Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
ετούτη είναι καμιά γνωστή ή νέο φρούτο;;
ετούτη είναι καμιά γνωστή ή νέο φρούτο;;
εγώ συνέχεια τη μελαχρινή τη χοντρούλα πετυχαίνω κι έχω ξενερώσει...Σημερα πήρα την τζουλια απο κολοκυνθους στην οποία έδωσα να φορέσει ενα καλσόν το οποίο της το έσκισα και έμεινε με αυτο ! Αν την είδατε με καλσόν εγω της το πήρα !
καβαλας βγενει λιγο μετα τα φαναρια της σπυρου πατσηετούτη είναι καμιά γνωστή ή νέο φρούτο;;
ναι ρε φιλε να ξερουμε τη γαμαμεγια σένα δηλαδή τρανς είναι μόνο όποια έχει βυζιά τούμπανο, ε;
άμα έχει βυζιά ξέρεις τι γαμάς.. αν δεν έχει δεν ξέρεις.. καπνίζεις κάτι καλό και δεν μας δίνεις μάλλον..ναι ρε φιλε να ξερουμε τη γαμαμε
άμα έχει βυζιά ξέρεις τι γαμάς.. αν δεν έχει δεν ξέρεις.. καπνίζεις κάτι καλό και δεν μας δίνεις μάλλον..
Mpazo einai..Οι καλυτερες ειναι 1 Συλβι 2 Βερονικα 3 τρανουλα 28 η αννουλακαλημερα
ξερουμε κατι γιατι μενει και κοντα μου
όλο λέω να την παρω και ολο κατι γινεταικαμιά κριτική....
όλο λέω να την παρω και ολο κατι γινεται
Σε αυτή την Φότοεείναι πριν βαλή βυζια φτιαξη μύτη και φουσκοση χείλη...αλλά ηταν πολύ όμορφη και τοτε....τώρα είναι βόμβα σκετηόλο λέω να την παρω και ολο κατι γινεται
ισχύει ειναι φοβερό μούτρακι !Σε αυτή την Φότοεείναι πριν βαλή βυζια φτιαξη μύτη και φουσκοση χείλη...αλλά ηταν πολύ όμορφη και τοτε....τώρα είναι βόμβα σκετη
θα τα καταφερεις??