KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 237
- Πόντοι
- 1
δεν είναι τ ιδιο ατομο μουτρο την δευτερη την εχω παρει και ηταν μετρια φαση
εχεις δικιο! δεν ειναι το ιδιο ατομο. λαθος
δεν είναι τ ιδιο ατομο μουτρο την δευτερη την εχω παρει και ηταν μετρια φαση
την είχα επισκεφτεί πριν 2-3 εβδομάδες..έχει χώρο κοντά στο μεταξουργείο...στο τηλέφωνο της το ΄παιξα ότι είχαμε συναντηθεί και παλιότερα...30€ έδωσα..πράγματι από κοντά αντροφέρνει στο πρόσωπο...εργαλείο μεγάλο και στητό..διάθεση και συμμετοχή καλή με στοματικό ακά...ήταν παθητική...για μια φορά καλά ήταν αλλά δεν προσφέρεται για κάτι παραπάνω...μου είπε πως το Δεκέμβρη θα πάει Γερμανία να δουλέψει..χαχαχα, σωστος φιλε μου. αλλα οπως φαινεται , με τις αγγελιες που βαζει και παριστανει τη "μουναρα" με 50αρικα σε λιγο καιρο θα παει για μασελα! καποιος θα βρεθει....
ναι φίλε μου άλλη είναι...είναι πάντως μάχιμη περίπτωση...καλλιθέα είναι όπως στις φωτό...κρος καθαρή και άτριχη...δύο καταθέσεις θυμάμαι στα 50€..κανω λαθος! μη τη καψω κι ολας...
ναι φίλε μου άλλη είναι...είναι πάντως μάχιμη περίπτωση...καλλιθέα είναι όπως στις φωτό...κρος καθαρή και άτριχη...δύο καταθέσεις θυμάμαι στα 50€..
'Ηταν παθητική κυρίως. Είχε κάποια μακροχρόνια σχέση και έψαχνε γενικά. Δεν είπα ότι μου πήρε 200αρι άλλα 100-50 να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι. Το πρωί δούλευε κάπου αλλού. Από εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο.φιλε μου εντυπωσιαζομαι μ αυτα που λες. θυμασαι αν πληρωσες και ποσα? εμενα δε μου ζητησε λεφτα πριν 4 χρονια. ηθελε πολυ ψησιμο απ το τηλ και σχεση. ειχε γυρισει μολις απο επαρχια. αν θες πες καμμια λεπτομερεια. Παθητικη? μεγεθος? διαθεση?
καποιος αλλος που πηγε τα τελευταια χρονια που ζηταει 200αρες?
kanesex τελεια comμια διευκρινηση θα θελα. τι ειναι τα "αστερακια"στα λινκ γιατι δε μου τα βγαζει..
Ευχαριστωkanesex τελεια com
ένα στα τρία της μηνύματα είναι αυτό το πράγμα... απ έξω το μάθαμε πια...μας τα επρηξες εσυ
και να πεις ότι ξέρεις πόσα και τι θέλεις να την καταλάβω την διαφημιση σου...
Καλησπερα μια που εβγαινε συγγρου σε μια διασταυρωση που πισω εχει ενα παρκακι με μια κοκκινη bmw ποια ειναι;;μελαχροινη ωραιο σωμα με μεγαλο στηθος...
συναγωνιστή μάλλον μιλάς για τη Ντέζη...με τα βυζιά τορπίλες...αυτή όταν βγαίνει, βγαίνει αργά....έχει μεγάλο και χοντρό ματσούκι...πολύ ξηγημένη..καυλώνει κανονικά..δεν βιάζεται, το τιμάει το 50ρικο...Κανεις τα φωτα του;;;παντα τα εβγαζε εξω....και τα εδιχνε και στην γωνια ηταν μια νομιζω με τζιπ..αλλα γεενικα στην ιδια γωνια αραζανε.
Ευχαριστω για την απαντηση σου!καμια αγγελια παιζει;;;επισης ηταν κ μια αλλη μαζι της παντα σωστα..??μελαχροινη κ αυτη ωραιο σωμα πιο νεα...