junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
και συνήθως, τα είχε !
ωραιος ο φιλος ειναι πολυ καυλιαρα και πολυ γυμνασμενη η ατιμη ;)Πριν καμία ώρα πέρασα απο την συγγρου και φόρτωσα με ενα 40€ την καυλα βερονικα το κροσακι. Πήγαμε στο σπιτι της και την εξανάγκασα να φορέσει κάλτσες (ποδολαγνος γαρ ) όπως και εκανε ! Να προσθέσω οτι φόραγε ενα τιρκουαζ φόρεμα μαύρο στρινγκ και σουτιέν και μπεζ γόβες . Τα δαχτυλάκια των ποδιών της ηταν λαχταριστά σαν τα πατουσακια μιας γυναίκας ! Αφου μου πήρε μια υγρή πίπα γύρω στο 10 λεπτό την γαμησα στα 4 και ιεραποστολικα . Σε ενα σημείο είδα το καυλι της να εχει σηκωθεί και της λεω καυλωσες μωρή γαμιολα ; Και μου έλειπε βέβαια καυλωσε αφου εχω βαρεθεί να γαμαω επιτέλους με γαμαει και καποιος και της λεω εχεις γεννηθεί για πολυ πουτσο ! Γενικά καλό παιδί άνετη και καυλιαρα ! Τρέξτε να την πιτσιλισετε ! Να πω οτι εκανε παρέα εκεί που την πήρα με την τζουλια την βουλγαρα απο το κωλοκυνθους ! Καλό ξημέρωμα !
καυλα σκέτηωραιος ο φιλος ειναι πολυ καυλιαρα και πολυ γυμνασμενη η ατιμη ;)
Πριν καμία ώρα πέρασα απο την συγγρου και φόρτωσα με ενα 40€ την καυλα βερονικα το κροσακι. Πήγαμε στο σπιτι της και την εξανάγκασα να φορέσει κάλτσες (ποδολαγνος γαρ ) όπως και εκανε ! Να προσθέσω οτι φόραγε ενα τιρκουαζ φόρεμα μαύρο στρινγκ και σουτιέν και μπεζ γόβες . Τα δαχτυλάκια των ποδιών της ηταν λαχταριστά σαν τα πατουσακια μιας γυναίκας ! Αφου μου πήρε μια υγρή πίπα γύρω στο 10 λεπτό την γαμησα στα 4 και ιεραποστολικα . Σε ενα σημείο είδα το καυλι της να εχει σηκωθεί και της λεω καυλωσες μωρή γαμιολα ; Και μου έλειπε βέβαια καυλωσε αφου εχω βαρεθεί να γαμαω επιτέλους με γαμαει και καποιος και της λεω εχεις γεννηθεί για πολυ πουτσο ! Γενικά καλό παιδί άνετη και καυλιαρα ! Τρέξτε να την πιτσιλισετε ! Να πω οτι εκανε παρέα εκεί που την πήρα με την τζουλια την βουλγαρα απο το κωλοκυνθους ! Καλό ξημέρωμα !
εχεις πμiakunthe file an exeis kan thl ths veronika stelto pm kai pes leptomereies an einai ontos toso mounara na thn timisoune...
και η τζουλια ενδείκνυται για γερό ξεφτιλισμαπριν κανα μηνα ειχα παρε τζουλια εγω μετρια πραγματα ...ενδεχται να παρω κ βερονηκα τωρα που βλεπω ότι της αρεσει τ παθητικο γιατι την ειχα περισσοτερο ενεργ .....αν κ δεν μ πολύ αρεσει.μπορει ν αλαξω γνωμη στη πορια,,.
Καμιά καλή ενεργητικη μάγκες έχετε να προτείνετε..?
η τζενη ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και εγγυηση οτι θα περασεισ σουπερ!!!!