Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
χαχαχα, σωστος φιλε μου.  :2funny: αλλα οπως φαινεται , με τις αγγελιες που βαζει και παριστανει τη "μουναρα" με 50αρικα σε λιγο καιρο θα παει για μασελα! καποιος θα βρεθει.... :s&m_3:
την είχα επισκεφτεί πριν 2-3 εβδομάδες..έχει χώρο κοντά στο μεταξουργείο...στο τηλέφωνο της το ΄παιξα ότι είχαμε συναντηθεί και παλιότερα...30€ έδωσα..πράγματι από κοντά αντροφέρνει στο πρόσωπο...εργαλείο μεγάλο και στητό..διάθεση και συμμετοχή καλή με στοματικό ακά...ήταν παθητική...για μια φορά καλά ήταν αλλά δεν προσφέρεται για κάτι παραπάνω...μου είπε πως το Δεκέμβρη θα πάει Γερμανία να δουλέψει.. :rockon: :rockon:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
κανω λαθος! μη τη καψω κι ολας...
ναι φίλε μου άλλη είναι...είναι πάντως μάχιμη περίπτωση...καλλιθέα είναι όπως στις φωτό...κρος καθαρή και άτριχη...δύο καταθέσεις θυμάμαι στα 50€..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

gregoriou77

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Like
6
Πόντοι
0
φιλε μου εντυπωσιαζομαι μ αυτα που λες. θυμασαι αν πληρωσες και ποσα? εμενα δε μου ζητησε λεφτα πριν 4 χρονια. ηθελε πολυ ψησιμο απ το τηλ και σχεση. ειχε γυρισει μολις απο επαρχια. αν θες πες καμμια λεπτομερεια. Παθητικη? μεγεθος? διαθεση?

καποιος αλλος που πηγε τα τελευταια χρονια που ζηταει 200αρες?
'Ηταν παθητική κυρίως. Είχε κάποια μακροχρόνια σχέση και έψαχνε γενικά. Δεν είπα ότι μου πήρε 200αρι άλλα 100-50 να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι. Το πρωί δούλευε κάπου αλλού. Από εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο.

sabrina2015gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΕΔΩ....ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...

1. ΑΡΑΓΕ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ?....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ=ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΑΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΛΕΟΣ ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ?ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ? ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ Η ΧΩΡΙΣ?Η ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ

2.ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΟΥΤΕ TRANSEXUAL PRE-OP ΟΥΤΕ TRANSEXUAL POST-OP ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ Η ΚΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ AYTH EIMAI KAI ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ

3.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΧΥΝΩ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΒΛΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ . ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑ,ΕΛΕΟΣ!!!
ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΩΡΟΥ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΤΛ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΞΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΤΗΣΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ?Η ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ?

4.H ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ CD,TRAVESTI,TRANSEXUAL PRE OP,TRANSEXUAL POST OP ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ MΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΝΔΗΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΛΟΓΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΕΡΟΝΤΕ ΨΥΧΡΑ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ? ΙΣΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.

5.ΤΕΛΕΙΩΝΩ :pipa2: KOSTADINOS3 ΑΠΟ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΒΛΑΧΑΚΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΞΕ ΠΟΥΣΤΙΑ .ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ KAI ΠΟΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΑΤΟΜΑ.ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΑΤΟΜΑ? ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΕΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΙ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ LIVE STO CAM4.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΥΤΑ :cum:

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες ερωτηση!πως λενε κ αν την ξερει κανεις μια που εβγαινε συγγρου σε μια διασταυρωση με τα βυζια(βυζαρες...) εξω?νομιζω ειχε κοκκινη bmw...

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Να συμπληρωσω οτι ηταν παντα  κ αλλη μια εκει στη γωνια σχδον παντα σε δικο της μαξι..η διασταυρωση που λεω ειναι που απο πισω εχει ενα παρκακι(αλανα)

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μια που εβγαινε συγγρου σε μια διασταυρωση που πισω εχει ενα παρκακι με μια κοκκινη bmw ποια ειναι;;μελαχροινη ωραιο σωμα με μεγαλο στηθος...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
μας τα επρηξες εσυ
και να πεις ότι ξέρεις πόσα και τι θέλεις να την καταλάβω την διαφημιση σου... :headbang: :headbang: :headbang:
ένα στα τρία της μηνύματα είναι αυτό το πράγμα... απ έξω το μάθαμε πια...

terrasex

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις τα φωτα του;;;παντα τα εβγαζε εξω....και τα εδιχνε και στην γωνια ηταν μια νομιζω με τζιπ..αλλα γεενικα στην ιδια γωνια αραζανε.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Κανεις τα φωτα του;;;παντα τα εβγαζε εξω....και τα εδιχνε και στην γωνια ηταν μια νομιζω με τζιπ..αλλα γεενικα στην ιδια γωνια αραζανε.
συναγωνιστή μάλλον μιλάς για τη Ντέζη...με τα βυζιά τορπίλες...αυτή όταν βγαίνει, βγαίνει αργά....έχει μεγάλο και χοντρό ματσούκι...πολύ ξηγημένη..καυλώνει κανονικά..δεν βιάζεται, το τιμάει το 50ρικο...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
φιλε ξαναδες το το θεμα με τις παραθεσεις

Stories