Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Από τα συμφραζόμενα "κακές" ήθελε να γράψει, φαντάζομαι.Πολύ καλές ή πολύ κακές οι κριτικές;
Από τα συμφραζόμενα "κακές" ήθελε να γράψει, φαντάζομαι.Πολύ καλές ή πολύ κακές οι κριτικές;
Αυτό κατάλαβα κι εγω, γι ‘αυτό ρώτησαΑπό τα συμφραζόμενα "κακές" ήθελε να γράψει, φαντάζομαι.
Πολύ κακες σόρρυΠολύ καλές ή πολύ κακές οι κριτικές;
Ευχαριστώ πολύΠολύ κακες σόρρυ
Η Βίκυ είναι η μόνη τρανς εκεί αυτή τη στιγμή απο οτι ξερω.Απ' ότι καταλαβαίνω είναι μπουρδέλο, αλλά τα έχω κόψει χρόνια. Πλέον προτιμώ πριβέ συναντήσεις. Εντελώς πληροφοριακά εργάζεται μονο εκείνη ή εχει και άλλα τρανσάκια? Χώρος οκ ή παρακμιακό? Ντουζάκι παίζει ή ζητάω πολλά? Ωράριο?
Αλλάζει ονόματα, πότε patricia, πότε Loreen 234, πότε Nayara Muller.Kαλημ΄΄ερα- Γνωριζει κανεις τηλ΄΄εφωνο ? Δεν μπορω να τη βρω. ευχαριστω
Nayara Muller τρανσέξουαλ γυναίκα
Ok ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έριξα και μια ματιά στην σχετική ενότητα.Η Βίκυ είναι η μόνη τρανς εκεί αυτή τη στιγμή απο οτι ξερω.
Ο χώρος είναι μια χαρά, προσεγμένος και καθαρός αλλά ντουζάκι δεν παίζει φίλε μου .
Συνήθως είναι βραδυνές ώρες,αλλά υπάρχει και νήμα που ενημερώνει για το Άγκυρας.
αφου εχεις παει με τη Φενια γιατι δεν δοκιμαζεις και την Αλικη;Συναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας.
Εντυπωσιακή τρανς καλλονή με αξέχαστα προσόντα στην Αθήνα (6933402054)
Πανέμορφη και μονίμως καβλωμένη για άνδρες που ψάχνουν το διαφορετικό στον έρωτα...Πολύ έμπειρη και για πρωτάρηδες που θέλουν να δοκιμάσουν για ''πρώτη φορά''. Σε διακριτικό χώρο για ανεπανάληπτες στιγμές κάβλας και πάθους!!!(6933402054)Whatsap-viber: 6936866025. Όποιος θέλει μπορεί να με βρει...kanesex.com
Αν θέλεις να γίνεις εσύ το κοριτσάκι μου σε περιμένω(αρνητικές εξετάσεις για σμν 6624)
Είμαι η petite (η αλλιώς η Αλίκη) Με ύψος 1.60 , 52 κιλα και 18cm ΠΛΗΡΩς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ μπορώ να είμαι η το γλυκό σου κοριτσάκι η να σε κάνω να νιώσεις εσύ πουτανακι . Θα με βρεις στο χώρο μου από της 12 το μεσημέρι συνήθωςεχρι της 23:30 Το δωράκι μου είναι 30λεπτα 60 ευρω 60 λεπτά 100ευρω +30 αν...kanesex.com
Το ερώτημα είναι ποια από τις δύο ? Με την Φένια έχω πάει και είχα περάσει σούπερ αφήστε που την θεωρώ και πολύ κομπλέ άτομο. Η Αλίκη Μ βγάζει κάτι πολύ καυλωτικο αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Πάω Φένια στανταρακι η δοκιμάζω Αλίκη?
Αξίζει ? Έχει μεγάλο καυλι? δεν υπάρχουν φωτό. Είναι καθαρή?(πολύ σημαντικο). Μην φάω καμία φόλα αυτό σκέφτομαι. Βέβαια θα Μ πείτε αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις απλά είπα να πάρω γνώμηαφου εχεις παει με τη Φενια γιατι δεν δοκιμαζεις και την Αλικη;
Αυτή πρέπει να είναι γτ μοιάζουν στις φωτό..Κροσακι φαίνεται..Τώρα τ θέμα είναι αν έχει καλά προσόνταρε μυστες αυτη η Σαμιρα που εχει φερει το Φυλης 104 ειναι αυτη με τα κοκορετσια στο kanesex?
Αξίζει ? Έχει μεγάλο καυλι? δεν υπάρχουν φωτό. Είναι καθαρή?(πολύ σημαντικο). Μην φάω καμία φόλα αυτό σκέφτομαι. Βέβαια θα Μ πείτε αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις απλά είπα να πάρω γνώμη
Τα δόντια είναι σάπια;Λοιπόν καθαρή είναι και γουστάρει πιο πολύ ενεργητικό ρόλο κι ο πουτσος μια χαρά μέγεθος είναι.
Τα δόντια είναι ένα ζητήματακι για μένα.. ενώ είναι κομπλέ καυλακι..
Έχω πάει μια και δε θα ξαναπήγαινα. Θα προτιμούσα Φενια
Εχει σιδεράκια ή τρέχει κάτι άλλο;Λοιπόν καθαρή είναι και γουστάρει πιο πολύ ενεργητικό ρόλο κι ο πουτσος μια χαρά μέγεθος είναι.
Τα δόντια είναι ένα ζητήματακι για μένα.. ενώ είναι κομπλέ καυλακι..
Έχω πάει μια και δε θα ξαναπήγαινα. Θα προτιμούσα Φενια
Την είχα επισκεφτεί πρίν κανά δύο χρόνια , σώμα κτλ μια χαρά άνω του μετρίου , το πρόσωπο λίγο με χάλασε εμένα, αλλά πολύ φιλική και φιλότιμη αλλά δεν μου έκανε εντύπωση για να την επισκεφθώ ξανάΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ❤️ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΚΑΥΛΙ⭐ 60€ ❤️/..6.9.5.Ο.5.5.9.9.2.6. ❤️
❤️-ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ❤️ΑΠΟ 20 ΩΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ❤️ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 60 € ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (πιπα, ισπανικο,69,γαμησι από κωλο εσυ η εγώ,τελείωμα πανω μου) ❤️ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ⏰️ ΩΡΕΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ☎️ 6.9.5.0.5.5.9.9.2.6 ⭐ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ⭐ΟΧΙ...kanesex.com
Εδώ γνωρίζει κανεις ;
Είναι θεοστραβα και χαλάνε το προσωποΤα δόντια είναι σάπια;