Επισκέπτης
ετσικαταλαβα αστο...
ετσικαταλαβα αστο...
βατραχε την sylvi την εχεις δοκιμασει?
φιλε εχω αναφερθεί κ εχω πει ότι δ μ αρεσει δ τ εχω παρει κ ουτε προκειται
εμένα πάντως δεν με ξεπέταξε τις 2 φορες που την επισκέφτηκα.. ισα ισα πέρασα πολυ καλά.. βέβαια πάνε 2-3 χρόνια από τότε.. δεν ξερω αν πηραν τα μυαλα της αέρα, αλλά ξεπέτα πάντως δεν ήτανναι ε ????καλα ότι πεις ρ μουτρο ....τ εχεις παρει????π μας?????δεν κανει φιλε αστο για κλοτσε είναι
το έχεις αδικήσει το παιδί....μια δοκιμή θα σε πείσει...μην κολλάς...φιλε εχω αναφερθεί κ εχω πει ότι δ μ αρεσει δ τ εχω παρει κ ουτε προκειται
αυτο με τον βατραχο που δε γουσταρει μια την Συλβι δε μπορω να το καταλαβω...βατραχε λεγε...μπας και ηξερες τον Συλβο και σε εχει τσαντισει που εγινε Συλβι??? πες μας φιλαρακια ειμαστε εδω...το έχεις αδικήσει το παιδί....μια δοκιμή θα σε πείσει...μην κολλάς...
αυτο με τον βατραχο που δε γουσταρει μια την Συλβι δε μπορω να το καταλαβω...βατραχε λεγε...μπας και ηξερες τον Συλβο και σε εχει τσαντισει που εγινε Συλβι??? πες μας φιλαρακια ειμαστε εδω...
γιατι εγαφες παλτο??? δεν την την φιλη της...καπου την εχει παρει το ματι μου μαζι σε αγγελια που βαζανε καλο κομματι...τωρα εξαφανισμενη κι αυτη ε?δ ξερω ρ μουτρο αλλα τοτε π ειχα παει ν παρω τ άλλη τ καυλα τη μουναρα τ φιλη της που εφαγα παλτο κ ηταν κ αυτή στο σαλονη μου εδοσε την εσθίσει τ ξεπετάς αυτό τιποτα παραπανω...
πατημενα 50 μην ασχολεισαι γιατρε
η γριά τρανς έχει το ζουμί..πατημενα 50 μην ασχολεισαι γιατρε
λες να ειναι καλυτερη της ουρσουλας γιατρε?η γριά τρανς έχει το ζουμί..
πατημενα 50 μην ασχολεισαι γιατρε
ρε δικε μου σε παρατηρω τοσο καιρο κριση ορθογραφιας επαθες?παλη καλα που εχουμε κ σ .....μονο η ηλικια μ χαλα οποτε ακυρο ...
ρε δικε μου σε παρατηρω τοσο καιρο κριση ορθογραφιας επαθες?
ε τον πουστη δεν παιζεσαιναι τ βαζω στο γουγλ πρωτα τωρα σωστα λαθος δεν γνωριζω
ε τον πουστη δεν παιζεσαι