Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Πολύ εντυπωσιακή μοιάζει σαν ξένη ηθοποιός και ειδικά το κορμί είναι θανατηφόρο, παρά το ότι δεν είναι μικρής ηλικίας. Έχει χώρο προς Ακρόπολη Κουκάκι και έδωσα 50 €. Είναι παθητική, αλλά σε αφήνει να κάνεις παιχνίδια. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει καθοδήγηση. Την ψώνισα από την πιάτσα στην αρχή της Συγγρού ξημερώματα.

Συνυπογραφω. Τα εχω πει και πιο παλια.. να τα ξαναπουμε..
Ωραιο κορμι, Φοβερη κολαρα. Εγω την επερνα outdoor καλοκαιρι με 50αρικο παντα. Τιπικη και τιμια (περιμενει να χυσεις χωρις βιασυνες) αλλα μεχρι εκει. Μονο παθητικη σε αφηνει να το γλυψεις. Θελει καθοδηγηση.Ειναι μετα την βουρβαχη επανω στην συγγκρου στην σταση λεωφορειου στο ρευμα προς πειραια.

Tsad69

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
0

Έρχονται διάφορες κατά καιρούς.  Αν έχεις 150 να δώσεις την ώρα (το στάνταρ νομίζω πλέον για τις ξένες)

Αυτές βλέπω τώρα...

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
Έρχονται διάφορες κατά καιρούς.  Αν έχεις 150 να δώσεις την ώρα (το στάνταρ νομίζω πλέον για τις ξένες)

Αυτές βλέπω τώρα...
πηγα σημερα με Bianca hills και πολύ μουναρα η τυπισα..... θα γραψω κριτικη.....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Να προσθέσω κι εγώ στα μέτρια πράγματα του βάτραχου κάποια πραγματάκια για την κυρα Βανέσσα στο Κουκάκι.
Η κυρία είναι όμορφη,την είδα άβαφη,απεριποίητη,με ρόμπα.Τα καλά μέχρι εδώ....Το σπίτι τρώγλη..ακαταστασία, βρωμιά,παλιατσαρία...Μόλις βγήκε πελάτης και μπήκα εγώ. Ζήτησα να κάνω ένα ντουζ.15 δικαιολογίες για να το αποφύγει...Δεν έχει νερό, δεν μένω εδώ,δεν έχει πετσέτα...δεν,δεν..εσύ μωρή γαμιόλα,απ τον έναν πελάτη στον άλλον,έτσι πας ;;αλλά μάλλον έτσι φαίνεται..Να μην τα πολυλογώ σηκώθηκα και έφυγα απ την βρωμιάρα.Αντί να χαίρονται που ο πελάτης θέλει να είναι καθαρός,αυτές ακριβώς το αντίθετο..βρωμιάρες !!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
είναι απαρετιτο τ μπανιο αλοτε πριν αλοτε μετα ...δεν εχω λογια ....μαλακια

Stories