Αν έχει δει άλλους 4-5 πριν από, σένα πως να χυσει ποσότητα...Mυστες ψαχνω τρανς που να γουσταρει να χυνει και να χυνει ποσοτητα,για να μου γεμισει το στομα.Το κατερινακι απο πιπινου 54 ναι μεν χυνει αλλα οχι ποσοτητα.Ξερετς καμια περιπτωση?Δε με νοιαζει αν ειναι μπουρδελο η freelancer
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Σωστι κι αυτο.Γενικα ξερεις καμια που να χυνει?Χωρις εχτρα,εννοω να γουσταρειΑν έχει δει άλλους 4-5 πριν από, σένα πως να χυσει ποσότητα...
6983429534 Βραζιλιάνα ενεργοπαθητικη στην Καλαμάτα
Γειά σας,, για λίγες ημέρες μαζί σας ένα καυλιαρικο κορίτσι από την Βραζιλία Πάμελα αζεββεδο ( Pamela Azevedo) με αληθινές φωτογραφίες και με πλούσιες καμπύλες και καλά προσόντα,, ενεργοπαθητικη τρανσέξουαλ για φουλ σεξ και πολλές καύλες,, οποίος ενδιαφέρει, βρίσκομαι σε δικό μου χώρος εδώ 700...
kanesex.com
Ενεργοπαθητικα , κ παντα οπως εσυ θελεις, τρανς κοπελα
Ενεργοπαθητικα , κ παντα οπως εσυ θελεις, τρανς κοπελα Χαλαρα με ανεση χρονου παντα καθαρα κ με προφυλαξη Καλεσε με για να λανονισουμε 6976725197
kanesex.com
Zeta Kayla
Καυτή τρανς σε περιμένω στον χώρο μου για στιγμές χαλάρωσης και ηδονής!! πρόθυμη να σου εκπληρώσω και την ποιο τρελή σου φαντασίωση!!6974561758
kanesex.com
Καλησπερα στην ομαδα.Για την Παμελα εχω δει καποιες κριτικες ομως ολες ειναι παλιες.Για τις αλλες δυο pamela avezado και ζετα δεν εχω δει κατι.Γνωριζει καποις να μ πει?
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
έχουν ανέβει οι αντικειμενικές αγάπη μουΙσχυει αλλα ρε φιλε οταν απο 50 που ειχε το ανεβασε στο Θεό (όλη η παρεα) το σκέφτεσαι
Τελευταία τροποποίηση:
Giorgos69.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Για αυτό μένουμε στα λαϊκά κορίτσια με ψωλαρα σαν εσένα Τζούλη
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Σωστο και αυτοέχουν ανέβει οι αντικειμενικές αγάπη μου
vassilissa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Η Βίκη από Άγκυρας 1 είναι πολύ καλή σε όλα της.Η μονη διαφορά που έχει απο τις άλλες κοπελες του χωρου ειναι οτι αυτη εργαζεται σε συγκεκριμενο χωρο.Από υπηρεσίες και κορμί παντως σκίζει.Α οκ. Ναι έχω ακούσει γι αυτήν. Απλά την έγραψες μαζι με τις άλλες και νόμιζα ότι ήταν και αυτή μέσω αγγελιών κανεσεξ - ts κλπ και δεν μου 'ρχόταν κατι στο μυαλο.
Μπορώ να πω ότι από τις πολλές και υπερτιμημενες ξεπετες που μου έχουν τύχει πιο παλιά,η Βίκυ είναι εγγύηση.
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.697
- Πόντοι
- 206
Η Βίκη από Άγκυρας 1 είναι πολύ καλή σε όλα της.Η μονη διαφορά που έχει απο τις άλλες κοπελες του χωρου ειναι οτι αυτη εργαζεται σε συγκεκριμενο χωρο.Από υπηρεσίες και κορμί παντως σκίζει.
Μπορώ να πω ότι από τις πολλές και υπερτιμημενες ξεπετες που μου έχουν τύχει πιο παλιά,η Βίκυ είναι εγγύηση.
Η Βίκυ από το Άγκυρας 1 έχει ωραίο καβλι για γλυψιμο !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνια πολλά!!!
Καλησπέρα μωρό μου Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε κάθε επίπεδο!!!
Να είσαι πάντα καλά!
vassilissa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Η κορμαρα της είναι όλη για γλύψιμοΗ Βίκυ από το Άγκυρας 1 έχει ωραίο καβλι για γλυψιμο !!!
Είναι πολύ καυλα ...!!!
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.697
- Πόντοι
- 206
Έτσι όπως τα λές είναι !!!!!!!!Η κορμαρα της είναι όλη για γλύψιμο
Είναι πολύ καυλα ...!!!
Καλησπέρα. έχουμε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη? Ενεργοπαθητικη 6987010132
Η Βίκυ γαμαει γτ μια φορά πριν χρόνια είχα πάει και δενΗ Βίκη από Άγκυρας 1 είναι πολύ καλή σε όλα της.Η μονη διαφορά που έχει απο τις άλλες κοπελες του χωρου ειναι οτι αυτη εργαζεται σε συγκεκριμενο χωρο.Από υπηρεσίες και κορμί παντως σκίζει.
vassilissa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Μπορεί να ήταν κουρασμένη .Η Βίκυ γαμαει γτ μια φορά πριν χρόνια είχα πάει και δεν
Μια χαρά καυλωνει παντως .
kauliaris12
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2018
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αλάνια μου έχουμε άποψη για το κορίτσι αυτό;;
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ☎️ 6983 - 785745 ☎️
Ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο…. Με ενεργοπαθητική τρανς καυλιάρα έχω δικό μου χώρο καλλιθεα με πραγαματικές φωτο ότι βλέπεις εδώ αυτό θα δεις από κοντά και ακόμα καλυτετρο !!! εσύ κανείς την επιλογήσου !!! ☎️ 6983 - 785745 ☎️ … όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματα
kanesex.com
Απ' ότι καταλαβαίνω είναι μπουρδέλο, αλλά τα έχω κόψει χρόνια. Πλέον προτιμώ πριβέ συναντήσεις. Εντελώς πληροφοριακά εργάζεται μονο εκείνη ή εχει και άλλα τρανσάκια? Χώρος οκ ή παρακμιακό? Ντουζάκι παίζει ή ζητάω πολλά? Ωράριο?Η Βίκη από Άγκυρας 1 είναι πολύ καλή σε όλα της.Η μονη διαφορά που έχει απο τις άλλες κοπελες του χωρου ειναι οτι αυτη εργαζεται σε συγκεκριμενο χωρο.Από υπηρεσίες και κορμί παντως σκίζει.
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 0
Η Αγάπη είναι αυτή , δεν έχω εμπειρία γιατί αν και μου αρέσει σαν εικόνα οι κριτικές που έχω ακούσει είναι πολύ καλές και θέλει και 80€ νομίζωΚαλησπέρα αλάνια μου έχουμε άποψη για το κορίτσι αυτό;;
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ☎️ 6983 - 785745 ☎️
Ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο…. Με ενεργοπαθητική τρανς καυλιάρα έχω δικό μου χώρο καλλιθεα με πραγαματικές φωτο ότι βλέπεις εδώ αυτό θα δεις από κοντά και ακόμα καλυτετρο !!! εσύ κανείς την επιλογήσου !!! ☎️ 6983 - 785745 ☎️ … όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματαkanesex.com
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Πολύ καλές ή πολύ κακές οι κριτικές;Η Αγάπη είναι αυτή , δεν έχω εμπειρία γιατί αν και μου αρέσει σαν εικόνα οι κριτικές που έχω ακούσει είναι πολύ καλές και θέλει και 80€ νομίζω
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K