Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
πωω εχω κολαστει ασχημα να σκισω αυτο το διδυμο ... ξερει κανεις ποσο ειναι για το διπυρηνο ;

100 και θα φιγεις τρεχοντας μετα την ξεπετα που θα φας .......Η βερονηκα είναι καλο κομματι η άλλη για κλοτσες μετριες κ οι δυο στο εργο δεν αξιζει το 50 αρικο καμια  αλλα μωρα παιζουν καλητερα κ μ αλες χρεωσεις....βεβαια λαθοι κανουμε ολοι πανω στην καβλα αυτα από μενα....

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
α τοσο καλα ε ; τελικα με ξαναβλεπω στην ελενα με το ασημι οκταβια που ειναι και μουναρα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
α τοσο καλα ε ; τελικα με ξαναβλεπω στην ελενα με το ασημι οκταβια που ειναι και μουναρα

εγω μ ελενα εχω περασει καλα και είναι κ τουμπανο κ προσεγμενο....πολύ πιθανων να την παρω ξανα μες την επομενη 10ετιεα.....Σορυ 10ημερο ηθελα ν πω

α κ το οκταβια αν δεν κανω λαθος είναι λευκο εκτος αν εχει δυο

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εγω με ασημι την εχω πετυχει παντως . το τελευταιο καιρο εχω μερες να τη δω. απο εμφανιση ειναι παντως απο τα καλυτερα κομματια στην ευρωπη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606

nikmovie

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια....εχω αλλες δυο μερες στην αθηνα....και επειδη εχω μπερδευτει λιγο...
μπορειτε να μου πειτε σε πια απο τις ντοπιες τρανς αξιζει να τα σκασω χωρις σκέψη???
Ευχαριστω

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Καλησπερα παιδια....εχω αλλες δυο μερες στην αθηνα....και επειδη εχω μπερδευτει λιγο...
μπορειτε να μου πειτε σε πια απο τις ντοπιες τρανς αξιζει να τα σκασω χωρις σκέψη???
Ευχαριστω
τι εννοείς ;;; πόσα θα σκάσεις;; ντόπιες λογίζεις και τις βουλγάρες;; τι γούστα έχεις;;; κι άλλα πολλά...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
πωω εχω κολαστει ασχημα να σκισω αυτο το διδυμο ... ξερει κανεις ποσο ειναι για το διπυρηνο ;
νομίζω ότι η Συλβί εξελίσσεται στη χαρά του ενεργητικού....πολύ ωραίο σωμα ,  άνετη και το γοστάρει στο κρεβάτι... από τις πιο θηλυκές και gfe ντόπιες τρανς....θα την ξανατιμήσω σύντομα..... η άλλη είναι υπομονετική αλλά κομοδίνο....μικρό πουλάκι κι αυτή αλλα πριν καιρό που είχαμε βρεθεί ήταν αδιάφορη...ελπίζω να έχει αλλάξει..

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
για εδώ έχουμε καμια πληροφορία έτσι για την ενημέρωση

την όρθια την ξέρω ως Έφη.... βγαίνει πράγματι Συγγρού χαμηλά...παλιά είχε ένα panda κίτρινο και βρίσκεται καλλιθέα...πολύ γυμνασμένη, μέτριο πουλάκι και παίζει και στους 2 ρόλους...στήθος δεν έχει...αν σε συμπαθήσει περνάς καλά μαζί της...απλά είναι ζήτουλας και σε πιέζει για παραπάνω λεφτά...

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
η συλβί είναι τόσο καλή???για δώσε πληροφοριές!!!

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
ναι 50€...εγώ με την κουβεντούλα έκατσα πάνω από μια...είναι γενικά ωραίο άτομο...

εχουμε πει όταν και ενας αντρας είναι ωραιο ατομο και η παρτενέρ δινει τον καλυτερο της εαυτο πιστευω!!!!
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Θα την τιμησω!!!!φαινεται πολυ καλο και στο τηλ ειναι ευγενική..επιτελους νέο καλο αίμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom