Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
συναγωνιστή μάλλον μιλάς για τη Ντέζη...με τα βυζιά τορπίλες...αυτή όταν βγαίνει, βγαίνει αργά....έχει μεγάλο και χοντρό ματσούκι...πολύ ξηγημένη..καυλώνει κανονικά..δεν βιάζεται, το τιμάει το 50ρικο...

οντως ποια Ντεζυ ειναι αυτη;

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Καλησπέρα παίδες! Τι γνωρίζουμε για την "kristy27"?
Νομίζω παλιά είχε το όνομα vana..

Αυτη ειναι φίλε. Παλιά έβγαινε με το ονομα Βανα. Δεν την έχω πάρει ,αλλά την έχω πετύχει στο σπίτι άλλου 'κοριτσιού' που πήγα να πάρω. Εμφανισιακά καλή ήταν πάντως

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι η νταιζη...για αλλη λεμε μαλλον...θα κανω βολτα κ θα μαθω αν κ εχω καιροοο να την πετυχω...θυμαμαι ειχε z3 ή z4 και αραζε εξω απο ενα παρκακι-καβατζα..ειχε φουσκωτα χειλη βυζαρες κ εκανε βολτες εξω απο το αμαξι της.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Αυτη ειναι φίλε. Παλιά έβγαινε με το ονομα Βανα. Δεν την έχω πάρει ,αλλά την έχω πετύχει στο σπίτι άλλου 'κοριτσιού' που πήγα να πάρω. Εμφανισιακά καλή ήταν πάντως

αν είναι αυτή που φανταζομαι δεν είναι κ ότι ποιο καθαρο

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Δεν ειναι η νταιζη...για αλλη λεμε μαλλον...θα κανω βολτα κ θα μαθω αν κ εχω καιροοο να την πετυχω...θυμαμαι ειχε z3 ή z4 και αραζε εξω απο ενα παρκακι-καβατζα..ειχε φουσκωτα χειλη βυζαρες κ εκανε βολτες εξω απο το αμαξι της.
Νταίζη τη λένε, έχει δίκιο ο Μαρίκος. Δεν έχει αγγελίες στο internet.
Άλλη είναι αυτή και αλλη η Νταίζη η εξαφανισμένη...

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
ξερει καποιος κατι?φαινεται τρελο....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
ολη η αθηνααα ρε μουτρο τ ξερει τ μωρο ......

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
για λεγε ποιο ειναι γιατι εγω δε καταλαβα.... τοσο γνωστο ειναι?

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

. την εχω παρει πιο παλια Αριστοτελους,  Βικτωριας, ειναι εκει ακομα. τιποτα το ιδαιτερο, παριστανει την ενεργ/θητικη αλλα τελικα δε κανει τιποτα γιατι δεν εχει διαθεση γενικα. αδιαφορια. θυμαμαι ενω ειχαμε κλεισει ρ/β πριν να φυγω απ το σπιτι μου, μ εβαλε και περιμενα κατω απ το σπιτι της 1(μια) ολοκληρη ωρα., ελεος. μου ειπε οτι ηταν καποιο ρντεβου επειγον με καποιον. τη ξεχεσ@ οταν ανεβηκα. Αρα πριν ανεβω ειχα ηδη ξενερωσει...  στο παζαρεμα φτανει στα 30. αλλα δε νομιζω οτι αξιζει το κοπο.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κ μοιαζει με ενα παλιο μου συμμαθητη

Stories