Παίδες, ξερει κανένας ενα κουκλί που βγαινει στο cam4? tocd_kanonii είναι το nick της εκει. Όνομα και πως την βρίσκουμε;
Χαρά.
ξεπετοφάση απ' ό,τι λένε. Δεν έχω πάει.
Παίδες, ξερει κανένας ενα κουκλί που βγαινει στο cam4? tocd_kanonii είναι το nick της εκει. Όνομα και πως την βρίσκουμε;
...ειπε ο φιλος που κατα την δικια του δηλωση παει με τρανς μια φορα καθε 2 χρονια...
άλλαξε μαλλάκι η χαρουλα ;Χαρά.
Χαρά.
καλησπερα
εχουμε κανα τηλεφωνακι?
ειναι καλη?
ευχαχριστω
Πριν καμία ώρα πέρασα απο την συγγρου και φόρτωσα με ενα 40€ την καυλα βερονικα το κροσακι. Πήγαμε στο σπιτι της και την εξανάγκασα να φορέσει κάλτσες (ποδολαγνος γαρ ) όπως και εκανε ! Να προσθέσω οτι φόραγε ενα τιρκουαζ φόρεμα μαύρο στρινγκ και σουτιέν και μπεζ γόβες . Τα δαχτυλάκια των ποδιών της ηταν λαχταριστά σαν τα πατουσακια μιας γυναίκας ! Αφου μου πήρε μια υγρή πίπα γύρω στο 10 λεπτό την γαμησα στα 4 και ιεραποστολικα . Σε ενα σημείο είδα το καυλι της να εχει σηκωθεί και της λεω καυλωσες μωρή γαμιολα ; Και μου έλειπε βέβαια καυλωσε αφου εχω βαρεθεί να γαμαω επιτέλους με γαμαει και καποιος και της λεω εχεις γεννηθεί για πολυ πουτσο ! Γενικά καλό παιδί άνετη και καυλιαρα ! Τρέξτε να την πιτσιλισετε ! Να πω οτι εκανε παρέα εκεί που την πήρα με την τζουλια την βουλγαρα απο το κωλοκυνθους ! Καλό ξημέρωμα !
καλησπερα
εχουμε κανα τηλεφωνακι?
ειναι καλη?
ευχαχριστω
φιλε κριμα τετοιο μωρο να ειναι ξεπετα...κριμα κριμα....αν ηταν λιγο εξυπνη δεν θα προλαβαινε να ...κ παλι κριμα...άλλαξε μαλλάκι η χαρουλα ;
prosexe thn anna belepo turbo ergaleio min pas ba gamiseis kai bretheis gamimenos
ανάποδα τα είπες.. στο 1 ειναι ψευτικες οι φωτο και στο 2 ειναι η τυπισσα με το μεγαλο εργαλειο που απ οτι εμαθα απο συναδελφους ειναι λιγουλακι.. βιαστικη.. (εκτός αν δεν εννοούσες την 1η και την 2η περίπτωση)όπως και νάχει στην 1η περίπτωση οι φωτό είναι μούφα1 μπορει ο φιλος να θελει να γαμηθει
2 η φωτο δεν ειναι αληθινη
καλησπερα
εχουμε κανα τηλεφωνακι?
ειναι καλη?
ευχαχριστω
ανάποδα τα είπες.. στο 1 ειναι ψευτικες οι φωτο και στο 2 ειναι η τυπισσα με το μεγαλο εργαλειο που απ οτι εμαθα απο συναδελφους ειναι λιγουλακι.. βιαστικη.. (εκτός αν δεν εννοούσες την 1η και την 2η περίπτωση)όπως και νάχει στην 1η περίπτωση οι φωτό είναι μούφα
πως το καταλάβατε για τις ψεύτικες φωτογραφίες ;
έκανα αναζήτηση βάσει εικόνας και δεν βρήκα άλλες.
μιλαω για την τριτη φωτογραφια της Αννας
δεν χρειαζεται αναζητηση για να καταλαβεις οτι ειναι κλεμμενη