You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
θα μπορουσε καποιος να στειλει link της Τζενης???,,,,Παντως η σειρα αν εξαιρεσω την πρωτη που δεν την ξερω είναι ακριβης νομιζω....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 606
το χεις παρει αυτο ???/εγω φιλε φοβαμαι να παω εκει ειναι πολυ αντρουα γ μ
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
όχι δεν το έχω πάρει...κι εμένα μου φαίνεται κάπως αντρουα αλλά έχω ακούσει καλές κριτικέςτο χεις παρει αυτο ???/εγω φιλε φοβαμαι να παω εκει ειναι πολυ αντρουα γ μ
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 606
σημερα αξηζε η βολτα αν κ δεν γαμησα .....συγγρου ολα τα μωρα στην πιστα ειχα να δω τοσο κοσμο χρονια
για δωστε καμια πληροφορια...
καυλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει παει κανεις με καμμια καινουρια της υβαννας?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Η Τζένη δεν είναι αντρουά. Είναι λεπτή με πολύ απαλή επιδερμίδα παρά το γεγονός πως δεν είναι πιτσιρίκα. Απλά, την έχει μεγαλύτερη από σενα και μενα. Παίζει όπως κανονίσετε. Το σπίτι αστράφτει και ντρέπεσαι να περάσεις μήπως και λερώσεις. Αξίζει τουλάχιστον μία δοκιμή.
όχι δεν το έχω πάρει...κι εμένα μου φαίνεται κάπως αντρουα αλλά έχω ακούσει καλές κριτικές
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
πρεπει ν αλαξεις κρανος!!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑσημερα αξηζε η βολτα αν κ δεν γαμησα .....συγγρου ολα τα μωρα στην πιστα ειχα να δω τοσο κοσμο χρονια
:-*
Προσωπικά θεωρώ πιο μεγάλο και λειτουργικό της Νόρας/Σαμπρίνας και μετά Νικόλ, Αθηνά. Δεν έχω δοκιμάσει Νταίζυ και Τζένη.Ο καθενας μαλλον εχει τα δικα του μετρα και σταθμα
την Τζενη και την Νικολ δεν την εχω δοκιμασει
Αλλα για μενα η σειρα ειναι Αθηνα - Σαμπρινα - Ντεζυ
με της Ντεζυ φυσικα να ειναι το πιο ντουρο και χοντρο
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
το αντρουά αναφερόταν στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στο καθόλου( νομίζω) στήθος.....επιβεβαιώνεις πάντως τι καλές κριτικές .. ρε μήπως να....Η Τζένη δεν είναι αντρουά. Είναι λεπτή με πολύ απαλή επιδερμίδα παρά το γεγονός πως δεν είναι πιτσιρίκα. Απλά, την έχει μεγαλύτερη από σενα και μενα. Παίζει όπως κανονίσετε. Το σπίτι αστράφτει και ντρέπεσαι να περάσεις μήπως και λερώσεις. Αξίζει τουλάχιστον μία δοκιμή.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ακόμα δεν;; πήγαινε.. αλλά προσεκτικά.. μη σκοντάψεις στο παλούκι..το αντρουά αναφερόταν στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στο καθόλου( νομίζω) στήθος.....επιβεβαιώνεις πάντως τι καλές κριτικές .. ρε μήπως να....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.358
- Πόντοι
- 606
και που ξερεις εσυ τι κρανος φοραω.....πρεπει ν αλαξεις κρανος!!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
:-*
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Σ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ Μ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΝΟΣ.....και που ξερεις εσυ τι κρανος φοραω.....
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
τελικά την έκανα την ΄΄αμαρτία΄΄ και ύστερα από προσωπική αυτοψία πίστεύω ότι η σειρά έχει ως εξής: Σαμπρίνα/Νόρα - Τζένη-Βαλέρια-Νικόλ-Ντέζυ....για άλλες δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω πάει... πάντως η Τζένη είναι άψογη σε συμπεριφορά και υπηρεσίες...χώρος πολύ ωραίος ...στα 50€ το δωράκι...στο πρόσωπο βέβαια φαίνεται αρκετά μεγάλη πάντως...ακριβείς είναι οι φωτογραφίες που έχει βάλει στο ts-dating...στο sex είναι όμως φοβερή..θα ακολουθήσει κριτική... ;)ακόμα δεν;; πήγαινε.. αλλά προσεκτικά.. μη σκοντάψεις στο παλούκι..
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
μαρικο γιγαντατελικά την έκανα την ΄΄αμαρτία΄΄ και ύστερα από προσωπική αυτοψία πίστεύω ότι η σειρά έχει ως εξής: Σαμπρίνα/Νόρα - Τζένη-Βαλέρια-Νικόλ-Ντέζυ....για άλλες δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω πάει... πάντως η Τζένη είναι άψογη σε συμπεριφορά και υπηρεσίες...χώρος πολύ ωραίος ...στα 50€ το δωράκι...στο πρόσωπο βέβαια φαίνεται αρκετά μεγάλη πάντως...ακριβείς είναι οι φωτογραφίες που έχει βάλει στο ts-dating...στο sex είναι όμως φοβερή..θα ακολουθήσει κριτική... ;)
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
γεια σου αλέφα αρχηγέ!!!! τι κάνει ο βορράς;; βαστάει γερά;;; ;)μαρικο γιγαντα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ακρα του ταφου σιωπη στους καμπους βασιλευειγεια σου αλέφα αρχηγέ!!!! τι κάνει ο βορράς;; βαστάει γερά;;; ;)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
το αντρουά αναφερόταν στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στο καθόλου( νομίζω) στήθος.....επιβεβαιώνεις πάντως τι καλές κριτικές .. ρε μήπως να....
Θέλω να την πάρω όπωσδήποτε...γι αυτό θέλω κριτική
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K