Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
αν δεν εχεις προβλημα με τους 23 της πόντους.. όρμα.. εγω παντως περασα μια χαρα..
Μιας και αναφέραμε την Τζένη, ποια θα λέγατε ότι έρχεται σαν ν.02 από πλευράς μεγέθους?
αν δεν εχεις προβλημα με τους 23 της πόντους.. όρμα.. εγω παντως περασα μια χαρα..
απο αυτες που ξερω μάλλον η Νικολ και πολυ κοντα η ΝταιζηΜιας και αναφέραμε την Τζένη, ποια θα λέγατε ότι έρχεται σαν ν.02 από πλευράς μεγέθους?
μια χαρά. ευγενέστατη, καθαρη, χωρις βιασυνες.. και με τους δυο ρολους τα παει μια χαρα..Με ενδιαφέρει αν είναι οκ σαν παιδί και στις υπηρεσίες της. Και ποιος ρόλς της αρεσει πιο πολύ.
δεν ξέρω για τα προσοντα της Τζένυ αλλά στις υπόλοιπες πρώτη είναι η Σαμπρίνα, μετά Νικόλ και μετά Ντέζυαπο αυτες που ξερω μάλλον η Νικολ και πολυ κοντα η Νταιζη
σωστά, και την ειχα προσφατη.. επισης πολυ καλα προσόντα και άριστη συμπεριφορά..την Αθηνα ξεχασατε
θα συμφωνήσω με τη σειρά χωρίς βέβαια να έχω δει τη Τζένη ;).... ας μην ξεχνάμε όμως πως το μεγαλύτερο πολυβόλο το είχε η Μαρίνα ...μονόζυγο έκανες ξανθιά, αδύνατη, σιλικονάτο στήθος που έβγαινε Συγγρού.... και πολύ καλό παιδί...Εγώ θα έβαζα κατά σειρά Τζένη-Σαμπρίνα-Αθηνά-Νικόλ και Ντέζυ
Αλλά νομίζω το πιο 'ζωντανό' είναι της Σαμπρίνας και της Νικόλ!
μιλάς με γρίφους γέροντα...απορώ πως δεν σας την έχουν πέσει οι συνήθεις ύποπτοι με τις συγκρίσεις που κάνετε.
ειδα προ ημερων ... βραδιων μαλλον σχετικα χαμηλα στη συγγρου "Κελυ" με ενα μαυρο Audi ... τι φατσαρα ειναι αυτη ; πραγματικα πανεμορφη ... τι ξερουμε για το κοριτσι ;
ωραίο σωματάκι...με τα πιασιματάκια του..όμορφο αρκετά πρόσωπο. μεγάλο στήθος...όχι φιλιά..δεν βιάζεται αλλά ούτε κι εκρηκτικές καταστάσεις...50€ παίρνει αν θυμάμαι καλά...πουλακι μετριο.. καθαρή..παίζει και στους 2 ρόλους... ;) ;)ειδα προ ημερων ... βραδιων μαλλον σχετικα χαμηλα στη συγγρου "Κελυ" με ενα μαυρο Audi ... τι φατσαρα ειναι αυτη ; πραγματικα πανεμορφη ... τι ξερουμε για το κοριτσι ;
όχι δεν είναι η Τάνια από κούκλες αν κι έχουν το ίδιο στιλακι..Για τη Τάνια μιλάς;
ωραίο σωματάκι...με τα πιασιματάκια του..όμορφο αρκετά πρόσωπο. μεγάλο στήθος...όχι φιλιά..δεν βιάζεται αλλά ούτε κι εκρηκτικές καταστάσεις...50€ παίρνει αν θυμάμαι καλά...πουλακι μετριο.. καθαρή..παίζει και στους 2 ρόλους... ;) ;)
της Νικολ δεν νομίζω, για Σαμπρινα δεν ξερω.. αλλα πιο ντουρο απο της Νταιζης δεν εχω ματαδεί...Εγώ θα έβαζα κατά σειρά Τζένη-Σαμπρίνα-Αθηνά-Νικόλ και Ντέζυ
Αλλά νομίζω το πιο 'ζωντανό' είναι της Σαμπρίνας και της Νικόλ!
Η Σαμπρηνα ειναι αυτη που εχει μεγαλο πουλακι?????της Νικολ δεν νομίζω, για Σαμπρινα δεν ξερω.. αλλα πιο ντουρο απο της Νταιζης δεν εχω ματαδεί...
ολες αυτες που λεμε εχουν ανω του μετριου.. κατά πολύ..Η Σαμπρηνα ειναι αυτη που εχει μεγαλο πουλακι?????