Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Πωωω κατάλαβαΕίναι θεοστραβα και χαλάνε το προσωπο
Πωωω κατάλαβαΕίναι θεοστραβα και χαλάνε το προσωπο
Οχι φιλε. Προσωπική μου αποψη παντα. Ειναι πολυ καλη πάντως εχω παει.fenia στις φωτογραφίες φέρνει λίγο αντρουά στο πρόσωπο,απο κοντά έτσι είναι?
Πάρε ΝτόραΓεια χαρά σε όλους. Έχω μόνο την αυριανή μέρα διαθέσιμη στην Αθήνα, όποτε είπα να την εκμεταλλευτώ γι λίγο σεξοτουρισμο.
Έχει να προτείνει κάποιος κάποια θηλυκή, δυνατή στο ενεργητικό κομμάτι; Ψηνόμουν για Φενια αλλά είναι εκτός Αθηνών.
οποια πρόταση (εδώ η με pm) ευπρόσδεκτη
Εκτός Αθηνών, δυστυχώς…Πάρε Ντόρα
ΗρώΓεια χαρά σε όλους. Έχω μόνο την αυριανή μέρα διαθέσιμη στην Αθήνα, όποτε είπα να την εκμεταλλευτώ γι λίγο σεξοτουρισμο.
Έχει να προτείνει κάποιος κάποια θηλυκή, δυνατή στο ενεργητικό κομμάτι; Ψηνόμουν για Φενια αλλά είναι εκτός Αθηνών.
Ακομα πιο αντρουα απο κοντα.fenia στις φωτογραφίες φέρνει λίγο αντρουά στο πρόσωπο,απο κοντά έτσι είναι?
Δυνατη, με τεραστια προσοντα η Ηρω. Το μονο που χαλαει ειναι το αξυριστο προσωπο και λιγες τριχες στις ρωγες... Κατα τ' αλλα, ειναι εξαιρετικη επαγγελματιας.
η τζουλι δεν ειναι αθηνα? μπορει να ειναι λιγο αντρουα που λες αλλα θα δεις χαρα!!!Γεια χαρά σε όλους. Έχω μόνο την αυριανή μέρα διαθέσιμη στην Αθήνα, όποτε είπα να την εκμεταλλευτώ γι λίγο σεξοτουρισμο.
Εμένα δεν με ενθουσίασε η Φένια ο χώρος της λίγο παράξενος. Η Αλίκη θέλω να δοκιμάσω και εγώ.Συναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας.
Εντυπωσιακή τρανς καλλονή με αξέχαστα προσόντα στην Αθήνα (6933402054)
Πανέμορφη και μονίμως καβλωμένη για άνδρες που ψάχνουν το διαφορετικό στον έρωτα...Πολύ έμπειρη και για πρωτάρηδες που θέλουν να δοκιμάσουν για ''πρώτη φορά''. Σε διακριτικό χώρο για ανεπανάληπτες στιγμές κάβλας και πάθους!!!(6933402054)Whatsap-viber: 6936866025. Όποιος θέλει μπορεί να με βρει...kanesex.com
Αν θέλεις να γίνεις εσύ το κοριτσάκι μου σε περιμένω(αρνητικές εξετάσεις για σμν 6624)
Είμαι η petite (η αλλιώς η Αλίκη) Με ύψος 1.60 , 52 κιλα και 18cm ΠΛΗΡΩς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ μπορώ να είμαι η το γλυκό σου κοριτσάκι η να σε κάνω να νιώσεις εσύ πουτανακι . Θα με βρεις στο χώρο μου από της 12 το μεσημέρι συνήθωςεχρι της 23:30 Το δωράκι μου είναι 30λεπτα 60 ευρω 60 λεπτά 100ευρω +30 αν...kanesex.com
Το ερώτημα είναι ποια από τις δύο ? Με την Φένια έχω πάει και είχα περάσει σούπερ αφήστε που την θεωρώ και πολύ κομπλέ άτομο. Η Αλίκη Μ βγάζει κάτι πολύ καυλωτικο αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πάω Φένια στανταρακι η δοκιμάζω Αλίκη?
Τι έχει δηλ η Φένια; Θέλω ν πάω κ εγώ... Είναι ότι νά ναι φάση;Εμένα δεν με ενθουσίασε η Φένια ο χώρος της λίγο παράξενος. Η Αλίκη θέλω να δοκιμάσω και εγώ.
Δεν έχει κάτι εμένα δεν μου έκανε κλικ. Ο χώρος που πήγα ήταν τίγκα με πράγματα και δεν είχες πολύ χώρο να περπατήσεις.Τι έχει δηλ η Φένια; Θέλω ν πάω κ εγώ... Είναι ότι νά ναι φάση;
Φιλε γουστα ειναι αυτα.. απλα ο χωρος της ειναι ενα διαμέρισμα πολυ μικρο γεμάτο ρουχα αν δεν κανω λαθος επειδη ασχολιόταν με την υποκριτική. Νορμαλ άνθρωπος συζητήσιμη και ευχάριστηΤι έχει δηλ η Φένια; Θέλω ν πάω κ εγώ... Είναι ότι νά ναι φάση;
Αααα οκκ...Θα πάω μόλις γυρίσω να την δοκιμάσωΦιλε γουστα ειναι αυτα.. απλα ο χωρος της ειναι ενα διαμέρισμα πολυ μικρο γεμάτο ρουχα αν δεν κανω λαθος επειδη ασχολιόταν με την υποκριτική. Νορμαλ άνθρωπος συζητήσιμη και ευχάριστη
Να περπατήσεις θες ή να γαμήσεις?Δεν έχει κάτι εμένα δεν μου έκανε κλικ. Ο χώρος που πήγα ήταν τίγκα με πράγματα και δεν είχες πολύ χώρο να περπατήσεις.
η Ηρώ είναι άνδρας, δεν έχει θυληκωτητα, εκτός αν είναι στο γούστο σου, πήγα πριν χρόνια να την δω κ τα έχασα όταν άνοιξε την πόρτα. Το κατάλαβε κ προς τιμή της μου είπε, πως αν δεν σου αρέσω δεν έγινε κάτι, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, μπορείς να φύγεις κ έφυγα.Δυνατη, με τεραστια προσοντα η Ηρω. Το μονο που χαλαει ειναι το αξυριστο προσωπο και λιγες τριχες στις ρωγες... Κατα τ' αλλα, ειναι εξαιρετικη επαγγελματιας.
Ναι αλλά ο διάδρομος είχε ρούχα πεταμένα πάνω στον καναπέ και άλλα πράγματα και το δωμάτιο πάνω στην ντουλάπα και στα πλάγια από την ντουλάπα ρούχα και βαλίτσες. Δεν είναι ωραίο θέαμα.Να περπατήσεις θες ή να γαμήσεις?
Ε γάμησε πάνω στα ρούχα που το κακό...χαχαχαΝαι αλλά ο διάδρομος είχε ρούχα πεταμένα πάνω στον καναπέ και άλλα πράγματα και το δωμάτιο πάνω στην ντουλάπα και στα πλάγια από την ντουλάπα ρούχα και βαλίτσες. Δεν είναι ωραίο θέαμα.