συναγωνιστή μάλλον μιλάς για τη Ντέζη...με τα βυζιά τορπίλες...αυτή όταν βγαίνει, βγαίνει αργά....έχει μεγάλο και χοντρό ματσούκι...πολύ ξηγημένη..καυλώνει κανονικά..δεν βιάζεται, το τιμάει το 50ρικο...
οντως ποια Ντεζυ ειναι αυτη;
συναγωνιστή μάλλον μιλάς για τη Ντέζη...με τα βυζιά τορπίλες...αυτή όταν βγαίνει, βγαίνει αργά....έχει μεγάλο και χοντρό ματσούκι...πολύ ξηγημένη..καυλώνει κανονικά..δεν βιάζεται, το τιμάει το 50ρικο...
Καλησπέρα παίδες! Τι γνωρίζουμε για την "kristy27"?
Νομίζω παλιά είχε το όνομα vana..
Καλησπέρα παίδες! Τι γνωρίζουμε για την "kristy27"?
Νομίζω παλιά είχε το όνομα vana..
Αυτη ειναι φίλε. Παλιά έβγαινε με το ονομα Βανα. Δεν την έχω πάρει ,αλλά την έχω πετύχει στο σπίτι άλλου 'κοριτσιού' που πήγα να πάρω. Εμφανισιακά καλή ήταν πάντως
Νταίζη τη λένε, έχει δίκιο ο Μαρίκος. Δεν έχει αγγελίες στο internet.Δεν ειναι η νταιζη...για αλλη λεμε μαλλον...θα κανω βολτα κ θα μαθω αν κ εχω καιροοο να την πετυχω...θυμαμαι ειχε z3 ή z4 και αραζε εξω απο ενα παρκακι-καβατζα..ειχε φουσκωτα χειλη βυζαρες κ εκανε βολτες εξω απο το αμαξι της.
Αυτη ειναι φίλε. Παλιά έβγαινε με το ονομα Βανα. Δεν την έχω πάρει ,αλλά την έχω πετύχει στο σπίτι άλλου 'κοριτσιού' που πήγα να πάρω. Εμφανισιακά καλή ήταν πάντως
Ρε παιδιά αυτή την ξέρει κανείς ?
κ μοιαζει με ενα παλιο μου συμμαθητη
να εισα σιγουρος τυπε!Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν ειπωθει και τα καλυτερα
τα ιδια μανwhats up bro?
τα ιδια μαν
διαβαζω για το μιλφακι που φορτωσε ο αλλος εξω απο το νοσοκομειο στο αλλο θρεντ
ναι,χτυπησα κ τις τιμες,αλλα nobody cares...ψιλοπεθαμενη η αγοραστικη κινηση/...μαλλονσωστος
με το discogs προχωρησες που ελεγες