψάξουμε λίγο.Ναι αλλά με ποια θα πιούμε;
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 206
Είσαι μεγάλος μερακλής !!!Πόσο καύλα το μωρό
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις