Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
ποπο πρωι πρωι ανακατευτηκα  :headbang:

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0

ξανα ρωταω εδώ εχει παει κανεις????????είμαι πολλυ κοντα ν βουτηξω????
[/quote

καλημερα σορρυ για την αργοπορια...ειχα παει πριν κανα μηνα και κατι...40 ευρω στον αγιο παντελεημονα απεναντι...με εβαλε να περημενω στο δωματιο οπως στα μπουρδελα..δεν ξερω τι επαιζε μεσα..ειχα σκασει μυτη και απροειδοποιητα ομως..στο μισαωρο πριν την πηρα τηλ..διπλο κρεβατι με κουβερτα και το λεω αυτο γιατι στη νανσουλα που λετε ολοι τα καλυτερα λογια κρεβατι εγω δεν ειδα..στον καναπε του σαλονιου με ξεπεταξε...ηταν λιγο επεισοδειακο ομως εκεινο το ραντεβου και δεν την κατακρινω{την νανσυ στο παλατακι εννοω}αλλα ουτε θα ξαναπαω γιατι παιζει μονο παθητικα και τιποτα παραπανω...κολο βρισκω και στα μπουρδελα με 15 ευρω...στο θεμα μας τωρα στην ανζελα...πανω κατω οτι δειχνει στη φωτογραφια..καυλιαρα στο δωματιο καναμε 69 καυλωσε και αυτη..μοριο μετριου μεγεθους οποτε μην περημενεις πολλα στο ενεργητικο..την γαμησα ιεραποστολικα και συνεχησα να την γαμαω και αφου εχυσα και με κραυγουλες σωστες εδειχνε να της αρεσει...δεν εδειξε βιασυνη αλλα δεν ειναι και για δευτερη επισκεψη...συμετοχη καλη αλλα χωρις τη φρεσκαδα μιας νεοτερης 'κοπελας'φιλοτιμης ομως

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.376
Πόντοι
606
οντος αργησες μουτρο αλλα καλη η επεξηγηση.. μονο που εχει παρει καπια παραπανω κιλα που αλλους μπορει ν μην τους χαλα ......αυτά τ λιγα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οντος αργησες μουτρο αλλα καλη η επεξηγηση.. μονο που εχει παρει καπια παραπανω κιλα που αλλους μπορει ν μην τους χαλα ......αυτά τ λιγα
Σκευτομε να την τιμησο την νανσυ απο παλατακι στο τηλεφπονο μου φανηκε καλη...Αφηνη να γλυψης βυζια κτλ...η οχι  :think: Οσο αναφορα το ενργητικο δεν με νοιαζει... Επισης απο φοτο φαινετε πολυ  μπανικο μορακι μετα την συλβι βεβαια...Εγω της κατατασο ως εξης Συλβι 1 Νανσυ 2 και βερονικα 3  :rockon:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αυτό που λέει ο xmaτter για την Νάνσυ, έχει δίκιο.Το σύστημα καναπές, το εφάρμοζε από πριν και μάλλον το έχει καθιερώσει. Εγώ που είχα βρεθεί μαζί της, κάπου στον Ασύρματο-Μπραχάμι, πριν 2-3 χρόνια περίπου κι εκεί τα ίδια.Είχε ευρύχωρο σπίτι, μεγάλο, αλλά το σκηνικό παιζόταν στον καναπέ, στο σαλόνι, με το που έμπαινες δηλαδή.Όπως είχα καταλάβει, δεν είχε άλλο χώρο δικό της,ήταν το κανονικό της σπίτι, οπότε δεν γούσταρε προφανώς την παρουσία άλλων σε "προσωπικό" χώρο. Η μόνη δικαιολογία..αλλιώς το θέμα καναπές είναι άκυρο.

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό που λέει ο xmaτter για την Νάνσυ, έχει δίκιο.Το σύστημα καναπές, το εφάρμοζε από πριν και μάλλον το έχει καθιερώσει. Εγώ που είχα βρεθεί μαζί της, κάπου στον Ασύρματο-Μπραχάμι, πριν 2-3 χρόνια περίπου κι εκεί τα ίδια.Είχε ευρύχωρο σπίτι, μεγάλο, αλλά το σκηνικό παιζόταν στον καναπέ, στο σαλόνι, με το που έμπαινες δηλαδή.Όπως είχα καταλάβει, δεν είχε άλλο χώρο δικό της,ήταν το κανονικό της σπίτι, οπότε δεν γούσταρε προφανώς την παρουσία άλλων σε "προσωπικό" χώρο. Η μόνη δικαιολογία..αλλιώς το θέμα καναπές είναι άκυρο.
[/quote

επεξηγω για να μην παρεξηγηθω..ξεκηνησα με βροχη πριν λιγο καιρο..λεω δε γαμ...κοντα μενω θα γλιτωσω τα χοντρα...μιλαμε στο τηλ κανονηζουμε ολα οκ...ψαχνω τους οδους με στη βροχη  και εκει κοντα που μου ειχε πει παρκαρω τη παπια και την ξαναπερνω τηλ..μου λεει ναι εκει αλλα οχι ακριβως εκει λιγο πιο πανω..και οπως μιλαω βλεπω και ειχα παρει προκα στο λαστιχο..ριχνω κατι καντηλια εντωμεταξυ η βροχη δυναμωνε...της λεω μορακι πηρα προκα στο λαστιχο παω να το φτιαξω και ερχομαι...παω να το φτιαξω κανα μισαωρο μου πηρε..και με ειχε παλαβαωσει στις αναπαντητες και στα μυνηματα..τελος παντων ξαναπαω στο πρωτο σημειο..την παιρνω τηλ  μου λεει την οδο και παω...τις εξηγω την κατασταση τη ρωταω εχεις αλλο ραντεβου?ναι λεει αλλα οχι τωρα πιο μετα...τωρα παω να φαω μακαρονια........λοιπον εχουμε και λεμε..ομορφη σχετικα..ψηλη αδυνατη με σωμα φετες σαν τη γνωστη νταιζη...ξεκιναμε στα του αγωνα..της λεω σιγα σιγα γιατι χυνω γρηγορα και αν θελει να κανουμε κανα παιχνιδακι γιατι εχω και τετοιες προτιμησεις..το μονο που εκανε ηταν να βγαλει το εσωρουχο..1 λεπτο πιπα πανω στο καναπε παω να τη βαλω στα 4 για κανα χαδι και γυρναει αμεσως κανονικα ιεραποστολικα..της λεω απο πανω καθεσαι?οχι ετσι λεει γαμα με...ενα που με ξενερωσε ειναι με τον καναπε ενα αλλο οτι στα λιγα δευτερολεπτα που ηταν στημενη στα 4 σαν να ειδα ενα στιγμα ενα σημαδι γυρω απο τη σουφρα της..δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο ασ μας πει καποιος αλλος συναγωνιστης..δεν ειχε πολυ φως..νταξει καλλο χαρακτηρα ειχε σε γενικες γραμμες και μου ειπε και για να λεω την ολη αληθεια απο την επομενη θα σου παιρνω λιγοτερα και κατι τετοια...απο εμενα επεσε ακυρο παντως δεν ξαναπαω χωρις να θελω να παρω καποιον αλλο στο λαιμο μου.....απλα για παθητικο προγραμμα σε καναπε..δεν αξηζουν τα 50 ευρουλακια..πας και με γυναικα με πολλυ λιγοτερα...αν και καπου ειδα σημερα σε αγγελια της φωτογραφιες σε κρεβατι...anyway...αυτα...

Επισκέπτης
φιλε μου πολυ καλα εκανες και τα λες αυτα για να ξερουμε και εμεις πριν παμε τι θα συνατησουμε οχι απο εμφανηση ενοω,οταν λες ενα σημαδι,ενα στιγμα τι ενοεις τι μπορει να ηταν αυτο?

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
φιλε μου πολυ καλα εκανες και τα λες αυτα για να ξερουμε και εμεις πριν παμε τι θα συνατησουμε οχι απο εμφανηση ενοω,οταν λες ενα σημαδι,ενα στιγμα τι ενοεις τι μπορει να ηταν αυτο?

αιμορροίδες!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σημερα πήρα την τζουλια απο κολοκυνθους στην οποία έδωσα να φορέσει ενα καλσόν το οποίο της το έσκισα και έμεινε με αυτο ! Αν την είδατε με καλσόν εγω της το πήρα !

Επισκέπτης
παιδια ψαχνω μια τρανσ ατριχη με καλο εργαλειο και να ειναι καθαρη τι προτεινετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom