Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια δε με νοιαζουν τα βυζια αλλα να μοιαζει με γυναικα και να ειναι καθαρη για πιπα ποια προτεινετε?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477

Προσωπικα,το προσωπο της μου κανει για την Ασπα (ετσι μου ειχε συστηθει).
Κανει πιατσα στην Καβαλας στο ρευμα προς αιγαλεω αλλα στην αρχη,μετα το βενζιναδικο,συνηθως εξω απο την τραπεζα,πεζη.
Την ειχα επιλεξει για να δω τις υπηρεσιες της και τι ρολο βαραει.
Μου αρεσαν πολυ τα ποδια της ετσι οπως την ειχα δει να σουλατσαρει...φορουσε γοβες που ανορθωσαν  τις γαμπες της μινι φουστα και το συνολο ενα κωλο πεταχτο .
Στα του αγωνα του 20αρικου που ζητησε...με πηγε σε μια καβατζα απεναντι απο την γνωστη και αλυσιδατη καφετερια μεσα σε ενα μεγαλο παρκινγκ  με ανωμαλο δρομο.
Το σκηνικο εγινε εξω απο το αυτοκινητο κατι που με ξενερωσε.
Τιμια πιπα,λεγοντας συνεχεια οτι επρεπε να "την ειχα κλεισει" για το σπιτι της που θα ειχαμε και ανεση χωρου και χρονου.
Το μοριο της καυλωσε,ειναι μετριο και απο οτι φανηκε το δουλευει και ενεργητικα.
Εγω οταν το ακουμπησα ηταν καυλωμενο...κατι που μου εκανε εντυπωση.
Στηθηκε καλα στο ορθιο και δεχθηκε δυνατο σφυροκοπημα,γκρινιαζοντας οτι το καπο του αυτοκινητου εκαιγε τις παλαμες της.
Παραπερα σταματησε και ενας ταριφας για να κατουρησει και ισως πηρε και λιγο ματι.

Αναφερω ξανα πως αυτο το προσωπο αυτες τις αναμνησεις μου εφερε.Στις φωτο μου φαινεται πιο παχια απο τοτε.
Αν κανω λαθος διορθωστε με.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Σημερα πήρα την τζουλια απο κολοκυνθους στην οποία έδωσα να φορέσει ενα καλσόν το οποίο της το έσκισα και έμεινε με αυτο ! Αν την είδατε με καλσόν εγω της το πήρα !
εγώ συνέχεια τη μελαχρινή τη χοντρούλα πετυχαίνω κι έχω ξενερώσει...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...ρε πουτανιαρη..ενα ζμπροξιμο θα ριξης, δεν σου αρεσει το ρισκο;...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Stories

Νέο!