Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.844
- Πόντοι
- 3.886
Γνώμες για Μικαέλα από Περιστέρι;
καλη και ενεργητικη και παθητικη. δεν βιαζεται, ωραιος χώρος. ειναι στανταρακιΓνώμες για Μικαέλα από Περιστέρι;
αξίζει να πας, εγώ πέρασα καλά, της ζήτησα να είναι παθητική, δουλεύει και ενεργητικά αν σε ενδιαφέρει. Στον παθητικό ρόλο που την πήρα ήταν καλή, ενεργητικό δεν ξέρω, καθαρή ίδια αλλά κ ο χώρος της.Γνώμες για Μικαέλα από Περιστέρι;
Καταλαβα μπρο... Καύλωσε καθόλου;αξίζει να πας, εγώ πέρασα καλά, της ζήτησα να είναι παθητική, δουλεύει και ενεργητικά αν σε ενδιαφέρει. Στον παθητικό ρόλο που την πήρα ήταν καλή, ενεργητικό δεν ξέρω, καθαρή ίδια αλλά κ ο χώρος της.
Φίλε είναι σούπερ να παςΓνώμες για Μικαέλα από Περιστέρι;
Γνώμες;30 693 157 8348
+30 693 157 8348 just WhatsApp or Instagram. ( ramonabrazilian ) recently arrived from Brazil, the most feminine and beautiful you've ever seen. απλά WhatsApp ή καλέστε έφτασε πρόσφατα από τη Βραζιλία, ό,τι πιο θηλυκό και όμορφο έχετε δειkanesex.com
Μια χαρά....Από χρήματα 150;Πολύ καλή. Ευχάριστος τύπος, ενεργή συμμετοχή, καλό μέγεθος, γαμάει σαν μοτέρ. Και νόστιμη στο πρόσωπο.
Ναι, η συνήθης ταρίφα. Εγώ έδωσα κάτι παραπάνω για χύσο και τσισάκια.Μια χαρά....Από χρήματα 150;
Καλύτερα να γαμήσεις πρώτα, αν τον φας παίζει μετά να χυσεις στο λεπτόΚαλησπέρα συναγωνιστές σκέφτομαι να δοκιμάσω ενεργο-παθητικό ρόλο ... Ποια να επιλέξω ??? Να τον φάω πρώτα και να τον δώσω μετά ? Η το αντίθετο?
Exoume kanena link?αξίζει να πας, εγώ πέρασα καλά, της ζήτησα να είναι παθητική, δουλεύει και ενεργητικά αν σε ενδιαφέρει. Στον παθητικό ρόλο που την πήρα ήταν καλή, ενεργητικό δεν ξέρω, καθαρή ίδια αλλά κ ο χώρος της.
Καλησπέρα σε όλους! Που μπορούμε να δούμε στοιχεία επικοινωνίας για την Nancy Zaxaria??
Πολυ καλή στο ενεργητικό που μου έκανε… σωστό μέγεθος και γαμαει ωρα… και χύνει… έχει παντρευτεί εδω στην Ελλάδα όποτε μένει εδωΓνώμες;30 693 157 8348
+30 693 157 8348 just WhatsApp or Instagram. ( ramonabrazilian ) recently arrived from Brazil, the most feminine and beautiful you've ever seen. απλά WhatsApp ή καλέστε έφτασε πρόσφατα από τη Βραζιλία, ό,τι πιο θηλυκό και όμορφο έχετε δειkanesex.com
Πρώτα θα γαμισεις γτ αν λες οτι ειναι η πρώτη σου φορά θα πονέσεις πολυ είτε μπει είτε δεν μπει και μετα δεν θα σου σηκώνετε…Καλησπέρα συναγωνιστές σκέφτομαι να δοκιμάσω ενεργο-παθητικό ρόλο ... Ποια να επιλέξω ??? Να τον φάω πρώτα και να τον δώσω μετά ? Η το αντίθετο?
Ποιος τυχερός την πήρε;Πολυ καλή στο ενεργητικό που μου έκανε… σωστό μέγεθος και γαμαει ωρα… και χύνει… έχει παντρευτεί εδω στην Ελλάδα όποτε μένει εδω
εγώ αντρουά; α να χαθείς παλιόπαιδο χαχαχαχη τζουλι δεν ειναι αθηνα? μπορει να ειναι λιγο αντρουα που λες αλλα θα δεις χαρα!!!
Η Τζούλι είναι θεαρα....δεν χρειάζονται commentsεγώ αντρουά; α να χαθείς παλιόπαιδο χαχαχαχ
μωρό μου