Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
ναι ε ????καλα ότι πεις ρ μουτρο ....τ εχεις παρει????π μας?????δεν κανει φιλε αστο για κλοτσε είναι
εμένα πάντως δεν με ξεπέταξε τις 2 φορες που την επισκέφτηκα.. ισα ισα πέρασα πολυ καλά.. βέβαια πάνε 2-3 χρόνια από τότε.. δεν ξερω αν πηραν τα μυαλα της αέρα, αλλά ξεπέτα πάντως δεν ήταν

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
το έχεις αδικήσει το παιδί....μια δοκιμή θα σε πείσει...μην κολλάς...
αυτο με τον βατραχο που δε γουσταρει μια την Συλβι δε μπορω να το καταλαβω...βατραχε λεγε...μπας και ηξερες τον Συλβο και σε εχει τσαντισει που εγινε Συλβι??? πες μας φιλαρακια ειμαστε εδω...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606
αυτο με τον βατραχο που δε γουσταρει μια την Συλβι δε μπορω να το καταλαβω...βατραχε λεγε...μπας και ηξερες τον Συλβο και σε εχει τσαντισει που εγινε Συλβι??? πες μας φιλαρακια ειμαστε εδω...

δ ξερω ρ μουτρο αλλα τοτε π ειχα παει ν παρω τ άλλη τ καυλα τη μουναρα τ φιλη της που εφαγα παλτο κ ηταν κ αυτή στο σαλονη μου εδοσε την εσθίσει τ ξεπετάς αυτό τιποτα παραπανω...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
δ ξερω ρ μουτρο αλλα τοτε π ειχα παει ν παρω τ άλλη τ καυλα τη μουναρα τ φιλη της που εφαγα παλτο κ ηταν κ αυτή στο σαλονη μου εδοσε την εσθίσει τ ξεπετάς αυτό τιποτα παραπανω...
γιατι εγαφες παλτο??? δεν την  :zfuck: την φιλη της...καπου την εχει παρει το ματι μου μαζι σε αγγελια που βαζανε καλο κομματι...τωρα εξαφανισμενη κι αυτη ε?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606
μετρια πραγματα μουτρο

batraxos!!