kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
κάποιος που έψαχνε αυτή:
βρήκε τπτ? να μου στείλει κανα πμ.. thanks
ποια ειναι αυτη?κάποιος που έψαχνε αυτή:βρήκε τπτ? να μου στείλει κανα πμ.. thanks
και από τ 3 φωτομονο η πρωτη είναι δικια της
ποια ειναι αυτη?
εμένα μου κάνει για έναν πελάτη με τακούνια που βιντεοσκοπησε να τον πηδάει μιά φτιαγμένη αφέντρα ονόματι Εύα.
τα μπέρδεψε λιγάκι μου φαίνεται.. αλλού ήθελε να απαντήσει.. αυτη στο βίντεο ειναι σίγουρα γυναίκα.. κι ο άλλος που το τρώει το strap-on ειναι ο μαναβης ο κυρ Αγησιλαος που έβαλε τη κυλότα της γυναίκας του.. δεν τον ακούς που βογγάει σαν μοσχάρι;πρόεδρε για ποιά μιλείς ?
για αυτήν που φοράει το στραπον ή για αυτόν που το δέχεται ?
Γιατί, αυτή που μιλεί μου κάνει για γυναίκα
τα μπέρδεψε λιγάκι μου φαίνεται.. αλλού ήθελε να απαντήσει.. αυτη στο βίντεο ειναι σίγουρα γυναίκα.. κι ο άλλος που το τρώει το strap-on ειναι ο μαναβης ο κυρ Αγησιλαος που έβαλε τη κυλότα της γυναίκας του.. δεν τον ακούς που βογγάει σαν μοσχάρι;
φιλαρακο......ολες δικες της ειναι......
να ενημερωσω ότι η κοπελα είναι σπαθι στις υπηρεσειες τις....
βρωμιαρα ρε βατραχε στα σεπολια απεναντι απο τις γραμμες του τρενουαυτην την εχει παρει κανεις τωρα τελευτεα??????
βρωμιαρα ρε βατραχε στα σεπολια απεναντι απο τις γραμμες του τρενου
συμφωνώ σε όλα εκτός από το βρωμιάρα
αυτό μ τ βρομια τ εχω καταλαβει κ γω .....οποτε !!!!!!αστο σ κανα άλλο τραβα πες τα ......όχι τοσο πανω της οσο ο χορος της .......
πρόεδρε για ποιά μιλείς ?
για αυτήν που φοράει το στραπον ή για αυτόν που το δέχεται ?
Γιατί, αυτή που μιλεί μου κάνει για γυναίκα
κι εγω 1-2 φορες που ειχα παει πριν πολλα χρονια (την μια πριν καν βαλει βυζια) δεν μου εδωσε την εντυπωση της βρωμιαραςεπιμένω να διαφωνώ αλλά λίγη σημασία έχει...