Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

rodrigez1981

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γεια ειναι καλη η ηρω η τρανς?η θελξη και η τζενη?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν καμία ώρα πέρασα απο την συγγρου και φόρτωσα με ενα 40€ την καυλα βερονικα το κροσακι. Πήγαμε στο σπιτι της και την εξανάγκασα να φορέσει κάλτσες (ποδολαγνος γαρ ) όπως και εκανε ! Να προσθέσω οτι φόραγε ενα τιρκουαζ φόρεμα μαύρο στρινγκ και σουτιέν και μπεζ γόβες . Τα δαχτυλάκια των ποδιών της ηταν λαχταριστά σαν τα πατουσακια μιας γυναίκας ! Αφου μου πήρε μια υγρή πίπα γύρω στο 10 λεπτό την γαμησα στα 4 και ιεραποστολικα . Σε ενα σημείο είδα το καυλι της να εχει σηκωθεί και της λεω καυλωσες μωρή γαμιολα ; Και μου έλειπε βέβαια καυλωσε αφου εχω βαρεθεί να γαμαω επιτέλους με γαμαει και καποιος και της λεω εχεις γεννηθεί για πολυ πουτσο ! Γενικά καλό παιδί άνετη και καυλιαρα ! Τρέξτε να την πιτσιλισετε ! Να πω οτι εκανε παρέα εκεί που την πήρα με την τζουλια την βουλγαρα απο το κωλοκυνθους ! Καλό ξημέρωμα !

Επισκέπτης
Πριν καμία ώρα πέρασα απο την συγγρου και φόρτωσα με ενα 40€ την καυλα βερονικα το κροσακι. Πήγαμε στο σπιτι της και την εξανάγκασα να φορέσει κάλτσες (ποδολαγνος γαρ ) όπως και εκανε ! Να προσθέσω οτι φόραγε ενα τιρκουαζ φόρεμα μαύρο στρινγκ και σουτιέν και μπεζ γόβες . Τα δαχτυλάκια των ποδιών της ηταν λαχταριστά σαν τα πατουσακια μιας γυναίκας ! Αφου μου πήρε μια υγρή πίπα γύρω στο 10 λεπτό την γαμησα στα 4 και ιεραποστολικα . Σε ενα σημείο είδα το καυλι της να εχει σηκωθεί και της λεω καυλωσες μωρή γαμιολα ; Και μου έλειπε βέβαια καυλωσε αφου εχω βαρεθεί να γαμαω επιτέλους με γαμαει και καποιος και της λεω εχεις γεννηθεί για πολυ πουτσο ! Γενικά καλό παιδί άνετη και καυλιαρα ! Τρέξτε να την πιτσιλισετε ! Να πω οτι εκανε παρέα εκεί που την πήρα με την τζουλια την βουλγαρα απο το κωλοκυνθους ! Καλό ξημέρωμα !
ωραιος ο φιλος ειναι πολυ καυλιαρα και πολυ γυμνασμενη η ατιμη ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

πριν κανα μηνα ειχα παρε τζουλια εγω μετρια πραγματα ...ενδεχται να παρω κ βερονηκα τωρα που βλεπω ότι της αρεσει τ παθητικο γιατι την ειχα περισσοτερο ενεργ .....αν κ δεν μ πολύ αρεσει.μπορει ν αλαξω γνωμη στη πορια,,.

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
iakunthe file an exeis kan thl ths veronika stelto pm kai pes leptomereies an einai ontos toso mounara na thn timisoune...

kolotex

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες, αλανιάρηδες και λοιποί τραβεστο-καυλιάρηδες εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν κανα μηνα ειχα παρε τζουλια εγω μετρια πραγματα ...ενδεχται να παρω κ βερονηκα τωρα που βλεπω ότι της αρεσει τ παθητικο γιατι την ειχα περισσοτερο ενεργ .....αν κ δεν μ πολύ αρεσει.μπορει ν αλαξω γνωμη στη πορια,,.
και η τζουλια ενδείκνυται για γερό ξεφτιλισμα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
Καμιά καλή ενεργητικη μάγκες έχετε να προτείνετε..?

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, ξερει κανένας ενα κουκλί που βγαινει στο cam4? tocd_kanonii είναι το nick της εκει. Όνομα και πως την βρίσκουμε;

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
η τζενη ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και εγγυηση οτι θα περασεισ σουπερ!!!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
Ευχαριστώ φίλε αρχικά σκεφτόμουν για Ντόρα αλλά τώρα που  μου πες για αυτή μου φαίνεται καλύτερη

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Νίκο, πήγαινε Ντόρα και ζήτα της το πρόγραμμα να γίνει στο αυταρχικό δωμάτιο.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
...ειπε ο φιλος που κατα την δικια του δηλωση παει με τρανς μια φορα καθε 2 χρονια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom