junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
.... μικρόψωλες και οι δυό τους
αχόρταγε....... μικρόψωλες και οι δυό τους
sosssss ενημερωση αν γνωριζει καποιος κατυ μεχρι της 8 τ βραδυ μετα καίγομαι .......από μονος
sosssss ενημερωση αν γνωριζει καποιος κατυ μεχρι της 8 τ βραδυ μετα καίγομαι .......από μονος
Περιμένουμε ενημέρωση!
meta polla afoy kaneiς ma kaneiς den thn exei parei !!!!!αποφασησα κ γω να παρω τ ρισκο και να παω
εν συντομίας κατεβηκε μ ανοιξε εγω καρφωμένος πανω στο παπι λεω αν είναι φολα πατα μια μιζα κ για σας .
αδηνατο με ένα παλτουδακι καφε ωραια φατσα και τ τατου που ξεχωριζει στο χερι όπως κ την αγγελεια της..ωραια λεω
κ μπαινω .....στηθος 3 αρι από τη μεση κ πανω ειχαι ολο τ πακετο από τη μεση και κατω κατι με χαλασε !!!
πανω στο νταβαντουρι κανει ετσι μ λεει δεν εχω καποτες ωραια λεω ντυνομαι περνω τα τσιμπραγκαλα μου!! πανω να φερω καποτες της λεω και εξαφανίζομαι .....δεν θελω να την καψω πολύ φηλικη και ωραιο προσωπο αλλα δεν ηταν η μερα μου μαλον ....το μαρουλι παντος δεν τ δωσα ......
Καλά ρε μλκ, γιατί δεν πήγες όντως για καπότες και να ξαναγύριζες? Όχι πως την δικαιολογώ, απαράδεκτή μόνο και μόνο απ'αυτο!
γιατι ρε μουτρο ειχα παρει τ 50αρι πισο οποτε ειχα κατια λλο κατά νου μ ένα 10αρικακι ..Ειμουν κ καυλομενος και απλα
πηρα ένα 19 χρωνο και μ 1 10ρικο ακομα στο δοματειο πηρα κ κωλο...20ε και κωλο 15 λεπτα μια χαρα!!! και τ βραδυ μπαρακια τ υπολιπο 50αρι
βυζαρες!καλησπερα καλος σας βρηκα και παλι
Γεια σε όλους..έχει κανείς πληροφορίες για τις παρακάτω:
Υπάρχουν περισσότερες φώτο γι' αυτές?
Μεχρι 100 ευρω αλλα θελω να ξερω κατι για αυτες. Αν εχει καποιος καμια πληροφορίαΓεια σε όλους..έχει κανείς πληροφορίες για τις παρακάτω:
Υπάρχουν περισσότερες φώτο γι' αυτές?