Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
πολυ φιλική, με όρεξη η γκαμπριέλα, αλλά ένα μείον ( μεγάλο για εμένα ). ο χώρος της στη θεσ/κη, είναι πολύ μικρός, κλειστά παραθυρα, με αποτέλεσμα να μυρίζει υπερβολικά τσιγαρίλα.
Φίλε τι να σου πώ..εγώ δεν το ένοιωσα αυτό να σου πω την αλήθεια..ίσως επειδή καπνίζω και εγώ και δεν το κατάλαβα δεν ξέρω..πάντως είναι καθαρός που μετράει πιο πολύ από όλα για μένα!! ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
Φίλε τι να σου πώ..εγώ δεν το ένοιωσα αυτό να σου πω την αλήθεια..ίσως επειδή καπνίζω και εγώ και δεν το κατάλαβα δεν ξέρω..πάντως είναι καθαρός που μετράει πιο πολύ από όλα για μένα!! ;)
εγω παντος στη αθηνα που την ειχα παρει πρην κανα χρωνο την ειδια εντύπωση μου κανε λες και το σπυτι ηταν ακατοίκητο κλειστο και μες τη σκονη και δεν πεφτω εξω

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
εγω παντος στη αθηνα που την ειχα παρει πρην κανα χρωνο την ειδια εντύπωση μου κανε λες και το σπυτι ηταν ακατοίκητο κλειστο και μες τη σκονη και δεν πεφτω εξω

Ε θα είχε έρθει πρόσφατα απο Σαλονίκη και δεν είχε προλάβει να βάλει πούπουλο και σκούπα το κορίτσι...  :s&m_1:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
να σαι καλα φιλε για τις πληροφοριες, για το χρονο, τη διαθεση σου..μας τρελανες!
Υ.Γ. Γκαμπριελλα, όλα οδηγουν σε σενα πφφφ...  :headbang:
τπτ καλα τα λες απλως η διαφωνια μου δεν ειναι για δημοσια συζητηση
τωρα για τα αλλα ελα πμ να μου πεις ποιες θα εχεις βαλει στο ματι για να σου πω αν ξερω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Όμως το σπίτι στην Αθήνα είναι πολύ μεγάλο και δεν μύριζε για μενα.
Η ακαταστασία επικρατούσε παντού, σαν σπίτι εργένη.  :-

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Έχει κανείς τελικά καμιά πληροφορία η όχι??

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
είναι όπως στις φωτο, οι οποίες δεν ειναι παραπλανητικές.
απο παλιότερη συνευρεση αρκετα ευγενική, ευδιάθετη, όχι βιαστική, δεν υπάρχει κάτι αποτρεπτικό αν σου αρέσει εμφανισιακά.
δεν νομίζω να ζητάει και πολλά, οπότε μια δοκιμή θα σε διαφωτίσει

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλησπέρα και απο μένα βασικά δε θα μπορούσα να μη σου απαντήσω μετά το απίστευτο ποστ σου...respect
Λοιπόν έχει χώρο εκεί κοντά στον ΟΠΑΠ απο σώμα καλό πάνω απο το μέτριο με τις βυζάρες να είναι στα +. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο σπίτι της το οποίο το έχει καθαρό στο κρεβάτι το στρώμα με νερό !!!! φαντάσου ότι ήμουν ανάσκελα και όταν παλουκώθηκε το γλούπ γλούπ απο το στρώμα ήταν όλα τα λεφτά με την βοήθεια απο το κρεβάτι το πέρα δώθε γινόταν ακόμη πιο εύκολο...τίμια πρόταση και δεν βιάζεται κοιτάει να ευχαριστήσει τον πελάτη και γενικά να την ξανα προτιμήσεις. Έτυχε να την γνωρίσω και μέσα απο γνωστό (μέρα) και είναι ξηγημένο άτομο...τα παλιότερα χρόνια έβγαινε στα φανάρια του Media με ένα μαύρο CLK οι παλιοί θα την θυμούνται τώρα είναι στον ΟΠΑΠ...ή ακόμη καλύτερα για μένα στο τηλέφωνο για πιό άνετα. Απο εργαλείο δεν ασχολήθηκα αλλά αν θυμάμαι καλά μου πρότεινε αλλά αρνήθηκα. Έχει κάποιους που την προτιμάνε κυρίως για την άνεση...το μόνο αρνητικό που είχε παλιά ήταν ότι είχε πολύ μπάσα φωνή με αποτέλεσμα όταν προσπαθούσε να μιλήσει ακουγόταν κάπως αστεία αλλά νομίζω ότι το διόρθωσε μετά απο μια μικρο επέμβαση στο λαιμό...ήταν κρίμα να έχει όλο το πακέτο και να το χαλάει η φωνή ... όταν φτιαχτεί και την πετύχεις κάτω δύσκολα να μην την προσέξεις αν και γενικά είναι κάπως συνεσταλμένη. Φιλαράκι περιμένουμε ενημέρωση σε περίπτωση κατάθεσης.     

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Καλησπέρα και απο μένα βασικά δε θα μπορούσα να μη σου απαντήσω μετά το απίστευτο ποστ σου...respect
Λοιπόν έχει χώρο εκεί κοντά στον ΟΠΑΠ απο σώμα καλό πάνω απο το μέτριο με τις βυζάρες να είναι στα +. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο σπίτι της το οποίο το έχει καθαρό στο κρεβάτι το στρώμα με νερό !!!! φαντάσου ότι ήμουν ανάσκελα και όταν παλουκώθηκε το γλούπ γλούπ απο το στρώμα ήταν όλα τα λεφτά με την βοήθεια απο το κρεβάτι το πέρα δώθε γινόταν ακόμη πιο εύκολο...τίμια πρόταση και δεν βιάζεται κοιτάει να ευχαριστήσει τον πελάτη και γενικά να την ξανα προτιμήσεις. Έτυχε να την γνωρίσω και μέσα απο γνωστό (μέρα) και είναι ξηγημένο άτομο...τα παλιότερα χρόνια έβγαινε στα φανάρια του Media με ένα μαύρο CLK οι παλιοί θα την θυμούνται τώρα είναι στον ΟΠΑΠ...ή ακόμη καλύτερα για μένα στο τηλέφωνο για πιό άνετα. Απο εργαλείο δεν ασχολήθηκα αλλά αν θυμάμαι καλά μου πρότεινε αλλά αρνήθηκα. Έχει κάποιους που την προτιμάνε κυρίως για την άνεση...το μόνο αρνητικό που είχε παλιά ήταν ότι είχε πολύ μπάσα φωνή με αποτέλεσμα όταν προσπαθούσε να μιλήσει ακουγόταν κάπως αστεία αλλά νομίζω ότι το διόρθωσε μετά απο μια μικρο επέμβαση στο λαιμό...ήταν κρίμα να έχει όλο το πακέτο και να το χαλάει η φωνή ... όταν φτιαχτεί και την πετύχεις κάτω δύσκολα να μην την προσέξεις αν και γενικά είναι κάπως συνεσταλμένη. Φιλαράκι περιμένουμε ενημέρωση σε περίπτωση κατάθεσης.     
εισαι τρελος ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom